evden ayrılmayı kafama koydum...

bilgi verdiğin için çok tşk ederim.inş yapıcam bunları

Kariyer nette CV oluştur canım. Sana uygun ilanları araştır ordan. Yenibiris, elemanonline, secretCV gibi siteler var, oralarda da CV oluşturabilirsin ama Kariyer en geniş çaplı olanı.
iş olsa çalışırım.yüksek maaşta beklemiorum.nerden başlıycam iş bulmaya?

İlla kendi bölümünde olmak zorunda değil. ayrıca özel hastanelerin hasta danışmanlığı gibi departmanlarına sizin bölümden tercih ediyorlar. dilinizde iyiyse neden olmasın. bana kırılmayın ama 32 yaşına kadar evde durup evlenmeyi beklerseniz maalesef ipler ailenin elinde oluyor. bir yere gitmeyin işe girin zaten bu süreçte evden uzak kalmış olursunuz

işe girmeme babam izin vermedi.bende iyi evlat olma uğruna hep dinledim sözündn çıkıp kırmak istemesim.zaten bu yüzden şimdi bu durumdayım

denedim.ama yine annem başladı ağlaya ölmemimi istiyorsun demeye.sinir krizi bile geçirdim
sinir krizi geçirmezsen vermezler zaten..illa geçirtecekler sinir krizini:)annene aramızda yakınlaşma oldu desen

işe girmeme babam izin vermedi.bende iyi evlat olma uğruna hep dinledim sözündn çıkıp kırmak istemesim.zaten bu yüzden şimdi bu durumdayım
anladım. olsun hiç bir şey için geç değil üzülmeyin. evlilikten önce bence bir sosyal ortam kurmaya çalışın. belki böylelikle daha sağlıklı olur her şey

şu yazında beni en çok etkileyen babanın ikna olması için sevgilinin özel üniversiteye başlaması oldu

ben bile etkilenmişken baban nasıl bu cocuğa kayıtsz kaldı hayret dogrusu kaç erkek yaparki bunu

işyerinde bir arkadaşım var 42 yaşında hiç evlenmemiş sebepse ailesi kimseyi uygun bulmamış

yakın çevresinin dediğine göre de ailesi çok bencil kızları evlenirse eve kim bakacak bunların nazını kim cekecekmiş yaşlanıyolarmış zaten ıvır zıvır gibi sebepler

baban da böyle bencilce düşünüyo olabilir mi?

iş bulma konusuna gelince özel sektörün ilk baktığı şey tecrübe malesef ya da torpil

babanız, Benim babama ve anneme benziyor biraz. muhakkak iş bulup çalışmalısınız. evlilik mevzusuna gelince, ailenizin rızasını da almalısınız diye düşünüyorum. elinizden gelen her şeyi yaptığınız halde hala ikna olmuyorsa babanız o vakit nikahınızı kıyıp evlenirsiniz.

geç babanın karşısına ve ağla içini dök. baba yürüği seni anlycaktr deki senin rızan olmazsa evlenmem ama hayatımun sonuna kadarda bekar kalırım de o zaten onun vebaline girmez onun cvnı önemsediğin içinde mutlu olacaltr anne babanın rızasını al öyle adım at dostm kaç yaşnda olursan ol onlar yabancı değil annnen ve baban ve islama göre ana baba rızası almadan yoöa çkmanın cezaları büyük

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…