- 10 Haziran 2011
- 1.026
- 697
- 323
Çok sorunlarımız vardı yıllar geçti çözemediğimiz gibi yenileri eklenip durdu anlaşamıyoruz fikirlerimiz bakış açılarımız farklı beni hiçbir zaman şöyle alıp karşısına dinlemedi hak vermedi anlamadı. Ben hep yanlış düşünürüm herşeyi yanlış yaparım ona göre. Özgüvenim bitti hayata olan neşem kayboldu. İkiz kızlarım var tek başıma kaldım hep azıcık yardım etse sanki günlerce bakmış gibi davranır çok yoruldum uğraşamıyorum zaten yalnızım hep yokluğumu aramaz bile. Ben ücretsiz izindeydim öncesinde maaşımı asla kıskanmadım hep ona verdim para bitince değerimde bitti galiba. Dün ne zamandır istediğim birşey vardı alır mısın dedim tamam dedi sonra ses çıkmadı tekrar edince hay sanada istediğin şeye de dedi. Kendimi ezik sığıntı gibi hissettim. Çok zoruma gitti. Ben onun karısı çocukların annesiyim çocuklarımız için evdeyim ben yoksa zaten minnet etmemki. Çocuklarımıda alıp anneme geldim. Bu sabah çalıştığım kuruma dilekçe verdim(memurum) işe dönücem annem sağılsun ben bakarım dedi çocuklara. Babamda arkamda. Boşandıktan sonra tayin isteme durumu varmış onu araştırıyorum şuan ne kadar sürede kabul ediliyor nasıl oluyor bilmiyorum yeniden hayat kurucam kızlarımla kendime. Çok istiyorum nolur bana dua edin. Allah benim ve yardıma ihtiyacı olam herkesin yardımcısı olsun.
boşanma sonrası tayinle ilgili bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim. Birde babalarıyla farklı şehirde olunca nasıl olacak onu düşünüyorum kızlarımı benden alabilir mi
boşanma sonrası tayinle ilgili bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim. Birde babalarıyla farklı şehirde olunca nasıl olacak onu düşünüyorum kızlarımı benden alabilir mi