beklemekten başka çarem yok zaten.son kez bekliycemBenim de annem ben doktorum erkek arkadaşım işletme mezunu diye sorun çıkardı. O kadar ki sonunda ayrıldım. Gerçi şimdi yine beraberiz. Ama asla aileme sırtımı dönmeyi düşünmedim. Sizinki daha zor bir durum yıllardır bekliyormuşsunuz ama yine de sabredin derim ben. Çünkü ailenin mutluluğuna ortak olduğu bir evlilik hiçbir şeye değişilmez.. aileniz yanınızda olmadığında o mutluluk hep eksik kalır..
benim tepkim anneme deil babama zaten .yani şu an zaten konuşmuorum babamla.tepki vermedimmi sanıosunuz?neler yapmadımki ben.bencil zaten.hep kendi istekleri olsun die yapıyor.sanki ben bulunmaz hint kumaşıymılım gibi davranıyor.canımdan bezmiş durumdayımŞu aileler beni öldürecek. Bana babam böyle bir şey yapmayı düşünemez bile. Ne demek sana bakamaz? Ben mal mıyım, neyim de bana bakması gerekiyor. Aç kalırsak da beraber kalırız. Acaba hiç düşünüyor mu kızının 32 yaşına kadar hiç çalışmamış olduğunu? Çok düşüncesiz, çok bencilce gördüm davranışını. Bence anneye değil babaya da tepki koyulmalı.
haklısın.iki seçenekte benim için kötü.bekliycem yaza kadar son kezBnce evden gitme gtsen sıkıntı çekeceksin gtmesende sıkıntı var aynı sey. Evden gttiğinde ailenden habersiz çocukla evlenmş olacaksın bunu oyle yapmktansa evde dur yaz gelince gt evlen eşinle kal nasıl evden ayrılsan olucak bu değişen bily yok işin yok paran yok başına her turlu bela alabilirsin ama bu sekilde sıkıntı cekmeden evlenırsın. Gizlice evlenen çok duyduk bunu nasılsa yapacaksın kendine zarar vermeden yap derim
beklemekten başka çarem yok zaten.son kez bekliycem
evet işi ticaret diye vermedi.memur deil die.daha doğrusu devlette çalışmıyor diyeBabanız sadece ticaretle uğraşıyor diyemi vermedi anlayamadım
malesef öyle durumum32 yaşındaki kadının "verilmesi" ne kadar saçma ya
Aileden izin beklenmesi
iyi dileklerin için çok tşk ederim.inş dediğin gibi olurGerçekten çok büyük bir sabır göstermişsiniz. Dahası erkek arkadaşınız da yeniden okumayı göze almış. Inanın çok saygı duydum. Babanız da o zamana kadar bunları düşünecektir.. bunca emeği gözardı edeceğini sanmıyorum.. dilerim hersey gönlünüzce olur :)
nerdeyse 5 sene bitmek üzere.bukadar zamandır bekliyorumBaban hayatınızdan çalmış
Kaç senedir bekliyorsunuz kimbilir
malesef vicdanım el vermedi gitmeye.dün o sinirle çıkıp gidicektim.ama buraya yazan arkadaşlar pişman olursun falan deyince yine durup kaldım öylecebabanın buna hakkı yok
gidiyorum de git
18 yaşında değilsin
32 yaşında koca kadınsın
canım ne olursa olsun ayrıl artık evden kaç yaşına gelmişsin annen hakkımı helal etmem der ama eder yineHerkese iyi geceler.Kısaca kendimi hatırlatıp konuya geçicem.yaş 32.yıllar süren bir ilişki ve babamın beni evlendirmemesi.geçmiş konularımı okuyan bilir zaten.bugun annemle babamı konuşurlarken duydum.annem babama evlensinler bu yaz kabul ediceksin artık falan diodu.babamsa gelicek konulucaz sadece.vericeğimi kim söyledi size die hala saçmalıyor.ben 32 yaşındayım ya şu yaşadıklarıma babamın tavrına inanamıorum.zaten bugun anneme söyledim.sizi dıydum dedim.bu evden gidicem artık.arkamdan çok ararsınız dedim.ağladı annem .bu ili halledicem bana güven falan demeler...yüzlerini görmek istemiorum artık.evden ayrılıcam ama nasıl olucak bilemiorum.halkla ilikiler mezunuyum ama hayatımda hiç çalışmadım .birikimimde yok malesef.erkek arkadaşımla anak yazın evlenebiliriz.ozamana kadar nerde kalsam ne yapsam bi akıl verin
babanıza devlette çalışan insanların sadece düzenli maaşı olduğunu çok fazla rezillik çektiklerini ve artık yeni düzenlemelerle hiçbir şekilde garantilerinin kalmadığını şahsım adına iletin ..evet işi ticaret diye vermedi.memur deil die.daha doğrusu devlette çalışmıyor diye
pişman olursun mu? yapma bu kötülüğü kendine buna alışmak zorundalarmalesef vicdanım el vermedi gitmeye.dün o sinirle çıkıp gidicektim.ama buraya yazan arkadaşlar pişman olursun falan deyince yine durup kaldım öyleceaayrıca bi işim bile yok.maddi olarak beni tek başıma geçindirebilicek birikimimde yok şu an
önce kendini garantiye alması gerekmez mi konu sahibinin ne yiyecek ne içecek bir işi yok her şeyden önce,konu sahibi artık ailesine güvenmemesi gerektiğini düşünerek ilk iş olarak yaza kadar bekleyene kadar iş aramalı,yaza kadar işini garantiye almalı,evden çıktığında gözü arkada kalmamalı..şimdi çıksa Allah muhafaza ,parasız pulsuz işsiz güçsüz zor bu işler ha diyince gidemez malesef..anca deli cesareti ile sokağa çıkar akşam maalesef tıpış tıpış döner bu şartlarda..tekrar ediyorum konu sahibi şartlarını iyileştir bu süreçte.canım ne olursa olsun ayrıl artık evden kaç yaşına gelmişsin annen hakkımı helal etmem der ama eder yine
yapma bunu kendine
bağımlı kişilik bozukluğu geliştirirsin ki geliştirmişsindir bile bu yaştan sonra çok zorlanacağını düşünüyorum evden ayrılırken ama bir şekilde yapmalısın bence yoksa hayatın onlara bağlı gelişir gerekirse bir psikolog yardımıyla ayrıl ama bunu yap bir şekilde...
ikinci olarak nerede kalırım demişsin ya öğrenci yurtları seni almaz mı ki konuşsan acaba aylık kiranı versen birkaç yere sorsan???
tabi önce işe başlamanız lazım...
tabi canım işe başlasın önce ...sıralama olarak söylemedim sadece o evden ayrılması şart onu söylemek istedimönce kendini garantiye alması gerekmez mi konu sahibinin ne yiyecek ne içecek bir işi yok her şeyden önce,konu sahibi artık ailesine güvenmemesi gerektiğini düşünerek ilk iş olarak yaza kadar bekleyene kadar iş aramalı,yaza kadar işini garantiye almalı,evden çıktığında gözü arkada kalmamalı..şimdi çıksa Allah muhafaza ,parasız pulsuz işsiz güçsüz zor bu işler ha diyince gidemez malesef..anca deli cesareti ile sokağa çıkar akşam maalesef tıpış tıpış döner bu şartlarda..tekrar ediyorum konu sahibi şartlarını iyileştir bu süreçte.
özel sektör genç ve dinamik bir portföye hitap ederken konu sahibi yaş itibari ile bu kadrodan sıyrılmak üzere acele etmesinde fayda var misal kk da gezene kadar şu an kariye.net den veyahut secretcv den özgeçmişini hazırlayarak adım atabilir..bu arada secret cv den sağlam dönüşler oluyor memuriyetten önce test ettim onayladım..eğer istanbulda iseniz halkla ilişkiler mezununuyum demiştiniz çağrı merkezleri tıkır tıkır döner yeminle..tabi canım işe başlasın önce ...sıralama olarak söylemedim sadece o evden ayrılması şart onu söylemek istedim
çünkü ciddi anlamda bir bağımlılık sorunu var ailede..
hiç problem değil vallaözel sektör genç ve dinamik bir portföye hitap ederken konu sahibi yaş itibari ile bu kadrodan sıyrılmak üzere acele etmesinde fayda var misal kk da gezene kadar şu an kariye.net den veyahut secretcv den özgeçmişini hazırlayarak adım atabilir..bu arada secret cv den sağlam dönüşler oluyor memuriyetten önce test ettim onayladım..eğer istanbulda iseniz halkla ilişkiler mezununuyum demiştiniz çağrı merkezleri tıkır tıkır döner yeminle..
ed,t sizin yazılarınız üzerinden konu sahibine anlatmaya çalıştım kızım sana diyom gelinim sen anlaya döndü valla kusura bakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?