Nişan evdeki nişaninizda oyun oldumu kızlar?

Nişan Adetleri, Nişan Bohçası, Nişan Tepsisi

rosens86

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
5 Mayıs 2012
445
0
26
Ankara
kızlar nişanim ev de olacak ama erkek tarafı oynamak istiyor.onlar aslında salondan taraftı ama bizimkiler sıcak bakmadı oyüzden evde olacak salon geniş orda oynayın diyor annem de ya bana evde oynamak garip geliyo hani salon değil orkestra yokk yani cd de calacak ve evde nasıl oynuycazkiiii????

bizim de öyle olacak canım, ben de bilemedim ama cd çalacak, gelenler oynayacak işte sanırımm

Valla bizim evde oldu salonda olsa böyle eğlenmezdik :D ben günler öncesinden liste yaptım roman mezdeke halay slow pop ne varsa indirdim bilgsayarada 5+1 sistem aldık bağladık son ses açmadık bile düşünün evde orkestra varmış gibi çaldı halıları falan kaldırdık damat halayı bile çektik :1:

Benim de kuzenimin nişanı oldu bir ay önce.Onunda evdeydi nişanı ve bayanlar salonda erkeklerde oturma odasında oturdular.Bayanlar salonda oyunlarını oynadılar zaten rahatça

Son düzenleme:
canımm oynanır tabi neden oynanmasın önemli olan gönüller bir keyifler iyi olsun...Al sende kolon sistemi düğün salonu gibi olur eğlencen...Sende süslen püslen oyna gülümse o gün senin günün kıızz =))

oynanır tabi niye oynanmasın bende öyle yapacağım yüzükler takıldıktan sonra erkekler bahçeye inecek bizde o sırada arkadaşlarımla evde güzelce eğlenmeyi düşünüyoruz sonuçta bu senin günün gönlünce eğlenmeye tadını çıkarmaya bak küçük şeylere takılma

Back
X