yok canım bende ayrılamazdım öyle..anneciği rahmetli tansyon hastasıydı..daha erken rahmetli olurdu..çalışma konusunda ıkna olmasını bekleme gıt işini bul çalış cnm ama evden ayrılma boyle
bilgi verdiğin için çok tşk ederim.inş yapıcam bunlarıBak canım ingilizce önemli.
Microsoft office programları önemli. Youtube'da videolar var izle onları. Excell özellikle, orta seviyede bilsen yeter. Zaten kullandıkça öğreniyorsun.
Ve kendini iş görüşmelerinde iyi ifade etmen önemli.
Neden bu zamana kadar çalışmadınız diye soracaklar, açıklayıcı ve ikna edici cevaplar hazırla.
İdeallerini, hobilerini, işten beklentilerini soracaklar, önceden kafanda cevaplar oluştur.
Birde madem iş tecrüben yok, en azından kurslara git, sertifika al. Bir süre sonra bulacaksın iş, sadece sabret ve başlangıçta maaşa değil, tecrübe edinme kısmına odaklan.
iş olsa çalışırım.yüksek maaşta beklemiorum.nerden başlıycam iş bulmaya?
basın sagolsun cnm anneler cok degerliyok canım bende ayrılamazdım öyle..anneciği rahmetli tansyon hastasıydı..daha erken rahmetli olurdu..
denedim.ama yine annem başladı ağlaya ölmemimi istiyorsun demeye.sinir krizi bile geçirdimdepresyon takıl ..denedinmi evde yeme içme yat sadece..
umarım bulurum
Bulursun ins.Allah o.meslek.elinde altın bilezik becerikliysen yaparsn tabiumarım bulurum
tamam canım çok tşk ederimKariyer nette CV oluştur canım. Sana uygun ilanları araştır ordan. Yenibiris, elemanonline, secretCV gibi siteler var, oralarda da CV oluşturabilirsin ama Kariyer en geniş çaplı olanı.
çok saol.umitlendim şimdiBulursun ins.Allah o.meslek.elinde altın bilezik becerikliysen yaparsn tabi
işe girmeme babam izin vermedi.bende iyi evlat olma uğruna hep dinledim sözündn çıkıp kırmak istemesim.zaten bu yüzden şimdi bu durumdayımİlla kendi bölümünde olmak zorunda değil. ayrıca özel hastanelerin hasta danışmanlığı gibi departmanlarına sizin bölümden tercih ediyorlar. dilinizde iyiyse neden olmasın. bana kırılmayın ama 32 yaşına kadar evde durup evlenmeyi beklerseniz maalesef ipler ailenin elinde oluyor. bir yere gitmeyin işe girin zaten bu süreçte evden uzak kalmış olursunuz
sinir krizi geçirmezsen vermezler zaten..illa geçirtecekler sinir krizini:)annene aramızda yakınlaşma oldu desendenedim.ama yine annem başladı ağlaya ölmemimi istiyorsun demeye.sinir krizi bile geçirdim
saol canım..benim babam okadar iyi değildi bize karşı..ama yinede evi terk etmedim..ama evlendimde onlara kalsa hala evdeydim..:)basın sagolsun cnm anneler cok degerli
anladım. olsun hiç bir şey için geç değil üzülmeyin. evlilikten önce bence bir sosyal ortam kurmaya çalışın. belki böylelikle daha sağlıklı olur her şeyişe girmeme babam izin vermedi.bende iyi evlat olma uğruna hep dinledim sözündn çıkıp kırmak istemesim.zaten bu yüzden şimdi bu durumdayım
umarım hakknda hayırlisi.olur tabi benim.annemden 2 yaş küçüksn ama akl vermis.gibi.olmiyayimçok saol.umitlendim şimdi
iyice kalpten gider:)güldüm ya hay Allah:)sinir krizi geçirmezsen vermezler zaten..illa geçirtecekler sinir krizini:)annene aramızda yakınlaşma oldu desen
başın saolsun canımsaol canım..benim babam okadar iyi değildi bize karşı..ama yinede evi terk etmedim..ama evlendimde onlara kalsa hala evdeydim..:)
vallahi denemekte fayda var evi terk etmek daha kötü:)iyice kalpten gider:)güldüm ya hay Allah:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?