- 3 Nisan 2014
- 6.862
- 4.434
- 178
Bu benim patlama niktamdi o kadar dey yasadim ki ben buraya yazsam ohooo derdiniz o zaman ayril yoksa boyle devam etmez diye simdi kv hakli olabilir tabi.Kendi anne babami hayal ettim ogullari tarafindan bir kosede azarlaniyolar inanin gozlerim doldu.
kayinvalideniz aslinda sizi övmüş ama siz bunu asagilama olarak algiliyosaniz sorun cok baska kusura bakmayim ama sanirim farkinda olmadan gorumcenizi kiskaniyorsunuz
Kayinvalideniz gurur yapmamis gelip derdinizi sormus bide hareketlerine dikkat et azari isitmis sanki cocuk azarlamissiniz
ah bide kv ve eş cephesinden dinlesek bu olaylari kimbilir neler cikacak.
biraz empati lutfen.
Esim kp kv ben beraber pturuyoruz kp calismiyor ve esimin calistigiyla geciniyoruz bende cok istedim calismayi ama esim hic musade rtmedi evet bu da var tabi ama bwnde isterim kendi evimde kendi esalarimin olmasini ..bence siz eşinizin ailesinden gıcık alıyorsunuz. ne yapsalar gözunuze batıyor.
burdada görumcenızın calısıp sızın evde oturmanızdan dolayı zorunuza gitmiş.
onların maddi durumu daha iyi galiba.
bence önce bunları kendınıze ıtıraf edın,rahatlarsınız.
1.ben esimi seviyorum yani severek evlendim ben.pireyi deve yapmakta üstünüze yok. yok adam itince yatağa düşmüşsünüz de beliniz kitlenmiş. ne duygu sömürüsü ama. ne kadar agrısa da yataga düşünce bel kitlenmesi ne bileyim saçma yani.
fazlasızla mızmız, pireyi deve yapan birine benzıyorsunuz.
huzursuzluk için çırpınıyorsunuz adeta.
kadın kızını tabı senden çok sevecek. bundan normal ne var. bariz bi şekilde ezıyor mu senı hayır. ya kendi kendine çözemediğin sorunlar var, ya eşini sevmıyorsun ya da huzursuzlukla beslenıyorsun. ne dıyeyım. o kadıncağızın sınavısın vesselam. tehlikeli bir insansınız. sizden korkulur.
Allah size sizin gibi bi gelin nasip etsin.
Esim kp kv ben beraber pturuyoruz kp calismiyor ve esimin calistigiyla geciniyoruz bende cok istedim calismayi ama esim hic musade rtmedi evet bu da var tabi ama bwnde isterim kendi evimde kendi esalarimin olmasini ..
Merhaba size özelden mesaj attim cevapliyabilirseniz cok sevinirim.Kayınvalidenin hataları bunlar mı? Kızına da kızmış zaten pahalı alma diye.
Kayınvalideyi kayınvalide gibi görmeyi fena halde abartmışsın..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?