Evden ayrıldım

Onun hayatında ne kadar büyük yeriniz var halbuki. Ama o bunun farkinda değil. Hem çalışmış hem emek vermiş kadinlarimizin değersiz görülmesi gerçekten cok üzücü.
Bin pişman olacak geri dönecek.
Erkekler eziklik duygusunu karşısındakini ezerek bastirmaya çalışır. Büyük ihtimalle o da ailesinden ya da arkadas çevresinden pek takdir görmemiş olmalı ki bunu size odetiyor.
Halbuki sizinle gurur duymali .
Bunların hepsi kişilik bozukluğundan kaynaklı şeyler.
Anne babanın ya da okul hayatinda yaşadığı begenmezlik ve ezilmislik duygu hatasını çocuklar çekmiyor sadece. Eşler de çekiyor.
Keske önce bir psikolog yardımı alınsa .
Evlilikler çok çabuk biter oldu. Eğer her yol denenmiş ve gerçekten çok yıpranmış bir evlilikse o zaman bitmeli.
Çok sabrettim çok denedim olmuyor ben sesimi çıkarmazsam iyi herşey ama bende insanım. Zaten çocukları götürdüm diye o çocuklar bu evden çıkmayacaktı diye tehdit ediyor beni evlilik umrunda değil

Beni suçladı kapıları yumrukladı çocukları evden çıkarmayacaktın diye tehdit etti gitti

Çok sorunlarımız vardı yıllar geçti çözemediğimiz gibi yenileri eklenip durdu anlaşamıyoruz fikirlerimiz bakış açılarımız farklı beni hiçbir zaman şöyle alıp karşısına dinlemedi hak vermedi anlamadı. Ben hep yanlış düşünürüm herşeyi yanlış yaparım ona göre. Özgüvenim bitti hayata olan neşem kayboldu. İkiz kızlarım var tek başıma kaldım hep azıcık yardım etse sanki günlerce bakmış gibi davranır çok yoruldum uğraşamıyorum zaten yalnızım hep yokluğumu aramaz bile. Ben ücretsiz izindeydim öncesinde maaşımı asla kıskanmadım hep ona verdim para bitince değerimde bitti galiba. Dün ne zamandır istediğim birşey vardı alır mısın dedim tamam dedi sonra ses çıkmadı tekrar edince hay sanada istediğin şeye de dedi. Kendimi ezik sığıntı gibi hissettim. Çok zoruma gitti. Ben onun karısı çocukların annesiyim çocuklarımız için evdeyim ben yoksa zaten minnet etmemki. Çocuklarımıda alıp anneme geldim. Bu sabah çalıştığım kuruma dilekçe verdim(memurum) işe dönücem annem sağılsun ben bakarım dedi çocuklara. Babamda arkamda. Boşandıktan sonra tayin isteme durumu varmış onu araştırıyorum şuan ne kadar sürede kabul ediliyor nasıl oluyor bilmiyorum yeniden hayat kurucam kızlarımla kendime. Çok istiyorum nolur bana dua edin. Allah benim ve yardıma ihtiyacı olam herkesin yardımcısı olsun.

boşanma sonrası tayinle ilgili bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim. Birde babalarıyla farklı şehirde olunca nasıl olacak onu düşünüyorum kızlarımı benden alabilir mi

yaz tatillerinde 15-20 gün ya da 1 ay almak hakkı oluyor.
onun dışında gelebilirse haftasonlari..

Çok sorunlarımız vardı yıllar geçti çözemediğimiz gibi yenileri eklenip durdu anlaşamıyoruz fikirlerimiz bakış açılarımız farklı beni hiçbir zaman şöyle alıp karşısına dinlemedi hak vermedi anlamadı. Ben hep yanlış düşünürüm herşeyi yanlış yaparım ona göre. Özgüvenim bitti hayata olan neşem kayboldu. İkiz kızlarım var tek başıma kaldım hep azıcık yardım etse sanki günlerce bakmış gibi davranır çok yoruldum uğraşamıyorum zaten yalnızım hep yokluğumu aramaz bile. Ben ücretsiz izindeydim öncesinde maaşımı asla kıskanmadım hep ona verdim para bitince değerimde bitti galiba. Dün ne zamandır istediğim birşey vardı alır mısın dedim tamam dedi sonra ses çıkmadı tekrar edince hay sanada istediğin şeye de dedi. Kendimi ezik sığıntı gibi hissettim. Çok zoruma gitti. Ben onun karısı çocukların annesiyim çocuklarımız için evdeyim ben yoksa zaten minnet etmemki. Çocuklarımıda alıp anneme geldim. Bu sabah çalıştığım kuruma dilekçe verdim(memurum) işe dönücem annem sağılsun ben bakarım dedi çocuklara. Babamda arkamda. Boşandıktan sonra tayin isteme durumu varmış onu araştırıyorum şuan ne kadar sürede kabul ediliyor nasıl oluyor bilmiyorum yeniden hayat kurucam kızlarımla kendime. Çok istiyorum nolur bana dua edin. Allah benim ve yardıma ihtiyacı olam herkesin yardımcısı olsun.

boşanma sonrası tayinle ilgili bilgisi olan varsa yazarsa çok sevinirim. Birde babalarıyla farklı şehirde olunca nasıl olacak onu düşünüyorum kızlarımı benden alabilir mi
Allah kolaylık versin. Çocuklarınızı sizden alamaz . Eğer canınızı yakmak istemiyorsa almak isteyeceğini de sanmıyorum. Böyle tipler ayrılınca bi anda iyi baba olası geliyo bunların

Allah kolaylık versin. Çocuklarınızı sizden alamaz . Eğer canınızı yakmak istemiyorsa almak isteyeceğini de sanmıyorum. Böyle tipler ayrılınca bi anda iyi baba olası geliyo bunların
İki saat bile bakmaz hemen al seni istiyorlar diyor uyuyor yada telefon

Tayin isteme nedenine göre degişir özel bir dilekçe vermen gerekiyor bildiğim kadarıyla cocukların 12 yasına kadar sen de kalma hakkı var sonra mahkeme cocuga souyor anne mı baba mı cocuk karar veriyor

Beni suçladı kapıları yumrukladı çocukları evden çıkarmayacaktın diye tehdit etti gitti
Olur da geri donersenız, maası eline vermeyin
Aglaya aglaya yemek yapıp sofra kurup onun yayılıp yemesine ızın verip gıdıp oda da aglamayın
Bu adam kopek cekılmesınden anlayacak bir tip.
Horlayın bunu suratına bakmayın, ozaman kuzu olur.
Fazla simartmıssınız.
Sızı aglatmıs yemek hazırlayıp gıdıp icerde aglamıssiniz o oturmus yemıs ne munasebet?

Sağlık bakanlığında boşanmaya bağlı tayin hakkınız var. Ama pandemi nedeniyle tayinler, emeklilikler vs durdurulmuştu. En son eş durumu ve sağlık mazeretini açmışlardı sanırım. Eşinden boşanmayı da açmışlar fotosunu ekliyorum, 4. Madde

sizin gibi iş çözen kadınları çok seviyorum , çözüm odaklı olmak süper birşey ,

:KK9::KK9::KK9::KK9:

Tüm haklarinizi talep edin nafaka tazminat ne varsa. Ailenizin arkanızda olması da çok güzel bir şey. Umarım her şey daha güzel olur

Gezmeyi ve ilgiyi çok sever biz kısıtladık onu
Bu zihniyette bir adamdan boşanarak ekmeğine kaymak sürmüş oluyorsunuz. Çocukların yükü sorumluluğunu hepten üstünüze alıyorsunuz. Ekonomik olarakta bütün yükü üstlenip adamı bekar

Gezmeyi ve ilgiyi çok sever biz kısıtladık onu
Siz evden çocukları da alıp giderek kocanıza sonsuz özgürlük tanımış oldunuz. Ve tekrar işe baslayarakta ekonomik olarak yukude üzerinize almış oldunuz.kocanizin ekmigine yag sürdünüz .boşanıp onları tek başınıza büyütmek çocukların her türlü sorunuyla tek başınıza mücadele edip hayatınızı çocuklarınıza adamak yerine kocanızla konuşun iki ayrı yetişkin olarak sorumluluğu paylaşarak ev arkadaşı gibi yaşayın bir müddet. Adam hem ev işi yapsın hemde sizin kadar çocuklarla ugrassinki değerinizi anlasinyaptigi hatayı o zaman gorecek.boyle yaparsanız kocanız hayatını istediği gibi yaşayacak siz fedakar cefakar anne olacaksınız.cocuklarda büyüyüp birer yetişkin olduğunuda sizin kıymetinizi ne kadar bilecek.muaalak

Olur da geri donersenız, maası eline vermeyin
Aglaya aglaya yemek yapıp sofra kurup onun yayılıp yemesine ızın verip gıdıp oda da aglamayın
Bu adam kopek cekılmesınden anlayacak bir tip.
Horlayın bunu suratına bakmayın, ozaman kuzu olur.
Fazla simartmıssınız.
Sızı aglatmıs yemek hazırlayıp gıdıp icerde aglamıssiniz o oturmus yemıs ne munasebet?
Geri dönmek istemiyorum bu şekilde davranamam zaten gözümden epey düştü iyice nefret etmek istemem fazla şımarttım o konuda haklısınız şimdi hiçbirşeyin kıymeti kalmadı aç sefil günlerce dursam o oturup ziyafet çeker sonrada ben mutsuzken çok yerim der sanki normalde yemiyormuş gibi

Çok sabrettim çok denedim olmuyor ben sesimi çıkarmazsam iyi herşey ama bende insanım. Zaten çocukları götürdüm diye o çocuklar bu evden çıkmayacaktı diye tehdit ediyor beni evlilik umrunda değil
Çok ayıptır sorması ne istenidiniz de böyle davrandı?

Bu zihniyette bir adamdan boşanarak ekmeğine kaymak sürmüş oluyorsunuz. Çocukların yükü sorumluluğunu hepten üstünüze alıyorsunuz. Ekonomik olarakta bütün yükü üstlenip adamı bekar

Siz evden çocukları da alıp giderek kocanıza sonsuz özgürlük tanımış oldunuz. Ve tekrar işe baslayarakta ekonomik olarak yukude üzerinize almış oldunuz.kocanizin ekmigine yag sürdünüz .boşanıp onları tek başınıza büyütmek çocukların her türlü sorunuyla tek başınıza mücadele edip hayatınızı çocuklarınıza adamak yerine kocanızla konuşun iki ayrı yetişkin olarak sorumluluğu paylaşarak ev arkadaşı gibi yaşayın bir müddet. Adam hem ev işi yapsın hemde sizin kadar çocuklarla ugrassinki değerinizi anlasinyaptigi hatayı o zaman gorecek.boyle yaparsanız kocanız hayatını istediği gibi yaşayacak siz fedakar cefakar anne olacaksınız.cocuklarda büyüyüp birer yetişkin olduğunuda sizin kıymetinizi ne kadar bilecek.muaalak
Zaten yük hep bendeydi eski konularımda var anneside yakın oturuyor çocuk sevmiyorum diye yardımcı olmadı hiç mesela bunlar böyle insanlar katlanamıyorum kızlarım kavgasız gürültüsüz korkmayacakları ortamda büyüsünler maddi kısmı onun ne yaptığı yapacağı önemli değil çok direndim olmadı olmayınca olmuyormuş benim için yuvamı yıkmak çok zor gözümün yaşı dinmiyor ama ayrılmazsak ömür boyu ağlıcam ve belki daha kötü bir noktaya geleceğiz

Geçmiş konularınızı da hatırlar gibiyim. Çocukların sorumluluğunu alamadığı gibi, çocuklardan sonra hayatın maddi sorumluluğunu ona vermenizi ve onunla ilgi kısmını azaltmak zorunda olmanız evliliği onun nazarında çekilmez hale getirmişti.
Ki bu hayatta artan her sorumluluğunu hem siz alıp hem de hiç bir şey yok gibi onunla ilgilenmek neşe dolmak mümkün olmuyor.
Boşanma olur mu bilemiyoruz ama ayrılıktan burnu sürter mi onu da bilemiyoruz. Ama karikatüre zaman içinde dönecektir. Davadan sonra aklının başına gelmesi muhtemel.
Allah size maddi manevi her türlü kolaylık sağlasın. Elbette kimse boşanmak için evlenmiyor ama mutsuz olmak için de evlenmiyor. Allah bir ömür kıymeti bilenen insanlardan eylesin sizi.

Eklentiler

• images (4).webp
    images (4).webp
    14,8 KB · Görüntüleme: 16
Back
X