- 30 Mayıs 2017
- 435
- -11
- 103
- 28
- Konu Sahibi birboslukta
merhaba, 23 yaşında çalışan bir bireyim.ailemle yaşıyorum, babamla neredeyse çoğu konuda anlaşamıyoruz, her şeyime fazlasıyla karışıyor ve artık gerçekten aşırı bunaldım. Küçükken dayak yerdim sonra özür dilerdi bir şekilde aramız hep düzelir sonra yine tartışmalar azarlarla yine bozulurdu, öfke kontrolü sorunu var. Bu yaşıma kadar her şeyime karıştı eski konumda da anlatmıştım. Üç yıldır çalışıyorum ancak her paramı kontrol eder hiç pahalı şey aldırmaz. Bu genç yaşımda kendime istediğim bişeyi doğru düzgün alamıyorum. Her şey içimde kalıyor hayatı ne zaman yaşayacağım diyorum. Tamam onları da anlıyorum birikim yap diyorlar paramı biriktiriyoruz ama ben elli yaşıma gelip harcayamadan ölmek de istemiyorum. Ayrı ev ayrı şehir fikri çok düşünüyorum özellikle son günlerde (pandemide çalışmıyorum eve tıkıldım kaldım haliyle) ancak evde her şeyimi fazlasıyla karşılarlar, yemekti, eşyaydı her şeyimiz var. Kendi birikimimle kaçıp ev tutsam ancak birkaç ayda biter belki o para. Ancak böyle başkasının kararlarıyla istekleriyle yaşamaktan çok bunaldım. Bir yanım aileme bağımlı gibi hissediyor gidersem ölürler kahrolurlar diyor. Diğer yanımda diyor ki çevrende akraba veya tanıdık herkes sen yaşlarda ayrıldı ailesinden, korkunun ecele faydası yok diyor. bana tavsiye verin.. En büyük ayrılamama sebebim şuan sanırım para. Param olsa derdim endişem olmadan ayrı şehire giderdim..