evdeki tartismamiz...

_meleq06_

{Allahim ne verirsen hayirli ver }
Kayıtlı Üye
24 Temmuz 2015
502
350
33
Kizlar merhaba..
Eski konularimdan bilen bilir.benimde bircok kisi gibi kaynvalidemle sorunlarim var .ben esime anlatiyorum biliyorum yanlis yapiyorum annesinin hatalarini ona soyleyerek ama ..sabrim en son benim gecen hafta gorumcemler bize geldiginde basladi gorumcem esiyle sakalasinca guler kaynvalidem ama biz sakalasinca ne laflar ne laflar kizi gelince bana daha fazla ayrimci davranmalar artik son noktama geldim o gece sinir krizi gecirdim esime neler dedim neler .
Bu arada gorumcem hemsire su an devlette calisiyor kpssye hazirlaniyor esininde yuksek maasli bi isi var .bugun gorumcem aradi anne 150 liralik marka bi nevresim takimi aldim dedi annesi babasi kizdi kizim o kadar alinir mi bak ben melege 20 liralik aldim onu kullanacak falan dedi tabi kaynanam oyle diyince benim tepem atti sanki beni asagilar gibi soyledi falan zaten uc gundur gene bel agrisi cekiyorum ve dayanilmaz haldeyim.neyse esim geldi isten benimde suratimin asik oldugunu gorunce sordu bende anlattim .sen misin bunu diyen delirdi tabi en sonunda kalkti ayaga bende onune gecince beni iteledi ve ben yatagin uzerine dustum.zaten bel agrim olduruyor kitlendim kaldim oyle .aglamaya basladim.esim cikti annesine babasina saydirdi saydirdi (sesi geliyoryatak odasina) .kaynanam geldi pdaya kizim derdin ne falan bende anlattim sen bana bunlari yapiyorsun belki bilerek belki bilmeyerek ama artik hareketlerine dikkat et dedim.duygu somurulerinin bini bi para.esimi de kaynvalidemi de asla affetmicem..
Bunu size anlatip rahatlamak istedim artik dayanamiyorum .allahm kimseyi boyle duruma dusurmesin...

Kadın hiçbir şey söylememiş.
Resmen esinizi salmissiniz kadının üstüne. Ha öncesini bilemem ama bu olayda tek suçlu sizsiniz.
Esinize olanları anlatmayı birakmaniz gerek zamanı gelirde annesiyle aranızda seçim yapmak zorunda kalırsa üzülen siz olursunuz.

Eşinizi kadının üstüne salmışsınız resmen, kızına tepki vermiş örnek göstermiş bunda kötü bir şey yok ki.
Başka zamanlarda iyi niyetli olmadığını düşündüğünüz hareketleri varsa bu bardağı taşıran damla olmuştur ama çıkış noktanız ve tavrınız çok yanlış olmuş. Eşiniz de çok fevri davranmış, kv ile siz konuşsaydınız keşke.

Siz odada dururken eşinizin çıkıp bağırması sizin odada kalmanız falan,direk doldurup üstüme yolladı demiştir kayınvalideniz,ayıp olmuş .

Birlikte mi yaşıyorsunuz?

Ee ne olmuş öyle dediyse. Aşağılamak bunun neresinde.yapmayın Allah aşkına böyle her şeyde bi anlam mana ararsanız ohoo işiniz var demek
Biraz daha serinkanlı olmaya güzel geçinmeye güzel görmeye çalışın.
Bakın o zaman her şey nasıl güzel olacak

Kv ne dese senın zoruna gıder olmuş. Bu tipşeylerde cok ciddi meselelermiş gıbı eşe anlatılmaz yaaafu. Kendınden de soğutursun mazallah.

Kadın yine odana gelip sormuş derdin ne diye.ben olsam oğlumu bana karşı böyle dolduran birinin değil yanına gitmek kapıyı çarpar cikardim o evden.yazik oğlunun hatırına yine sakin davranmış galiba.onceki konularını bilmiyorum ama hatalisiniz bu olayda.minicik küçücük şeyler için ne gereği vardı.daha da unutmaz kayinvalideniz artık. Daha da üstünuze gelirse şaşmayın. Hatta o da oğlunu doldurup üstünüze salabilir.oyunun kuralını siz koymuşsunuz

Tutumlu ve kanaatkar olmak konusunda örnek gösterilmişsiniz.
Kadın ne bilsin aslında öyle olmadığınızı ve bunları hakaret kabul edeceğinizi.
Bir de tehdit etmişsiniz.
Madem kocanızın önüne geçecektiniz neden anlattınız? Madem anlattınız, siz de gidip sakince rahatsız olduğunuz konu hakkında konuşsaydınız da kadın da bilseydi durumu.
Siz affetmeyin de bakalım onlar affedecek mi?

Diğer konuları bilemem ama bu konuda biraz abartmışsınız bende konu açacağım kendimi tutuyurum doluyum birikimler var yinede yansitmamaya çalışıyorum

Eşimin annesiyle konuşmasını her duyduğumda içimden alev ve nefret fışkırıyor yinede içime atıyorum uzakta zaten boşver diyorum kendime

Hatta kendime suç buluyorum neden böyle düşünüyorsun saçmalama diye benimde oğlum var sonuçta Rabbim hayırlar versin

Önceki konularını bilmiyorum ne kadar lık evlisin
Sende ogreneceksin sonunda ama eşine ailesinden birini şikayet etmemeyi

Birliktemi yasiyorsunuz?
Evet canm birlikte yasiyoruz.

Eski konularınıza baktım da çok erken evlenmişsiniz yaşınız da küçük... Eşiniz askerliğini de yapmamış. Şimdiden bu kadar dırdırlanırsanız usanırsınız evlilikten, eşiniz de soğur.. Insan kendi annesi ile çekişiyorken kayınvalide ile geçinmek çok güç ama sabretmekten başka çözüm yok. Kaldı ki bu olayda siz örnek gösterilmişsiniz kendi Kazancı olan görümceye "al kızım 150 az 300 lük al, meleğe de 20 liralık aldım" dese olmazdı ama kayınvalide kötü bişey dememiş ki...
Çalışmak istediğinizi yazmışsınız bence görümce Çalışıyor diye de içerlendiniz? Umarım düzene girer hayatınız size naçizane tavsiyem askerlik vazifesi bitmeden çocuk sahibi olmayın çok yıpranırsınız. Allah yardımcınız olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…