bende inanırım böyle şeylere..ama 32 yaşında insan evleneceği kişiye karar verebilir..doğru karar yada yanlış karar ..ama onun kararıdır..ve bunu taşıyabilecek bir yaşta..22 olsa anlardım..bence evden ayrılmak yerıne mutlaka iş bulun çalışın annenızı oyle bırakıp gıdersenız işleriniz hep ters gıder
ailesiyle ve aevgilinle durumu konus anlayışlı olacaklardır olmak zorundalar ama onlara karşıda her zaman babanı savun babam iste birsey diyemiyorm de sana dost değil kardeş tavsiyesicanım lütfennn sabrettt zor günler yaşıyosun ama onlar senin annen ve baban evden ayrılmakta ne demek annene hiç mi üzülmüyosun o kadın için ayakta durmalısın onun bir damla fözyaşnı ble akıtmaya değmeZ. benmde 7 yıllık bir ilişkim var babam bir gün yok dese Allah şahidim vardır bildiği derim asla yüzünü yere eymem asla birşeye değişmem. okdr yıl besle büyüt bi adam için mi heö garanti mi mtlu edeceği seni babanın mtlaka bildiği bswler vardr sevgilin de gerçektn seviyosa seni babanı adam gbi ikna etmeye çalşmak için herşeyi yapar senin sucun değil sonucta. her zaman babanın yanında ol 2 tane arkadaşım senin gibiydi babası 2 yıl vermedi on kere gidip geldiler ama bekledi sonunda babası elbet razı oldu. her iki tarafında yüzü gülerek gitti. ölümlü dünyaaa sakınnn bir erkek için ana babanı kırma çok pişman olırsn onlarn hakkını ödeyemeyiz evden ayrılsan sevgikinin ailesi okdr laf eder ki nasıl bir kız diye. kaçacagına kal savaş ve babanı da asla kırma sabret gözünü bir erkek için karartma kaderinse varaa zaten olur
Istememesinin tek sebebi ticaretle ugrasmasi mi?evet rezil bir durum gerçekten.bende nefret ediyorum .duygularıma tercüman olmuşsunuz.bir baba bukadar nefret ettirmez kendinden
anneme bende çok üzüldüm.ama hayatım mahfoluo.ne çalışmama izin var ne evlenmeme.ben ne yapıyım delirmiyimde.babama aşırı düşkünüm normalde.zaten buladar sene gönlü olsun die bekledim.ama yok işte hala aynı kafada.canım lütfennn sabrettt zor günler yaşıyosun ama onlar senin annen ve baban evden ayrılmakta ne demek annene hiç mi üzülmüyosun o kadın için ayakta durmalısın onun bir damla fözyaşnı ble akıtmaya değmeZ. benmde 7 yıllık bir ilişkim var babam bir gün yok dese Allah şahidim vardır bildiği derim asla yüzünü yere eymem asla birşeye değişmem. okdr yıl besle büyüt bi adam için mi heö garanti mi mtlu edeceği seni babanın mtlaka bildiği bswler vardr sevgilin de gerçektn seviyosa seni babanı adam gbi ikna etmeye çalşmak için herşeyi yapar senin sucun değil sonucta. her zaman babanın yanında ol 2 tane arkadaşım senin gibiydi babası 2 yıl vermedi on kere gidip geldiler ama bekledi sonunda babası elbet razı oldu. her iki tarafında yüzü gülerek gitti. ölümlü dünyaaa sakınnn bir erkek için ana babanı kırma çok pişman olırsn onlarn hakkını ödeyemeyiz evden ayrılsan sevgikinin ailesi okdr laf eder ki nasıl bir kız diye. kaçacagına kal savaş ve babanı da asla kırma sabret gözünü bir erkek için karartma kaderinse varaa zaten olur
ewet yası biraz ılerlermıs ama gercekten annesını oyle bırakırsa işleri ters gıder ama duasını alırsa rast gıder ekonomık özgurlugu elınde olmalı o yok ne yapcak nereye gıtcek ayrı ev acınca kırasını masrafını verebılecek kadar bırıkmısı falan varsa olur boyle bı durumda sabredek 32 yıl sabretmıs 7 ay daha sabredecek evlenıcek babası verse de vermesede evlensın o zaman ama şimdi böyle gitmek yanlış olurbende inanırım böyle şeylere..ama 32 yaşında insan evleneceği kişiye karar verebilir..doğru karar yada yanlış karar ..ama onun kararıdır..ve bunu taşıyabilecek bir yaşta..22 olsa anlardım..
benimde ingilizcem var idare eder.ama artık yaşada bakıolar.benden gençler ve tecrübeliler dururken beni işe alırlarmıki?
bıktım artık.zaten kimseye anlatamıorum.millet şaşırıp kalır.çalışmayı düşünüorum inş bir iş olur.birşey bildiğimde yok.tecrübemde yok.18 yaşındaki benden daha hazırlıklıdır hayata emin olun32 yasina gelmissiniz ve daha hala boyle babadan cekmenize gerek yok. Karsimda 18 yasinda biri dese bunlari cevabim cok farkli olurdu. Ama 32 yas gayet buyuk ve bazi seylerin coktan oturmus olmasi gereken bir yas. Ben ilk mesajinizdan sizi isinde gucunde, maddi bagimsizligi olan bir kadin sanmistim. Hayatinizda hic calismamissiniz ve birikiminiz yoksa isiniz cok zor. Kucuk yasta birinden cok farkli yapmiyor bu sizi zira. Once calismaya baslayin. Gerci buna bile babanizin izni gerekiyorsa nasil olacak ki... Siz babadan izin alacak yasi gecmissiniz. O yuzden ne evlenmeye, ne calismaya izin beklemenize gerek yok. Sizi kotu biriyle evlenmekten dondurmeye calissalar amenna, ama yok memmur degilmis bilmemne. Bunlar mazeret degil bana gore. Isiniz cok zor. Ne yapin edin ve calisin, ayaklarinizin ustunde durun, sonra gerisi gelir zaten.
bence onları ikna edebilir.:)ben ikna etmiştim..yoksa evde kalacaktımewet yası biraz ılerlermıs ama gercekten annesını oyle bırakırsa işleri ters gıder ama duasını alırsa rast gıder ekonomık özgurlugu elınde olmalı o yok ne yapcak nereye gıtcek ayrı ev acınca kırasını masrafını verebılecek kadar bırıkmısı falan varsa olur boyle bı durumda sabredek 32 yıl sabretmıs 7 ay daha sabredecek evlenıcek babası verse de vermesede evlensın o zaman ama şimdi böyle gitmek yanlış olur
erkek kardeşim 4 yıllık ünüversite mezunu askerliğini bitirmiş prentabl..:)600 le başladı bankada 1500 oldu:)
inş çalışabilirim çok istiyorumSen istersen neden olmasın? Düşük maaşla başlarsın ama zamanla artar. Bence çalışan bir kadın olmak her zaman iyidir. Evlendiğinde de çalışmalısın, şimdi de. İlk etapta belki olumsuz olur ama sabredersen bulursun iş.
yapabileceğim herşeyi yaptım.ikna olmadı babam.birgün ikna olduğunda çok geç olucakbence onları ikna edebilir.:)ben ikna etmiştim..yoksa evde kalacaktım
he bendeeee baktım olmuyu bel altı vurdummmbence onları ikna edebilir.:)ben ikna etmiştim..yoksa evde kalacaktım
iş olsa çalışırım.yüksek maaşta beklemiorum.nerden başlıycam iş bulmaya?Malesef düşük oluyor maaşlar başlangıçta, benim bir arkadaşım da uluslararası bir firmadan teklif almıştı. 1500 tl maaş +prim veriyorlar. Yani zamanla artacak ama nedense herkes yüksek maaşla başlayacağını zannediyor.
çalışma konusunda ıkna olmasını bekleme gıt işini bul çalış cnm ama evden ayrılma boyleyapabileceğim herşeyi yaptım.ikna olmadı babam.birgün ikna olduğunda çok geç olucak
inş çalışabilirim çok istiyorum
depresyon takıl ..denedinmi evde yeme içme yat sadece..yapabileceğim herşeyi yaptım.ikna olmadı babam.birgün ikna olduğunda çok geç olucak
umarım bulurumElinde mesleğin var bulyrsun bir is
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?