evdeki tartismamiz...

o değilde eşiniz de gidip neden tartışıyor ki, eşiniz de sizde aynı kafaymışsınız zor olan hayatı daha da zorlaştırmayın bence, çalışmıyorsanız çalışın boşluğu şeytan doldurur derler vesveseyle

zamaninda olanlara tepki vermezsejiz boyle komik duruma dusersiniz. kadin orda sizi rencide etmemiski. siz esinizi affeder misiniz bilemem ama bu kiytirik mevzu icin esiniz sizi bayag bi zor affeder gibi.
esinizin gözünde zavallı olmussunuz affetse ne olacak.
bunalimdaydim deyip ozur dile. ya da ayri eve cikma gucunuz varsa onu kullanin. birde gorumcenizin maas durumunu neden yazdiniz anlamadim. siz de calisabilirsiniz.

Ne eşler var, anneleri haksız olduğu halde karısına laf söyletmez.
Ne eşler var, saçma bir nedenle annesine dediğini bırakmaz...

Önceki konularını da okudum, çok kayda değer birşey yok. Bazı yerlerde kadın başta iyiydi, sonra benim oğlum falan demeye başladı demişsiniz. Demekki kışkırtacak birşeyler de yapılmış diye düşünüyorum.
Zaten annesiz büyümüşsünüz, kaçarak evlenmişsiniz, onların yanında yaşıyorsunuz, kaynana değil anne olarak görseydiniz herşey başka olurdu belki...

Allah kv ni senin hismindan korusun.
Kocanada hidayet versin, senin gibi birinin aklina uyup anasina kiziyor.

Gorumcenizi kiskanmayida kesin, ve kiskanmiyorum frlan demeyin smdi kiskaniyosunz besbelli.

Lutfen gorusme esinin ailesiyle. Sen daha cok alingan edip basini yakarsin kv ve kpin.
Yasli insanlarin yuregine iner durup durup ogullarinin onlara kizmasi.
Gorusmeyin, aciyin onlara.

Baştan sona haksızsin.Anne kız onlar tabiki birbirlerini senden çok seçecekleri. ÇOK normal.Kıskanır sinir krizi geçirmek anlamsız. Kadın ÇALIŞIYOR isterse milyonluk alır. SENDE çalış al.kayınvalide kötü birşey dememiş. GEREKSİZ YERE kocanı doldurmussun.

Bence bu konuya göre sorun sizde . Kıskançlık kokuları alıyorum. Kayınvalideniz sizi övmüş yermemiş ayrıca.eşiniz de haksızlık yapmış annesind sizin dolduruşunıza gelerek. Kusura bakmayın ama ararsanız herşeyte hata bulursunuz. Benim kayınvalidemn hatalrı yok mu var elbet ama iyi niyetle demiştir diyip geçiyorum. En azından kafam rahat. Bence siz de deneyin

pireyi deve yapmakta üstünüze yok. yok adam itince yatağa düşmüşsünüz de beliniz kitlenmiş. ne duygu sömürüsü ama. ne kadar agrısa da yataga düşünce bel kitlenmesi ne bileyim saçma yani.
fazlasızla mızmız, pireyi deve yapan birine benzıyorsunuz.
huzursuzluk için çırpınıyorsunuz adeta.
kadın kızını tabı senden çok sevecek. bundan normal ne var. bariz bi şekilde ezıyor mu senı hayır. ya kendi kendine çözemediğin sorunlar var, ya eşini sevmıyorsun ya da huzursuzlukla beslenıyorsun. ne dıyeyım. o kadıncağızın sınavısın vesselam. tehlikeli bir insansınız. sizden korkulur.
Allah size sizin gibi bi gelin nasip etsin.

Bu benim patlama niktamdi o kadar dey yasadim ki ben buraya yazsam ohooo derdiniz o zaman ayril yoksa boyle devam etmez diye simdi kv hakli olabilir tabi.

Esim kp kv ben beraber pturuyoruz kp calismiyor ve esimin calistigiyla geciniyoruz bende cok istedim calismayi ama esim hic musade rtmedi evet bu da var tabi ama bwnde isterim kendi evimde kendi esalarimin olmasini ..

1.ben esimi seviyorum yani severek evlendim ben.
2.bu benim patlama niktamdi oyle doluyum ki kaynanama karsi o laflar beni

Esim kp kv ben beraber pturuyoruz kp calismiyor ve esimin calistigiyla geciniyoruz bende cok istedim calismayi ama esim hic musade rtmedi evet bu da var tabi ama bwnde isterim kendi evimde kendi esalarimin olmasini ..

işte sebepler bunlar. aynı evde oturmak çok zor cidden.
herkes kaldıramaz.

Hiç de kötü yapmamışsın gayet iyi olmuş.
Pardon da niye anlatmıcakmış olanları eşine?
Susup ezilip oturması mı gerek yani
20 liralık şeyde kendiniz yatar mısınız acaba
Sırf laf olsun diye kızın üstüne gidiyosunuz
Kim bilir neler yaşadı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…