evden ayrılmayı kafama koydum...

bence evden ayrılmak yerıne mutlaka iş bulun çalışın annenızı oyle bırakıp gıdersenız işleriniz hep ters gıder
bende inanırım böyle şeylere..ama 32 yaşında insan evleneceği kişiye karar verebilir..doğru karar yada yanlış karar ..ama onun kararıdır..ve bunu taşıyabilecek bir yaşta..22 olsa anlardım..

ailesiyle ve aevgilinle durumu konus anlayışlı olacaklardır olmak zorundalar ama onlara karşıda her zaman babanı savun babam iste birsey diyemiyorm de sana dost değil kardeş tavsiyesi

işede kafa dağıtmak için başla düğün öncesi son günlerini anan babanla geçir. babanda naz yapıydr kız vermek kolay değil kız evi naz evi gör bak sorn çkarmyck

32 yasina gelmissiniz ve daha hala boyle babadan cekmenize gerek yok. Karsimda 18 yasinda biri dese bunlari cevabim cok farkli olurdu. Ama 32 yas gayet buyuk ve bazi seylerin coktan oturmus olmasi gereken bir yas. Ben ilk mesajinizdan sizi isinde gucunde, maddi bagimsizligi olan bir kadin sanmistim. Hayatinizda hic calismamissiniz ve birikiminiz yoksa isiniz cok zor. Kucuk yasta birinden cok farkli yapmiyor bu sizi zira. Once calismaya baslayin. Gerci buna bile babanizin izni gerekiyorsa nasil olacak ki... Siz babadan izin alacak yasi gecmissiniz. O yuzden ne evlenmeye, ne calismaya izin beklemenize gerek yok. Sizi kotu biriyle evlenmekten dondurmeye calissalar amenna, ama yok memmur degilmis bilmemne. Bunlar mazeret degil bana gore. Isiniz cok zor. Ne yapin edin ve calisin, ayaklarinizin ustunde durun, sonra gerisi gelir zaten.

anneme bende çok üzüldüm.ama hayatım mahfoluo.ne çalışmama izin var ne evlenmeme.ben ne yapıyım delirmiyimde.babama aşırı düşkünüm normalde.zaten buladar sene gönlü olsun die bekledim.ama yok işte hala aynı kafada.

Elinde mesleğin var bulyrsun bir is

bende inanırım böyle şeylere..ama 32 yaşında insan evleneceği kişiye karar verebilir..doğru karar yada yanlış karar ..ama onun kararıdır..ve bunu taşıyabilecek bir yaşta..22 olsa anlardım..
ewet yası biraz ılerlermıs ama gercekten annesını oyle bırakırsa işleri ters gıder ama duasını alırsa rast gıder ekonomık özgurlugu elınde olmalı o yok ne yapcak nereye gıtcek ayrı ev acınca kırasını masrafını verebılecek kadar bırıkmısı falan varsa olur boyle bı durumda sabredek 32 yıl sabretmıs 7 ay daha sabredecek evlenıcek babası verse de vermesede evlensın o zaman ama şimdi böyle gitmek yanlış olur

benimde ingilizcem var idare eder.ama artık yaşada bakıolar.benden gençler ve tecrübeliler dururken beni işe alırlarmıki?

Sen istersen neden olmasın? Düşük maaşla başlarsın ama zamanla artar. Bence çalışan bir kadın olmak her zaman iyidir. Evlendiğinde de çalışmalısın, şimdi de. İlk etapta belki olumsuz olur ama sabredersen bulursun iş.

bıktım artık.zaten kimseye anlatamıorum.millet şaşırıp kalır.çalışmayı düşünüorum inş bir iş olur.birşey bildiğimde yok.tecrübemde yok.18 yaşındaki benden daha hazırlıklıdır hayata emin olun

bence onları ikna edebilir.:)ben ikna etmiştim..yoksa evde kalacaktım

erkek kardeşim 4 yıllık ünüversite mezunu askerliğini bitirmiş prentabl..:)600 le başladı bankada 1500 oldu:)

Malesef düşük oluyor maaşlar başlangıçta, benim bir arkadaşım da uluslararası bir firmadan teklif almıştı. 1500 tl maaş +prim veriyorlar. Yani zamanla artacak ama nedense herkes yüksek maaşla başlayacağını zannediyor.

inş çalışabilirim çok istiyorum

iş olsa çalışırım.yüksek maaşta beklemiorum.nerden başlıycam iş bulmaya?

yapabileceğim herşeyi yaptım.ikna olmadı babam.birgün ikna olduğunda çok geç olucak
çalışma konusunda ıkna olmasını bekleme gıt işini bul çalış cnm ama evden ayrılma boyle

inş çalışabilirim çok istiyorum

Bak canım ingilizce önemli.
Microsoft office programları önemli. Youtube'da videolar var izle onları. Excell özellikle, orta seviyede bilsen yeter. Zaten kullandıkça öğreniyorsun.
Ve kendini iş görüşmelerinde iyi ifade etmen önemli.
Neden bu zamana kadar çalışmadınız diye soracaklar, açıklayıcı ve ikna edici cevaplar hazırla.
İdeallerini, hobilerini, işten beklentilerini soracaklar, önceden kafanda cevaplar oluştur.

Birde madem iş tecrüben yok, en azından kurslara git, sertifika al. Bir süre sonra bulacaksın iş, sadece sabret ve başlangıçta maaşa değil, tecrübe edinme kısmına odaklan.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…