evden ayrılmayı kafama koydum...

zaten son olarak 7 ay sonra isteme olucak.egerki vermezse silicem bu aileyi.kendi hayatıma bakıcam.ama ozamana kadar tahammül edebilirmiyim bilemiyorum.evden ayrılmak iyi gelir bana

saol canım..benim babam okadar iyi değildi bize karşı..ama yinede evi terk etmedim..ama evlendimde onlara kalsa hala evdeydim..:)
yhaa bı yandan da acaba veremıyorlarmı başkasına benım de cocuum olmuyor babam dıomus bıraz daha cocuu olmasın alıcam onu ordan dıye :)

Bu sana bakamaz ne ya... Siz bosuna mu okudunuz niye biri size bakiyor ki... Hata ettiginizi kabullenmissiniz zaten ama soyleyeyim yine de, ben 23 yasindayim okuyorum ona ragmen harclik almak koyuyor ve calisiyorum sirf bu yuzden... Biraz gec kalmissiniz ama ne olursa olsun artik ayaklarinizin ustunde durmalisiniz calisarak.

zaten son olarak 7 ay sonra isteme olucak.egerki vermezse silicem bu aileyi.kendi hayatıma bakıcam.ama ozamana kadar tahammül edebilirmiyim bilemiyorum.evden ayrılmak iyi gelir bana
ewden ayrılma da bı tatıle cık nasıl olur kafan dagılmıs olur vermezlerse evlenırsınız ılla hersey 4 4luk olcak dıye bısey yok belkı eksık olur dugununuz ama hayatınıza bakarsınız

karşısına geçip ağladım.sesini hiç çıkarmadı.üzüldü belki ama olur bile demedi.çıkmaz sokakta gibiyim.gitmeyle kalma arasındayım.hangisi iyi sağlıklı düşünemiyorum

ewden ayrılma da bı tatıle cık nasıl olur kafan dagılmıs olur vermezlerse evlenırsınız ılla hersey 4 4luk olcak dıye bısey yok belkı eksık olur dugununuz ama hayatınıza bakarsınız
tatile gitsemde en fazla 10 gün .sonra dönücem yine.herşey aynı.deişen birşey olmadıktan sonra

Ailenize sırtınızı dönüp gitmeyin
koca bulunmayacak hint kumaşı değil ki
ileride bir sorun olunca önce baba ocağına gideceğinizi unutmayın

hayatın gerisinde kaldım ben galiba.yanlış yaptım.çalışmamal en büyük pişmanlığım.çok haklısın

benim o şekilde evde kalan pek çok tanıdığım var..bir erkekğin çalışkan olamsı önemli..nerden mezun olduğundan daha çok..

Ailenize sırtınızı dönüp gitmeyin
koca bulunmayacak hint kumaşı değil ki
ileride bir sorun olunca önce baba ocağına gideceğinizi unutmayın
koca her yerde var haklısın.ama mantıklı bir açıklaması olmayan bir babaya buladar sabır göstermiş olmam bile büyük başarı

hayatın gerisinde kaldım ben galiba.yanlış yaptım.çalışmamal en büyük pişmanlığım.çok haklısın
Olsun onemli olan hatani fark etmen. Bence ilk is calismaya basla. Inan is arayan buluyor bir sekilde. Mecburi bir durumun oldugu icin kendi alaninda olmasa da gir calis, ufak bir eve cikabilirsin. Kac yasina gelmissin, ailen bile olsa evlilik kararına karismaya haklari yok. Sana sonuna kadar hak verdim

önce iş bul 1-2 ay çalış maaşını sabtle sonra ev tutarsın ayrılırsın ama 5 kuruş parasz çıkma

karşısına geçip ağladım.sesini hiç çıkarmadı.üzüldü belki ama olur bile demedi.çıkmaz sokakta gibiyim.gitmeyle kalma arasındayım.hangisi iyi sağlıklı düşünemiyorum
demekki sandığın kadr sert değil baban çabala elinden gelen herşeyi onları kırmadan yap. bir daha konus gelecwkler nolur sorn çkarma de seni çok seviyorö baba beni üzme dw damarsan gir olacak inş

yhaa bı yandan da acaba veremıyorlarmı başkasına benım de cocuum olmuyor babam dıomus bıraz daha cocuu olmasın alıcam onu ordan dıye :)
benim 7 yıl sonra oldu..önemli olan eşinle senin iyi olman..gerisi faso ,fiso..
ben hayata tekrar gelsem yine eşimle evlenirdim..eşim beraber yaşanabilecek vasıflara sahip biri..insanların ne düşündüğü önemli değil..maalesef hayat okadar mükkemmel olmuyor..ama enne baba mükemmel olsun ister tabii doğal olan bu..ama dedikleri gibi biri yok bence..

saol.bir yerden başlıycam inş

demekki sandığın kadr sert değil baban çabala elinden gelen herşeyi onları kırmadan yap. bir daha konus gelecwkler nolur sorn çkarma de seni çok seviyorö baba beni üzme dw damarsan gir olacak inş
aynen..

Anne hakkı... sonra çook pisman olursun. Dinle onu.. okadar hakkı car. Anne olunca anlarsın. Bi iş bul bak hayatınaa..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…