- 6 Ağustos 2015
- 1.808
- 1.223
- 133
- Konu Sahibi mutemadiyenuzgun
-
fazlalıkları satın 2. el sitelerde .ben yeni olanları satıyorum yıpranmış olanları da apartman görevlime veriyorum köye gönderiyorArtık eve sığamıyoruz ciddi ciddi. Evde vitrin büfe o tarz kalabalık yapacak şeyler olmadığı halde. Gözüme o kadar kalabalık geliyo ki temizlik yaparken herşeyi şekerlemekten fıtık oldum artık. Nerden nasıl başlarım. Az eşya ile yaşam mümkün mü var mı aranızda böyle bir yaşam sürdüren zira artık nefes alamıyorum.
Yaaa az eşya ile evde iki kişi de olsak bence mümkün değil.. Yine evde yemek masamız onun sandalyeleri olacak yine koltuk takımlarımız olacak bilmiyorum ki ne çıkarılabilir?? Ben sadece TV ünitesi almadım mesela konsolu çok kibar öyle büyük bir konsol olmadığından TV yi onun üzerine duvara monte ettik yanlarına uygun şekilde konsolumun renginden raf yaptırıp taktım oldu bana TV ünitesiArtık eve sığamıyoruz ciddi ciddi. Evde vitrin büfe o tarz kalabalık yapacak şeyler olmadığı halde. Gözüme o kadar kalabalık geliyo ki temizlik yaparken herşeyi şekerlemekten fıtık oldum artık. Nerden nasıl başlarım. Az eşya ile yaşam mümkün mü var mı aranızda böyle bir yaşam sürdüren zira artık nefes alamıyorum.
Sanki o küçük oda biraz boşalabilir fazla sehpa var gibiEvim 2artı1 100m2. Bir oda var oturma odası olarak. İki üçlü iki tekli koltuk. Kitaplık TV ünitesi sehpalar iki halı var neredeyse bütün odayı kaplayan tarzda. Ve çocuğun bisikleti kaydırağı top havuzu aktivite masası ve diğer küçük oyuncakları ve oyunval kutusu. Masamı mutfakta kullanıyorum. Sandalyeler salonda kirlenmesin diye. Mutfakta eski sandalyelerim var. Küçük bir oda var orada iki sehpa bilgisayar masası ikili dolap ve tek kişilik yatak. Ara yerde merdiven ütü masası süpürge kurutmalık. Mutfağa geri dönelim mama sandalyesi ve minik tabure artı yer sofrası var. Yatak odası klasik yatak odası takımı ve ayrı bir tane de konsol tarzı bir dolap var. Temizlik yapmak işkenceye dönüştü artık
Çok eşya eve pozitif enerjiyi ve bereketi engelliyor... Evde kullanılmayan eski eşya ve kurutulmuş çicek bulunması önerilmiyor...Ben kurutulmuş çiceklerimi atıp eşyaları azaltınca Bi ferahladımArtık eve sığamıyoruz ciddi ciddi. Evde vitrin büfe o tarz kalabalık yapacak şeyler olmadığı halde. Gözüme o kadar kalabalık geliyo ki temizlik yaparken herşeyi şekerlemekten fıtık oldum artık. Nerden nasıl başlarım. Az eşya ile yaşam mümkün mü var mı aranızda böyle bir yaşam sürdüren zira artık nefes alamıyorum.
Nerden nasıl başlarım
idaalimde ki ev ama benim evim tam tersi .eşim tam bir stokçudur maalesef attırmaz kendi eşyalarını evde bozuk 5 bilgisayar bi sürü telefon 2 tane yazıcı bir tane de bozuk çamaşır makinesi varSiz ne var yazın biz hangileri fazla yazarız
Salonda iki tane üçlü koltuk
Bir küçük dört sandalyeli masa
Orta sehpa ve üstünde tv
İki sehpa bir de piyano var
Halı vs de yok
Odalarda yatak dolap
oğlumun odasında artı masa ve kitaplık
Çalışma odasında bir duvar kitaplık bir masa sandalye bir de küçük koltuk
Mutfak ve balkonda da iki masa dörder sandalye
Bu kadar bize yetiyor da artıyor bile
iyi ki benim evi görmediniz kriz geçirirdiniz 5 oda da tıklım tıklım dolu kilerim de de her odanın yedek halısı varEvet az esya yasam kalitesini de evdeki enerjiyide yukseltiyor. Sadece mobilya vs. degil her alanda bunu yapmaya calis. Bazan varsa icinde fazla olan kullanmadigin hic birseyi saklama. Dolabinda giymedigin bir gun lazim olur diye sakladigin tum kiyafetlerden kurtul. Mutfak dolaplarinda asla 2. bir takim olmasin mesela. Belki cay bardagi kupa vs.. olabilir fazla fazla.
Halilarin kucuk az ve oz olsun. Oturma odamda koltuk ve tv (Duvara monte) disinda baska birsey yok mesela. Yemek masam buyuk salonda, orada da sadece tv, 1 koltuk ve yemek masasi var sadece. Yatak odasinda sadece yatak ve dolap var. Banyoda Hersey tektir, sampuan, sac kremi, dis macunu.. yedeklerle bogmam, bittikce alirim.
Insanlara anlatirken garip buluyorlarlar ama evime gelip gorenler genelde bizden ciktiktan sonra ne varsa atmaya basliyorlar :)
iyi ki benim evi görmediniz kriz geçirirdiniz 5 oda da tıklım tıklım dolu kilerim de de her odanın yedek halısı var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?