Evden ayrıldım...

ayyy eşine acayip sinir oldum
ağam paşam temizliği beğenmemiş öyle mi kalkıp kendi sileydi o zaman
üstelik temizliği her zaman yapıyormuşsunuz hastayken yapamamışsınız olabilir bunun hamileliği yaşlılığı var nefret ediyorum kadın hastayken ondan iş bekleyen adamdan
bence hiç titiz diye küçümsenecek bir sorununuz yok eşiniz merhametsiz bence iyice süründürmeden dönmeyin

Sacma ya hızmetcımısın?hosuna gıtmıyosa kendı yapsın

Eşim baya pişman oldu bugün de gitmedim yarın gidicem beni üzdüğünü hatalı olduğunu kabul etti eve dönünce kendimi affettircem dedi...
Kiz dön evine tabiki o senin esin ilerde bu gunlerinize gulceksiniz ilk zamanlar olur boyle seyler hic buyutmeyin bak ne guzel hatasini anlamis ozur dilemis seni seviyoki oda uzuldu insallah bidaha hic tartismassiniz barismaniza cook sevindim canim

çok temizse kendisi yapsın

Madem terk etmişsiniz evi, doktora gitmeye ikna için büyük şansmış.

Tabii kaçırdınız siz bu şansı.

Pişmanlığı kaç gün sürecek bakalım.

Eşime perşembe akşam eve geleceğimi söyledim son kararı buydu ama eşim öğle tatilinde gelip beni alıp eve bıraktı biraz emrivaki yaptı bahane olarakta hastası dolmuşa binemezsin perşembeye kadar napcam ben vs vs sözler söyledi psikiatıra gitme konusunu tekrar konuşacağım düzen takıntısı var çünkü. Şuan evdeyim...

maşallah "Af yolunu tut iyiliği emret cahillerden yüz çevir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…