zaten son olarak 7 ay sonra isteme olucak.egerki vermezse silicem bu aileyi.kendi hayatıma bakıcam.ama ozamana kadar tahammül edebilirmiyim bilemiyorum.evden ayrılmak iyi gelir banababanız, Benim babama ve anneme benziyor biraz. muhakkak iş bulup çalışmalısınız. evlilik mevzusuna gelince, ailenizin rızasını da almalısınız diye düşünüyorum. elinizden gelen her şeyi yaptığınız halde hala ikna olmuyorsa babanız o vakit nikahınızı kıyıp evlenirsiniz.
yhaa bı yandan da acaba veremıyorlarmı başkasına benım de cocuum olmuyor babam dıomus bıraz daha cocuu olmasın alıcam onu ordan dıye :)saol canım..benim babam okadar iyi değildi bize karşı..ama yinede evi terk etmedim..ama evlendimde onlara kalsa hala evdeydim..:)
hakkısın insan çaresiz kalınca söyler nie aöylemesinki.ne surumlara getirdiler beni şu halime bak yavallahi denemekte fayda var evi terk etmek daha kötü:)
ewden ayrılma da bı tatıle cık nasıl olur kafan dagılmıs olur vermezlerse evlenırsınız ılla hersey 4 4luk olcak dıye bısey yok belkı eksık olur dugununuz ama hayatınıza bakarsınızzaten son olarak 7 ay sonra isteme olucak.egerki vermezse silicem bu aileyi.kendi hayatıma bakıcam.ama ozamana kadar tahammül edebilirmiyim bilemiyorum.evden ayrılmak iyi gelir bana
karşısına geçip ağladım.sesini hiç çıkarmadı.üzüldü belki ama olur bile demedi.çıkmaz sokakta gibiyim.gitmeyle kalma arasındayım.hangisi iyi sağlıklı düşünemiyorumgeç babanın karşısına ve ağla içini dök. baba yürüği seni anlycaktr deki senin rızan olmazsa evlenmem ama hayatımun sonuna kadarda bekar kalırım de o zaten onun vebaline girmez onun cvnı önemsediğin içinde mutlu olacaltr anne babanın rızasını al öyle adım at dostm kaç yaşnda olursan ol onlar yabancı değil annnen ve baban ve islama göre ana baba rızası almadan yoöa çkmanın cezaları büyük
tatile gitsemde en fazla 10 gün .sonra dönücem yine.herşey aynı.deişen birşey olmadıktan sonraewden ayrılma da bı tatıle cık nasıl olur kafan dagılmıs olur vermezlerse evlenırsınız ılla hersey 4 4luk olcak dıye bısey yok belkı eksık olur dugununuz ama hayatınıza bakarsınız
hayatın gerisinde kaldım ben galiba.yanlış yaptım.çalışmamal en büyük pişmanlığım.çok haklısınBu sana bakamaz ne ya... Siz bosuna mu okudunuz niye biri size bakiyor ki... Hata ettiginizi kabullenmissiniz zaten ama soyleyeyim yine de, ben 23 yasindayim okuyorum ona ragmen harclik almak koyuyor ve calisiyorum sirf bu yuzden... Biraz gec kalmissiniz ama ne olursa olsun artik ayaklarinizin ustunde durmalisiniz calisarak.
benim o şekilde evde kalan pek çok tanıdığım var..bir erkekğin çalışkan olamsı önemli..nerden mezun olduğundan daha çok..şu yazında beni en çok etkileyen babanın ikna olması için sevgilinin özel üniversiteye başlaması oldu
ben bile etkilenmişken baban nasıl bu cocuğa kayıtsz kaldı hayret dogrusu kaç erkek yaparki bunu
işyerinde bir arkadaşım var 42 yaşında hiç evlenmemiş sebepse ailesi kimseyi uygun bulmamış
yakın çevresinin dediğine göre de ailesi çok bencil kızları evlenirse eve kim bakacak bunların nazını kim cekecekmiş yaşlanıyolarmış zaten ıvır zıvır gibi sebepler
baban da böyle bencilce düşünüyo olabilir mi?
iş bulma konusuna gelince özel sektörün ilk baktığı şey tecrübe malesef ya da torpil
koca her yerde var haklısın.ama mantıklı bir açıklaması olmayan bir babaya buladar sabır göstermiş olmam bile büyük başarıAilenize sırtınızı dönüp gitmeyin
koca bulunmayacak hint kumaşı değil ki
ileride bir sorun olunca önce baba ocağına gideceğinizi unutmayın
iş bulman şarttatile gitsemde en fazla 10 gün .sonra dönücem yine.herşey aynı.deişen birşey olmadıktan sonra
Olsun onemli olan hatani fark etmen. Bence ilk is calismaya basla. Inan is arayan buluyor bir sekilde. Mecburi bir durumun oldugu icin kendi alaninda olmasa da gir calis, ufak bir eve cikabilirsin. Kac yasina gelmissin, ailen bile olsa evlilik kararına karismaya haklari yok. Sana sonuna kadar hak verdimhayatın gerisinde kaldım ben galiba.yanlış yaptım.çalışmamal en büyük pişmanlığım.çok haklısın
demekki sandığın kadr sert değil baban çabala elinden gelen herşeyi onları kırmadan yap. bir daha konus gelecwkler nolur sorn çkarma de seni çok seviyorö baba beni üzme dw damarsan gir olacak inşkarşısına geçip ağladım.sesini hiç çıkarmadı.üzüldü belki ama olur bile demedi.çıkmaz sokakta gibiyim.gitmeyle kalma arasındayım.hangisi iyi sağlıklı düşünemiyorum
benim 7 yıl sonra oldu..önemli olan eşinle senin iyi olman..gerisi faso ,fiso..yhaa bı yandan da acaba veremıyorlarmı başkasına benım de cocuum olmuyor babam dıomus bıraz daha cocuu olmasın alıcam onu ordan dıye :)
saol.bir yerden başlıycam inşOlsun onemli olan hatani fark etmen. Bence ilk is calismaya basla. Inan is arayan buluyor bir sekilde. Mecburi bir durumun oldugu icin kendi alaninda olmasa da gir calis, ufak bir eve cikabilirsin. Kac yasina gelmissin, ailen bile olsa evlilik kararına karismaya haklari yok. Sana sonuna kadar hak verdim
aynen..demekki sandığın kadr sert değil baban çabala elinden gelen herşeyi onları kırmadan yap. bir daha konus gelecwkler nolur sorn çkarma de seni çok seviyorö baba beni üzme dw damarsan gir olacak inş
evet zaten parasız en fazla misafirhanede 1 ay kalabilirim.okadarcık param varönce iş bul 1-2 ay çalış maaşını sabtle sonra ev tutarsın ayrılırsın ama 5 kuruş parasz çıkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?