- 15 Ekim 2018
- 1.216
- 5.710
- 158
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
İyilik bilene yapılır, kardeşinizin karısı haketmityor. Görümcenize verin de hayra geçsin.Ben simdi herseyi gorumceme vereyim diyorum ama kardesime kiyamiyorum bir yandan bir yandanda o seni cok umursuyor sanki diyorum.Siz degerli kk den fikir almak istiyorum.
Bencede ver görücecene anladığım kadarıyla gelininiz kişisine değmez benceBen simdi herseyi gorumceme vereyim diyorum ama kardesime kiyamiyorum bir yandan bir yandanda o seni cok umursuyor sanki diyorum.Siz degerli kk den fikir almak istiyorum.
bunda alınacak ne var bende evdekilere diyorum bisey yenilip icildigi zaman makineye yerlestirsinler diye herkesin arkasını toplasam kendi kendilerine yetemezler hastalık v.b olur o ayrı 1 tabak deyip gecmeyin oydu buydu derken tezgah bulaşık doluyor içinizden gelmiyorsa lafını edeceksiniz vermeyin eşyaları oda sizin bileceginiz iş5.7 lik istanbul depreminde annemin mustakil evine gittik korkudan.Ondan once vardik oraya cok acikmis biseyler yemistik coluk cocuk boyle yapti .Ya insan icinden her turlu seyi gecirir ama soylermi ya.Tavri tarzi hep boyle sert laf soyletmem kendime ezdirmem kendimi havalarinda .onu ezende laf soyleyende yok zaten
İşte insanlar böyle, görümceniz de sizin için aynını düşünüyordur. Madem görümce size oğlunun kıyafetlerini verdi, siz de kızınızın kıyafetlerini verin. Gelin hanım haketmiyor.Banada hep destek oglunun tum kiyafetlerini bana getirdi verdi ben onlari kullaniyorum kiyafet derdim yok almiyorum hic.Zaten su an dogum iznindeyim.bizde tek maas.Gebeykende elimde avcumdaki paralari kardesimin cocuguna harcadim.
Ben olsam görümceme verirdimBen simdi herseyi gorumceme vereyim diyorum ama kardesime kiyamiyorum bir yandan bir yandanda o seni cok umursuyor sanki diyorum.Siz degerli kk den fikir almak istiyorum.
Burada çok konu varNe yapayim diye soruyorum otobusteyim ara ara yaziyorum derdim depresti![]()
Ben olsam görümceye veririmBen simdi herseyi gorumceme vereyim diyorum ama kardesime kiyamiyorum bir yandan bir yandanda o seni cok umursuyor sanki diyorum.Siz degerli kk den fikir almak istiyorum.
2 cocugum var biri kiz biri erkek.kizimin bir suru kuculmus kiyafetleri var sakliyorum coguda marka.Saklamamin sebebi evli erkek kardeslerimin ogullari oldu gelinimiz 2.cocugu dusunuyor kizi olursa diye kardesim kirada tek maas es calismiyor.Uzuluyorum ona vereyim diye dusunuyorum.Ama gelin hanima cok darildim,arayip sormuyorum oda darildigimi anladi oda aramiyor beni hic.Benden yaklasik 10 yas kucuk her zaman cok kaba agrasif biri.Agzina geleni dan dun soyluyor uzulurmu kirilirmi diye dusunmez.Oda bende dogum yaptik onun ilk benim 2.bebegim oldu haliyle benim herseyim ilk cocugumdan kalma vardi.Onunda ailesinden bir destekcisi yoktu.Arabasindan besigine mama sandalyesine biberon fircasi,elma rendesi,pisik kremleri ,derece,avent emzikler dogum sonrasi humananin stell tea cayina varincaya kadar up uzun bir liste yaptim uyku seti anne cantasi hastane cikisi besik alezi tirnak makasi alt bezleri akliniza ne gelirse onlar yeni evli olduklari icin borcu vardi kardesimin destek olmak amacli aldim.Bir dunya masraf yaptim.Sonuc hanimefendi annemlere gittigimiz bir gun annemin mutfaginda tezgah ustunu duzeltmis o arada benim yedigim bir tabagi yikamis .Bana yediginiz makarnanin tabagini yikadim dedi.Hic birsey demedim ama cok zoruma gitti.O gunden beri asla aramiyorum.Ben kizi olur diye onca esyayi evimde depo gibi sakliyorum.Birde gorumcem var onunda bir kizi var benim kizdan kucuk bana cok yardimi olur evime gelir misafirime yardim eder herseyime yardimcidir.Ben demeden yapar.Cimri bir kocasi var kizina ozeniyor versem elimdekileri alir.Bende kardesime ozeniyordum durumu yok faydam olsun diye .Ama esine ablamin onca faydasi oldu sana o seni aramiyorsa sen ara demiyor
Her zaman boyle dan dun ama bende biktim artik.Hot zot konusmasindan.Konuyu okurken dedim ki 'gelin' epey laf söyledi herahalde. Ne var yahu tabağı yıkadım demiş. Bence siz masraf ettiğiniz için el üstünde tutulmak hatta tahtlarla karşılanmak istiyorsunuz.
O zaman liste ile alışveriş yapmayın gelininize. Araya mesafe koyun mesafe iyidir.Her zaman boyle dan dun ama bende biktim artik.Hot zot konusmasindan.