- Konu Sahibi Proserpine
-
Allaaaaaaaaaaaahh'ııım bir kulun da bana bu yöntemlerin hint kınasına etki edip edemeyeceğini söylesin.
Çok teşekkürler Proserpine, inan ki çok faydalı oldu... Tam da böyle bilgilere ihtiyacım vardı şu sıra. Saçlarım oriel yüzünden yıprandı ve kurudu, uzun zamandır kendilerine gelsinler diye koyu kahverengi tutuyorum ama bu renkten giderek sıkılmaya başladım. Tabi açıcıyla da açmak istemiyorum bir yandan. Senin tarifler çok aklıma yattı. Evde C vitamini ampulleri vardı, hiç açmadığım bir kutu. Aylar önce yine saçımda kullanmak üzere alıp bir kenara atmıştım. Her birinde 500 mg C vitamini varmış. Bugün birkaç saat önce badem yağı+hintyağı yapmıştım, hatta yazını okurken havluyla oturuyordum. Dedim bir deneyeyim... 5 ampul C vitaminini kendimce biraz seyreltmek ama aynı zamanda belki boyanın çıkmasına yardımcı olsun diye üç katı kadar şampuanla iyice karıştırıp saçıma güzelce yedirdim. Bir buçuk saat sonra yıkadım iyice duruladım ve gerçekten de renkte açılma var. Ki eğer önceden yağ bakımı yapmış olmasaydım eminim çok daha fazla etkili olacaktı. 1-2 haftaya tekrar denemek istiyorum. Bu işi bir tabletle br de sıvı c vitaminiyle denemek lazım. İçimde tabletler aynı mg bile olsa daha etkili olacakmış gibi bir his var. İki yöntemi de yağsız olarak deneyip sonucu yazıcam inşallah. Diğer karbonatlı tarifler de mantıklı, bakalım ne sonuçlar alacağız çok saol canım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?