Evden ayrıldım...

Erenyigit

Popüler Üye
Kayıtlı Üye
2 Nisan 2015
5.049
4.168
173
Kızlar mrb. Moralim çok bozuk. 1 senelik evliyim ilk defa eşimden ayrı uyuyacağım ve ilk defa küsüp annemlere geldim. Sorun eşimin temizlik takıntısı sürekli temizlik yapıyorum ama bu hafta hasta olduğum için yapamadım ama ev kirli filan değildi dağınık da değildi. Zaten eşim bu konuda çok takıntılı hemen hiç iş yapmıyosun filan diyo. Üstelik şuan mesaj filan da atmıyo çok kırgınım

Hastalık yahu hastalık,bu durumda ev kirli dahi olabilirdi.
Yardımcı olmayı deneseymiş ama yine de evde kalıp,sorunu çözmeye çalışmak daha makul gibi.
Geçmiş olsun.

Evlendiğimizden beri böyle çok uğraştım ama düzelmiyo kendi evin hanımı bende evin küçük çocuğu gibi davranıyo zaten ancak doktora gitmesi şartıyla barışcam

Hastalık yahu hastalık,bu durumda ev kirli dahi olabilirdi.
Yardımcı olmayı deneseymiş ama yine de evde kalıp,sorunu çözmeye çalışmak daha makul gibi.
Geçmiş olsun.
Birden bire çok bağırıp çok ağır konuştu 5 dk şiddetli bi kavga oldu nasıl hazırlandım bilemedim

Kusmek cozum mu ki? Hele anneye falan gitmek? Simdi msj atacak arayacak diye bekle dur. Evlilik zor iletisimsizlik ekstra zorlastiracak bir surec. Bence derdinizi anlatin cok mu titiz o zaman yardimci olsun. Olmuyorsa da yardimci tutsun. Hastaligi var hamileligi var var da var. Simdiden boyleyse ileride daha da cikmaza girersiniz.

Hmm evdeysen adama bi sey diyemem tabi
Ama zaten sürekli temizlik yapıyorum ve ev hep tertemiz oluyo. Hasta olduğum için kalkamadım diyorum işten kaçmak için yalan söylüyosun dedi bana bütün yaptıklarımı inkar ediyo ki ben onun için çok fedakarlik yaptım

Evet çok zor durumdayım

Bunun icin ev terk ettin geri adim atmazsa nolacak sozunu mu yiyeceksin? Rest cekmek matah bi sey degil akilli olmak lazim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…