Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Kızlar eşim sümbül babam lale alınca 4 küçük saksı çiçeğim daha oldu. Cok mutluyum çok ... Mini gulumu yarin okula goturuyorum minnaklarim da getirecek çiçeklerini. Yarin ikinci evimden yani sinifimdan çiçek görüntüleri yukleyecegim insallah
Iyi olmuş gazelcim bende degistiricem saksiyi boyayip dekupaj yapicam once saksi almam lazim
Cok sabirsizlaniyorlardi okula getirmek için. Tesekkur ederim canimbekleriz resimleri canım, minnak öğrencilerine, minnak çiçekler yakışırdı zaten... umarım seve seve bakar büyütürler :)
Evet onun saksilari çok güzel ama çok pahali yaw koctasta orta seramik saksi 20 25 tl
yazik bizim bir iki çiçeğimiz olsa neyse dur bi sayiyim tam 14 çiçeğim var 20 tl den hesaplasan oda ayni boy olacakki olamaz 240 tl waaavvvv servet ben 240 tl ye bi 14 çeşit çiçek daha alirim![]()
Bende alamam habersiz .Gözüm milletin penceresinde oluncaTamam gazelcim sagol bende yapraklari etliya suya çok ihtiyaci olur diye verdim suyu![]()
Benim bi kaç menekşe seramikte sevmediler seramiği.Zaten dışı kabuk kabuk oluyo bi süre sonra saksının.Evet onun saksilari çok güzel ama çok pahali yaw koctasta orta seramik saksi 20 25 tl
yazik bizim bir iki çiçeğimiz olsa neyse dur bi sayiyim tam 14 çiçeğim var 20 tl den hesaplasan oda ayni boy olacakki olamaz 240 tl waaavvvv servet ben 240 tl ye bi 14 çeşit çiçek daha alirim![]()
Benim içinde 10 tl bile çok pahali bir tane alirim bu sefer diğer bebislerim kiskanir onlara alamam en iyisi plastik
bende plastik saksı kullanıyorum ama alinca bi elden geçiririm
Bende alamam habersiz .Gözüm milletin penceresinde oluncahele bide daha önce çiçek gördüysem boynum buruluyo biri çıksada ehem öhöm ne güzel çiçek fln derim diye
![]()
canım ne güzel senin çiçeklerde kalabalıklaşıyor desene.Kızlar eşim sümbül babam lale alınca 4 küçük saksı çiçeğim daha oldu. Cok mutluyum çok ... Mini gulumu yarin okula goturuyorum minnaklarim da getirecek çiçeklerini. Yarin ikinci evimden yani sinifimdan çiçek görüntüleri yukleyecegim insallah
ayyy bende etli yapraklı çiçekler suyu çok ister diye düşünüyordum :) iyiki söyledin gazelcim, zeynep sende iyiki sormuşsun sanada teşekkürler :)Tamam gazelcim sagol bende yapraklari etliya suya çok ihtiyaci olur diye verdim suyu![]()
gazell ayy çok güelmiş yaabeyaz çok hoş, maşallah diyelim. ayy benjamini süper bir saksıya koymuşsun orda rahatça ve kolay büyür. çok iyi olmuş.kızlar ben oturma odamdaki çiçekleri koyarken salonumda duran sıklemen çiçeğimi koymayı unutmuşum...sıklemen soğuk ortamı sevdiği için salonumda duruyor... resim biraz karanlık çıkmış flaşsız olunca ama sanırım görünüyor biraz...
Benjamin çiçeğiminde bugün saksısını değiştirdim... bir numara daha büyük saksıya koydum, kenarlarına toprak takviye ettim.. çiçeğin büyüklüğüne göre saksı ufaktı, değiştirdim, nasıl olmuş sizce?
ayy canım benim, bu sıralar inanki mutfak alışverişimden kısıp çiçeğe saksıya yatırdım paraları, evde hep sebze ıspanak filan yiyoruz :)))))benim saksıları eşim topluca alıp gelmişti biryerden, biraz dandik saksılar
ama alınmıştı artık bende ektim gitti :)
kendm alsam daha güzellerini alırdım,
grap'ın saksılarına bayılıyorum, tam benim tarzım.. :)
zeynep kız yokk anam okadar pahalı değil, bizim buralarda ikea diye büyük bir mağaza var, ordan alıyorum ben, o beyaz saksılar 9 lira, bende topluca almadım zaten, her gittikçe 1-2 şer tane aldım hepsini takım yaptım. o işyerine koyduğum renkli saksılarda 3 lira, yani plastik saksı parasıydı bende dedim böyle olsun madem :)Evet onun saksilari çok güzel ama çok pahali yaw koctasta orta seramik saksi 20 25 tl
çok güzel güle güle büyütEki Görüntüle 1447853 Bir dal Atatürk çiçeğini her ihtimale karşı ikiye bölerek diktim ikiside tuttugaliba daldan yapraklar çıkmış .Bu çiçeği arıyordum uzun zamandır .![]()
Zenepcim açelya bende var.evdeki yerini sevdi ama işe götürdüğüm soldu . Oişyeri soğuk ve kimyasal kokular vardı heralde ondan.
Nilayım koçtaşta hazır ölçü mutfaklar var hem onların fiyatları çok daha uygun. Eğer sşze uyarsa onlardan alın. Biz ondan aldık özel yaptırmadık. Çok memnunum kesinlikl tavsiye ederin.m
tşk ederim cnm bu hafta kesin bi karar vermemiz lazım aklımda olucak tavsiyen memnun kalman önmli :)
Gazelim ben eve gelirken yolda dalını kırmışım geldim onuda diktim hrmen saksıya tuttu direk. Mutlaka tutar.
Kızlar varya sabah işe giderken ve eve dönerken gözlerim hep milletin camında balkonunda. Bu nasıl bir sapıklıktır yaaa. Halbuki çiçek arıyoruz biz ama millet ne zanneder. :))))
Gazel bende yerde arapsaçı bulsam inanki en az senin kadar sevinirim. Srni çok iyi anlıyorum:)))
kızlar ben oturma odamdaki çiçekleri koyarken salonumda duran sıklemen çiçeğimi koymayı unutmuşum...sıklemen soğuk ortamı sevdiği için salonumda duruyor... resim biraz karanlık çıkmış flaşsız olunca ama sanırım görünüyor biraz...
bnmde vardı vakti zmnında sıklemen çiçeğim bu bi aptallık edip dışarı çok soğuğa koydum soldu gitti yavrum
Eki Görüntüle 1446272
Benjamin çiçeğiminde bugün saksısını değiştirdim... bir numara daha büyük saksıya koydum, kenarlarına toprak takviye ettim.. çiçeğin büyüklüğüne göre saksı ufaktı, değiştirdim, nasıl olmuş sizce?
ayyy çok iyi yapmışın gazel cim kız ben korkuyom saksı değiştirmeye yawwwwwwww
Eki Görüntüle 1446273