- 30 Ağustos 2013
- 6.364
- 1.085
- 198
- Konu Sahibi PersephoneH
-
Yarin ilk is arkadasim vicdanimi rahatlattim cok sukur sayenizdeBen olsam çoktan kovmuştum valla yine sabırlısınız. Bu konuda vicdan yapmaniza gerek yok bence. Ayrica anlamayacak ve yine böyle şeyler yapmaya devam edecek bence. Ayrica ne demek tuvalet bezi mutfaga midem bulandı resmen. Ya fark etmeseydiniz veya fark edemeyecekleriniz? Sonuç olarak kovun.
Bağırmanız doğru değilki... bunun için vicdan yapmalısınız bencede..Haklısın tamda böyle düsünüyorum ama kıyamıyorumda çok bağırdım vicdan yaptım sanırım
Yaptigim tek vicdan meselesi bu zaten konuyla ilgili ama orada kim olsa bagirirdi eminimBağırmanız doğru değilki... bunun için vicdan yapmalısınız bencede..
Sizin dilinizden anlamadığını bildiğiniz zaman uygun bi şekilde kırmadan işten çıkarmanız gerekirdi.
Mutfagi komple ilaclattim merak etmeyin detaya girmek istemiyorum ama komple evyeyi söktürüp yenisini taktirdimTuvaletten bi bez mutfağıma gitse 10Kova Çamaşır suyu dökerdim mutfağa
Kurtul ondanMutfagi komple ilaclattim merak etmeyin detaya girmek istemiyorum ama komple evyeyi söktürüp yenisini taktirdim
Yarin hallediyorumKurtul ondan
Şoyle anlatayim ben arkeoloğum ve orada onemli evraklar haritalar projeler sifreler calismalarim var sen tutupta biseyin yerini degistirirsen puzzle gibi hepsi cope gider ki zaten ofisime girmesi yasak
AbartsaydinizMutfagi komple ilaclattim merak etmeyin detaya girmek istemiyorum ama komple evyeyi söktürüp yenisini taktirdim
Aynen yurtdisindan arkeologlar getirtiliyor birçok kazıya nasıl bir mantiksa...bu arada benim tanıdığım arkeolog tanidigimda polis olduBence bu daha isabetli bir secim olmus bende cocuklari cok severim hem arkeolojide tr de calisicak alan yok coğu okuyan bin pisman
Tazminatta degilimde benim zararim ne olucak onun derdindeyim aferim cok guzel zarara ugrattin beni buda ödülün der gibi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?