evdeki huzur zenginlik budur

cnm eviniz çok güzel.herşey yepyeni. güle güle mutlulukla eskitin. perdeleri en zorundan seçmişsin. mutfak salon ve oturma odasındakinden bahsediyorum. çıkarıp takarken kolaylıklar diliyorum. bende de var da o yüzden böyle söylüyorum yani :))
minik bi tavsiye : balkondaki deniz temalı keyif köşenizde ahşap sandalyelerini çıplak bırakma onlara da yine deniztemalı mavili beyazlı sandalye minderleri al. çok şeker olacak. herşey çok güzel. koltuk takımını ve tv üniteni ayrıca çok beğendim. tv üniteni özel mi yaptırdın. herşeyiyle çok kullanışlı görünüyor. mutluluklar dilerim...

valla ben perde konusunakı görüşlere katılamayacağım sonuçta benım annemın evinde de normal tüllerden var uzun onları tek tek tek takması ve bunu 3 ayda bır yapması inanılmaz zor insanın kolları tutmaz oluyor resmen. sonuçta store perdeler harıkulade şık duruyor ve pek el sürülmediği için de gayet geç kirlenıyor... şahsen ben takıp çıkarması zor dıye asla vazgeçmem hele bır de insan evlenırken yaptırmazsa çoluk çocuk olduktan sonra Allah kolaylık vrsin hiç olmuyor çünkü ne yaparsan evlenırken yatırcaksın sonrası boşş. bende evin genelini çok beğendim herşey harika görünüyor Allah güzel günlerde kullanmayı nasip etsin .

teşekkür ederim hepinize
burdaki evlerin yanında benimki sönük gerçi.

balkona gelince, şuan deniz temalı masa örtüm var :)
ama sandalyeleri giydirmek aklıma gelmemişti.
en kısa zamanda halledeceğim.

Allah güle güle, ağız tadıyla güzel günlerle oturmayı nasip etsin tatlım :)

Evin çok güzel canım huzurlu ve bereketli olur inş.hayırlı olsun şimdiden.

mobilya seçimlerin çok zevkli koltukların halıların çok güzel. sadece perde de eleştirim olacak salon perdelerin hiç uymamış bence. perdeler kendi başına güzel ama uymamışlar sadece.

mobilya seçimlerin çok zevkli koltukların halıların çok güzel. Sadece perde de eleştirim olacak salon perdelerin hiç uymamış bence. Perdeler kendi başına güzel ama uymamışlar sadece.

aslında perdeler çok uydu salona, fotoğrafta gri yoğun çıkmış
siyah agırlıklı halbuki.
Tv ünitesinde siyah var, sandalye siyah diye bunu seçmiştim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…