Evden ayrıldım

bucebuse

Mutluluk yakın
Anneler Kulübü
Kayıtlı Üye
10 Haziran 2011
1.026
697
323
Çok sorunlarımız vardı yıllar geçti çözemediğimiz gibi yenileri eklenip durdu anlaşamıyoruz fikirlerimiz bakış açılarımız farklı beni hiçbir zaman şöyle alıp karşısına dinlemedi hak vermedi anlamadı. Ben hep yanlış düşünürüm herşeyi yanlış yaparım ona göre. Özgüvenim bitti hayata olan neşem kayboldu. İkiz kızlarım var tek başıma kaldım hep azıcık yardım etse sanki günlerce bakmış gibi davranır çok yoruldum uğraşamıyorum zaten yalnızım hep yokluğumu aramaz bile. Ben ücretsiz izindeydim öncesinde maaşımı asla kıskanmadım hep ona verdim para bitince değerimde bitti galiba. Dün ne zamandır istediğim birşey vardı alır mısın dedim tamam dedi sonra ses çıkmadı tekrar edince hay sanada istediğin şeye de dedi. Kendimi ezik sığıntı gibi hissettim. Çok zoruma gitti. Ben onun karısı çocukların annesiyim çocuklarımız için evdeyim ben yoksa zaten minnet etmemki. Çocuklarımıda alıp anneme geldim. Bu sabah çalıştığım kuruma dilekçe verdim(memurum) işe dönücem annem sağılsun ben bakarım dedi çocuklara. Babamda arkamda. Boşandıktan sonra tayin isteme durumu varmış onu araştırıyorum şuan ne kadar sürede kabul ediliyor nasıl oluyor bilmiyorum yeniden hayat kurucam kızlarımla kendime. Çok istiyorum nolur bana dua edin. Allah benim ve yardıma ihtiyacı olam herkesin yardımcısı olsun.

boşanma sonrası tayinle ilgili bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim. Birde babalarıyla farklı şehirde olunca nasıl olacak onu düşünüyorum kızlarımı benden alabilir mi

Boşanma sonrası tayin isteyen arkadaşım olmuştu.
Ama çok zaman geçti, süreç aynı şekilde mi işliyor bilmiyorum.
Size saygısı olmayan bir adamı arkanızda bırakmışsınız.
Asla üzülmeyin, attığınız adımdan ve kendinize verdiğiniz değerden ötürü kutlarım sizi.

Atanma şartlarını bilmiyorum ama
Gitriginiz şehire anne baba da gelir mi? Torunları ile ilgilenmeye devam ederseler çok rahat edersiniz.
Eşinizin çocukları almak isteyecegini zannetmiyorum ilgilendiginde mutsuz oluyor diye velirtmişsiniz

Kurumunuzun özlük,insan kaynakları bölümünü (sizin kurumda ne diye geçiyor bilmiyorum) aramanızı tavsiye ederim.Bosanmanin tayin hakki sağlaması maddesi Meb de kaldırıldı ,sağlık bakanlığında varmış mesela her kurumda değişiyor anlayacağınız

Boşanma sonrası tayin isteyen arkadaşım olmuştu.
Ama çok zaman geçti, süreç aynı şekilde mi işliyor bilmiyorum.
Size saygısı olmayan bir adamı arkanızda bırakmışsınız.
Asla üzülmeyin, attığınız adımdan ve kendinize verdiğiniz değerden ötürü kutlarım sizi.
Asla pişman değilim zaten barısmak gibi bir çabasıda yok

Atanma şartlarını bilmiyorum ama
Gitriginiz şehire anne baba da gelir mi? Torunları ile ilgilenmeye devam ederseler çok rahat edersiniz.
Eşinizin çocukları almak isteyecegini zannetmiyorum ilgilendiginde mutsuz oluyor diye velirtmişsiniz
Kızkardeşim gelir bir süreliğine benimle ama maddi sıkıntım olmaz boşanınca asıl şuan sefil gibiyim

Kurumunuzun özlük,insan kaynakları bölümünü (sizin kurumda ne diye geçiyor bilmiyorum) aramanızı tavsiye ederim.Bosanmanin tayin hakki sağlaması maddesi Meb de kaldırıldı ,sağlık bakanlığında varmış mesela her kurumda değişiyor anlayacağınız
Sağlık bakanlığındayım yüzyüze görüşürüm kurumla aklıma gelmedi gidince

Çok sorunlarımız vardı yıllar geçti çözemediğimiz gibi yenileri eklenip durdu anlaşamıyoruz fikirlerimiz bakış açılarımız farklı beni hiçbir zaman şöyle alıp karşısına dinlemedi hak vermedi anlamadı. Ben hep yanlış düşünürüm herşeyi yanlış yaparım ona göre. Özgüvenim bitti hayata olan neşem kayboldu. İkiz kızlarım var tek başıma kaldım hep azıcık yardım etse sanki günlerce bakmış gibi davranır çok yoruldum uğraşamıyorum zaten yalnızım hep yokluğumu aramaz bile. Ben ücretsiz izindeydim öncesinde maaşımı asla kıskanmadım hep ona verdim para bitince değerimde bitti galiba. Dün ne zamandır istediğim birşey vardı alır mısın dedim tamam dedi sonra ses çıkmadı tekrar edince hay sanada istediğin şeye de dedi. Kendimi ezik sığıntı gibi hissettim. Çok zoruma gitti. Ben onun karısı çocukların annesiyim çocuklarımız için evdeyim ben yoksa zaten minnet etmemki. Çocuklarımıda alıp anneme geldim. Bu sabah çalıştığım kuruma dilekçe verdim(memurum) işe dönücem annem sağılsun ben bakarım dedi çocuklara. Babamda arkamda. Boşandıktan sonra tayin isteme durumu varmış onu araştırıyorum şuan ne kadar sürede kabul ediliyor nasıl oluyor bilmiyorum yeniden hayat kurucam kızlarımla kendime. Çok istiyorum nolur bana dua edin. Allah benim ve yardıma ihtiyacı olam herkesin yardımcısı olsun.

boşanma sonrası tayinle ilgili bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim. Birde babalarıyla farklı şehirde olunca nasıl olacak onu düşünüyorum kızlarımı benden alabilir mi
Allah yardımcın olsun arkadaşım.. Umarım evlatlarınla beraber güzel bi hayatın başlangıcı olur bu ayrılık.. Yaşları küçükse anneye verirler ve maddi olarak zorda değilsin anladığım kadarıyla çalışman büyük bi avantaj muhtaç olmazsın ve ailen arkanda.. Nafakanı alıp Gül gibi geçinirsin EvvelAllah..

Takdir ettim sizi. Bu yeni başlangıcınızda güç ve sabır diliyorum size. Ailenizin arkanızda olması ekonomik bağımsızlığınızın olması da ekstra güzel şeyleri. Çoğu kadının elini kolunu bağlayan şeyler bunlar biliyorsunuz. Ama başka şehre tayin durumunda çocuklarınıza kim bakacak okul çağları geldi mi kreşe vermeyi mı düşündünüz ya da aileniz arkanızdan gelir mi. Yolunuz açık olsun dua edeceğim size

Boşanmak istediğinizi söylediniz ve evden ayrıldığınızı biliyor öyle mi ?
Adamın keyfi yerinde niye ayrılmak istesin ki, bütün sorumluluğu siz taşıyorsunuz.
Dün gitmek istediğimi biliyordu ben odada ağlarken kahvaltı bile yapmamıştık o kendisi oturup yedi teklif bile etmedi elinde telefonu. Hep öyle yapar tartısırsak yayılır keyif yapar ben oturup ağlarım ben yinede yemek yapar gel yiyelim derim o kendisi yer çok basit ama canımı yakan detaydır buda

Onun hayatında ne kadar büyük yeriniz var halbuki. Ama o bunun farkinda değil. Hem çalışmış hem emek vermiş kadinlarimizin değersiz görülmesi gerçekten cok üzücü.
Bin pişman olacak geri dönecek.
Erkekler eziklik duygusunu karşısındakini ezerek bastirmaya çalışır. Büyük ihtimalle o da ailesinden ya da arkadas çevresinden pek takdir görmemiş olmalı ki bunu size odetiyor.
Halbuki sizinle gurur duymali .
Bunların hepsi kişilik bozukluğundan kaynaklı şeyler.
Anne babanın ya da okul hayatinda yaşadığı begenmezlik ve ezilmislik duygu hatasını çocuklar çekmiyor sadece. Eşler de çekiyor.
Keske önce bir psikolog yardımı alınsa .
Evlilikler çok çabuk biter oldu. Eğer her yol denenmiş ve gerçekten çok yıpranmış bir evlilikse o zaman bitmeli.

Sağlık bakanlığında boşanmaya bağlı tayin hakkınız var. Ama pandemi nedeniyle tayinler, emeklilikler vs durdurulmuştu. En son eş durumu ve sağlık mazeretini açmışlardı sanırım. Eşinden boşanmayı da açmışlar fotosunu ekliyorum, 4. Madde

Eklentiler

• 4CC9F817-AC6E-4A7A-9CBF-85EB768B921D.webp
    4CC9F817-AC6E-4A7A-9CBF-85EB768B921D.webp
    62,9 KB · Görüntüleme: 37
Sağlık bakanlığında boşanmaya bağlı tayin hakkınız var. Ama pandemi nedeniyle tayinler, emeklilikler vs durdurulmuştu. En son eş durumu ve sağlık mazeretini açmışlardı sanırım. Eşinden boşanmayı da açmışlar fotosunu ekliyorum, 4. Madde

Eklentiler

• 7C27B35D-D3B4-44C4-BCD6-EEE27558FDDC.webp
    7C27B35D-D3B4-44C4-BCD6-EEE27558FDDC.webp
    62,9 KB · Görüntüleme: 36
Geçen yıl aynı şeyi bende yaptım tekrar geri döndüm.Tavsiyem bireysel terapist gidin bir kendiniz tanıyın bizimde farkında olmadan hatalarımız olabiliyor

Teşekkür ederim

Back
X