Evdeki çalışanımız!

Yarin ilk is arkadasim vicdanimi rahatlattim cok sukur sayenizde

Eski işyerim de işini adam gibi yapmayan öğretmenler vardı.
Onların yükünü de biz çekiyorduk hep.
Konuyu açtığım zaman yöneticiler diğer hocalar kimsenin ekmeğiyle oynamayız diye cevap veriyorlardı.

İşte ben bu tip konularda vicdan yapılmasına çok karşıyım.
Ekmek parası bu kadar mühim onurlu bir şey ise herkes işini adam akıllı yapmalı.
Zaten ülkece neden dipte olduğumuz da ortada.
Kimse işini adam akıllı yapmıyor çünkü.
Bu tarz insanlar beni gerçekten çok sinirlendiriyor.
Hiç vicdan yapmayın çünkü asıl mağdur sizsiniz.
Dilerim istediğiniz gibi bir çalışan bulabilirsiniz.

Haklısın tamda böyle düsünüyorum ama kıyamıyorumda çok bağırdım vicdan yaptım sanırım
Bağırmanız doğru değilki... bunun için vicdan yapmalısınız bencede..
Sizin dilinizden anlamadığını bildiğiniz zaman uygun bi şekilde kırmadan işten çıkarmanız gerekirdi.

Bağırmanız doğru değilki... bunun için vicdan yapmalısınız bencede..
Sizin dilinizden anlamadığını bildiğiniz zaman uygun bi şekilde kırmadan işten çıkarmanız gerekirdi.
Yaptigim tek vicdan meselesi bu zaten konuyla ilgili ama orada kim olsa bagirirdi eminim

Hic dertlenme.
Sakin geri cagirma yok para lazimmis diye.
Eger paraya ihtiyaci vrsa onu haketmek icin elinden gelenide yapar bi insan.
Yapmiyosa bi onun secimi.
Kendi kaybeder.

Bezleri karistirdigi halde Iste hala tutan bir isverende vicdan patlamasi var tahammulunuz gercekten cok cok basarili. Resmen paranizla rezil olmussunuz. Ben olsam hic dusunmeden bu ise bir son verirdim.

Aklım almıyor ya tuvalet ve Mutfak nasıl aynı bezle iş yapılır midem bulandı ya ben evde her şey için ayrı bir bez kullanırım

Tuvaletten bi bez mutfağıma gitse 10Kova Çamaşır suyu dökerdim mutfağa

Şoyle anlatayim ben arkeoloğum ve orada onemli evraklar haritalar projeler sifreler calismalarim var sen tutupta biseyin yerini degistirirsen puzzle gibi hepsi cope gider ki zaten ofisime girmesi yasak

arkeoloji.. arkeolog hayallerimin mesleği.lisede arkeolog olan tarih hocamız bu mesleğin ülkemizde neredeyse yaptırılmadığını (daha çok hep yabancı heyetlere öncelik varmış sanırım),şartların çok sıkıntılı olduğunu söyleyene kadar kesinlikle seçeceğim meslekti.hatta ilgi alanım da direk mısır arkeolojisidir.
neden bağırdığınızı şimdi çok daha iyi anladım ve kesinlikle size hak verdim.o çalışmalar samanlıkta iğne aramak gibi birşey çünkü..
girme demeseniz neyse, ama sakın bu odaya girme demişsiniz.bunu da sallamamış.vicdan yapacağınız hiçbir nkta görmüyorum ben bu konuda.

O degil de ortaligi toplamaktan usenip herseyi saga sola tikistiran biri girme denilen odaya girip kendine ekstra is neden cikarir ki? Cidden dengesizmis.

Bence bu daha isabetli bir secim olmus bende cocuklari cok severim hem arkeolojide tr de calisicak alan yok coğu okuyan bin pisman
Aynen yurtdisindan arkeologlar getirtiliyor birçok kazıya nasıl bir mantiksa...bu arada benim tanıdığım arkeolog tanidigimda polis oldu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…