Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşının bi halt anlamadığı ortada ilişkilerdenEvet adım atmıycam bebek olsa daha kıymetli olurdun diyo arkadaşım ama bilmiyorum bu işleri pek
Tabiki denedim inatlaşma yoluna gidip yap dediğini yapmadım suyuna gidip her dediğini yaptım çok kez konuştum ilişkimize zarar veriyosun vs kabul ediyo bazen suçunu Özür diliyo sonra devam ediyo aynı şeye bazende tartışma olmasın diye konu kapansın diye tamam diyo her dediğini yaparsam o zaman iyi oluyo sadece ama beni yıpratıyo sadece ve bazen yapmıyomuşum gibi davranıyo inkar ediyopekı bir şey sorcam hıc bu mevzuları kavga etmeden senınde bır bırey olduğunu bu lafların senı yaraladığını neden böle anlamsızlıklar yüzünden bırbırınıze zarar verdıgınızı gıbı konuşma yaptınızmı yoksa hemen höt hötmu yaklaşımlarınız. elbette bı yerden bı baslanırr ohoo bı bakmışın neyden tartışma çıktını bıle unutmuş bamabaska konulara laflara gelmısınızdırn bu hep böle bı tek sızde degıl ....
annene anlatimi bu durumu yani ailede boyle akil hastaligi oldugunu genedik oldugunu ben sana sunu soyleyeyim birak inceldigi yerden kopsun o zaman bosanirsa bosansin belki gunaha giriyom amaGenetik olarak akıl hastalıkları varmış malesef bende öğreneli çok olmadı dengesizlik huysuzluk gibi başlıyomuş daha sonra yaşla beraber şizofreniye kadar gidiyomuş önlem alınmazsa anneannesinde ve dayısında var malesef birazda bundan korkuyorum![]()
acil limoncuya akıl danış konu sahibiBunun icin ev terk ettin geri adim atmazsa nolacak sozunu mu yiyeceksin? Rest cekmek matah bi sey degil akilli olmak lazim
HIMMM bırak ınkar etsın ne bılım tamam de ama sen normal nasıl ıstıyosan öle yap acaba ozamanda homurdanıyomu yada en temız bu psıkıyatr gıdecek . yoksa sureklı karsındakııne ecır cektırerek nere kadar senın bır bırek olduğunu senınde hıslerının olduğunu kabul edecek sen köle degılsın be aa valla sınır oldum .Tabiki denedim inatlaşma yoluna gidip yap dediğini yapmadım suyuna gidip her dediğini yaptım çok kez konuştum ilişkimize zarar veriyosun vs kabul ediyo bazen suçunu Özür diliyo sonra devam ediyo aynı şeye bazende tartışma olmasın diye konu kapansın diye tamam diyo her dediğini yaparsam o zaman iyi oluyo sadece ama beni yıpratıyo sadece ve bazen yapmıyomuşum gibi davranıyo inkar ediyo
Evet bende çok sonra öğrendim ilk öğrendiğimde söyledim üzüldü oda bilemezdik böyle bi şey olduğunu zaten yarına kimin ne olacağı da belli değil kimse ailesini ya da hastalığını kendi seçmiyo ama bende bu olaydan sonra şüphe başladı beyin kapakcığıyla ilgili sorun oluyomuş sanırım bunlarda onu kontrol ettirmesini istiycem ama bu da insanı çok kırar nasıl söylerim bilmemannene anlatimi bu durumu yani ailede boyle akil hastaligi oldugunu genedik oldugunu ben sana sunu soyleyeyim birak inceldigi yerden kopsun o zaman bosanirsa bosansin belki gunaha giriyom ama
Evet bende sinir oluyorum psikiatıra gitmesini istiyorum her halukarda homurdanıyo bi gün geçistirsem ikinci günHIMMM bırak ınkar etsın ne bılım tamam de ama sen normal nasıl ıstıyosan öle yap acaba ozamanda homurdanıyomu yada en temız bu psıkıyatr gıdecek . yoksa sureklı karsındakııne ecır cektırerek nere kadar senın bır bırek olduğunu senınde hıslerının olduğunu kabul edecek sen köle degılsın be aa valla sınır oldum .![]()
Evet ilk gittin mi dedi sadece bidaha aramadı şimdi mesaj atıyoKonu sahibi eşiniz aramaya başlamış . Konunun başında aramıyor demişsiniz .
Limoncu da mi böyle bi şey yaşadıacil limoncuya akıl danış konu sahibi
basta hata yapmıssın sen bu ne böyle sen bi hayat arkadası aldın yanına temizlik elamanı almadın diceksin tam olarak yaz ne olduda en dedi annene giderken biset dedi mi suan aradımıAma zaten sürekli temizlik yapıyorum ve ev hep tertemiz oluyo. Hasta olduğum için kalkamadım diyorum işten kaçmak için yalan söylüyosun dedi bana bütün yaptıklarımı inkar ediyo ki ben onun için çok fedakarlik yaptım
Ben gidicem dedim hiç bir yere gidemezsin dedi bende giderim filan dedim git kafami dinliycem bana yalvarcaksın affet diye köpek olcaksın ama affetmiycem filan dedi sana diz çökmem filan birsürü saçma şeyler sonra çıktım evden 1 saate yakın zaman geçti gittin mi diye hem mesaj çekti hem aradı gelmek üzereyim noldu dedim cevap vermedi telde bende kapattim suratina sonra mesaj attım noldu diye bi şey yok yazdı hiç aramadı bidaha whatsptan yazdı cevap yazmadim suan uyudu sanırımbasta hata yapmıssın sen bu ne böyle sen bi hayat arkadası aldın yanına temizlik elamanı almadın diceksin tam olarak yaz ne olduda en dedi annene giderken biset dedi mi suan aradımı
bana biraz daha ayrıntılı yaaz kac 6 aydır evlisin calısmıyosun peki cıkarkende hep temizlik hastasımısydı sen dermiydin ben bu kadar detaycı degilim bana yardım et yada durumu iyise temizlikci tut sen cok taviz vermissin ki evdeki dagınıklıga sana surat yapmıs en sevmedigim erkek tipiBen gidicem dedim hiç bir yere gidemezsin dedi bende giderim filan dedim git kafami dinliycem bana yalvarcaksın affet diye köpek olcaksın ama affetmiycem filan dedi sana diz çökmem filan birsürü saçma şeyler sonra çıktım evden 1 saate yakın zaman geçti gittin mi diye hem mesaj çekti hem aradı gelmek üzereyim noldu dedim cevap vermedi telde bende kapattim suratina sonra mesaj attım noldu diye bi şey yok yazdı hiç aramadı bidaha whatsptan yazdı cevap yazmadim suan uyudu sanırım
böyle bişey yok işte nasıl sana bu emreder eskiler ne demis babannem yani buyuran yorulmaz yani esin sana burası pis temizle diyo ama senin temizliginde ben titizim diyo yok böyle bisey titiz adam kendi ici durmaz kalkar siler yapar kendi kendine ben titizim de ama karın yapsın bütün temizligiBana yaptırmayı tercih ediyo
21 yaşımdayım eşim 31 yaşında 1 senedir evliyiz çıkarken böyle huyları olduğunu hiç bilmiyodumbana biraz daha ayrıntılı yaaz kac 6 aydır evlisin calısmıyosun peki cıkarkende hep temizlik hastasımısydı sen dermiydin ben bu kadar detaycı degilim bana yardım et yada durumu iyise temizlikci tut sen cok taviz vermissin ki evdeki dagınıklıga sana surat yapmıs en sevmedigim erkek tipi
Aslında burası pis diyemiyo heryer temiz zaten diyemesin diye ama hiç iş yapmyosun şımarıksın filan diyo sorunca neresi pis filan diye cevap veremiyo çark ediyoböyle bişey yok işte nasıl sana bu emreder eskiler ne demis babannem yani buyuran yorulmaz yani esin sana burası pis temizle diyo ama senin temizliginde ben titizim diyo yok böyle bisey titiz adam kendi ici durmaz kalkar siler yapar kendi kendine ben titizim de ama karın yapsın bütün temizligi
bak simdi annene gitmekle hata etmissin com daha büyük biseyde gideblirdin21 yaşımdayım eşim 31 yaşında 1 senedir evliyiz çıkarken böyle huyları olduğunu hiç bilmiyodum