- 30 Eylül 2015
- 660
- 1.076
- 63
Annesi temiz ama her gün temizlik filan yapmaz normal temizlikte yani. Ben buraya gelirken aramıştı gittin mi diye bende evet neden sordun dedim cevap vermeyince kapattım noldu diye mesaj attım bi şey olmadı demiş ama inşallah çok pişman olurSizle evlenmeden önce nasıldı ev düzeni , annesi de her gün temizlik yapan bir bayan mı?
Bu erkeklere noluyor yahu erkek dediğin çorabı ortada bırakır , öğrenci evinde korkunç manzaralar yaşanır, bu temizlik hastası erkeklerde iyice çoğaldı.
Bence siniri geçsin gönlünüzü almaya gelir.Zaten o kadar temizlik hastasıysa siz yokken o evde yaşayamaz :).
Bana yaptırmayı tercih ediyoKendi yapsın
Bana yaptırmayı tercih ediyo
Dedim ama sonuç vermiyo. Hala nasıl aramadı anlamıyorum en azından mesaj bekliyorumO zaman laf etmesini,ben bu kadar becerebiliyorum de,olmazsa gundelikci falan alsın.
Ewlendin ewlenelimi öyle takıntılı yoksa sonradan olan bişeymi bncede takma kafan dinlensin birazBüyük temizlikte cam siler onun dışında ölümüne dağıtıyo uzun zamandır ilk defa bugün bi ev süpürdü ondada kavga çıkardı
Evlendiğimden beri takıntılı ilk zamanlar benim yaptığımı begenmiyodu kendi yapyodu şimdi de böyle işteEwlendin ewlenelimi öyle takıntılı yoksa sonradan olan bişeymi bncede takma kafan dinlensin biraz
neden takıntılı insanla devam etmek istiyorsun?Evlendiğimden beri takıntılı ilk zamanlar benim yaptığımı begenmiyodu kendi yapyodu şimdi de böyle işte
AHh canım benim boşver bu bencil insanlar yüznden biz kadınlar çok yıpranıyoruz herşey oluruna varırEvlendiğimden beri takıntılı ilk zamanlar benim yaptığımı begenmiyodu kendi yapyodu şimdi de böyle işte
Eşimden bu takıntısını aşmasını bekliyorum ve bana daha çok kıymet vermesini üstüme titremesini istiyorum. Devam etmek istiyorum çünkü bu kadar kolay bitemez daha yeni evlendik birbirimizi seviyoruz ve bu konu hariç her şey çok güzeldi evimde mutluyum :,(neden takıntılı insanla devam etmek istiyorsun?
çünkü o kendini normal sandığı için tedaviyi reddediyor.
bugün seni arasa dön dese, 2. gün yine aynı adam olacak.
eşinden ve evlilikten ne bekliyorsun?
Evet şimdiye kadar hiç demedim doktora git diye çünkü ailesinde olduğu için unutkansın deyince bile alınıyo barışmak isterse bunu şart koşucamDoktora gitmeye ikna etmeye çalışın.Sizi kaybetmek istemiyorsa ikna olu herhalde.yoksa zor olu ömür boyu böyle bir insanla.
Dedim ama sonuç değişmediYawww s.ktir et yazmazsa yazmasın taviz verme beğenmiyosan kendin yap de
İlk adımı hep sen atarsan ne üzerine titrer nede daha az üzer beklemelisin bi müddetDedim ama sonuç değişmedi
mutluysan ne güzel.Eşimden bu takıntısını aşmasını bekliyorum ve bana daha çok kıymet vermesini üstüme titremesini istiyorum. Devam etmek istiyorum çünkü bu kadar kolay bitemez daha yeni evlendik birbirimizi seviyoruz ve bu konu hariç her şey çok güzeldi evimde mutluyum :,(
Bekliycem inşallah sonuç verirİlk adımı hep sen atarsan ne üzerine titrer nede daha az üzer beklemelisin bi müddet
İnşallah öyle olmazsa sevgisinden şüphe edicemmutluysan ne güzel.
eşin seni seviyorsa takıntısı için tedavi olmayı kabul etmeli ve seni arayıp özür dilemeli.
bekle bakalım, inşallah umduğun gibi olur.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?