evden ayrılmayı kafama koydum...

beklemekten başka çarem yok zaten.son kez bekliycem

benim tepkim anneme deil babama zaten .yani şu an zaten konuşmuorum babamla.tepki vermedimmi sanıosunuz?neler yapmadımki ben.bencil zaten.hep kendi istekleri olsun die yapıyor.sanki ben bulunmaz hint kumaşıymılım gibi davranıyor.canımdan bezmiş durumdayım

haklısın.iki seçenekte benim için kötü.bekliycem yaza kadar son kez

beklemekten başka çarem yok zaten.son kez bekliycem

Gerçekten çok büyük bir sabır göstermişsiniz. Dahası erkek arkadaşınız da yeniden okumayı göze almış. Inanın çok saygı duydum. Babanız da o zamana kadar bunları düşünecektir.. bunca emeği gözardı edeceğini sanmıyorum.. dilerim hersey gönlünüzce olur :)

babanın buna hakkı yok
gidiyorum de git
18 yaşında değilsin
32 yaşında koca kadınsın

iyi dileklerin için çok tşk ederim.inş dediğin gibi olur

Reactions: twe
babanın buna hakkı yok
gidiyorum de git
18 yaşında değilsin
32 yaşında koca kadınsın
malesef vicdanım el vermedi gitmeye.dün o sinirle çıkıp gidicektim.ama buraya yazan arkadaşlar pişman olursun falan deyince yine durup kaldım öyleceaayrıca bi işim bile yok.maddi olarak beni tek başıma geçindirebilicek birikimimde yok şu an

canım ne olursa olsun ayrıl artık evden kaç yaşına gelmişsin annen hakkımı helal etmem der ama eder yine
yapma bunu kendine
bağımlı kişilik bozukluğu geliştirirsin ki geliştirmişsindir bile bu yaştan sonra çok zorlanacağını düşünüyorum evden ayrılırken ama bir şekilde yapmalısın bence yoksa hayatın onlara bağlı gelişir gerekirse bir psikolog yardımıyla ayrıl ama bunu yap bir şekilde...
ikinci olarak nerede kalırım demişsin ya öğrenci yurtları seni almaz mı ki konuşsan acaba aylık kiranı versen birkaç yere sorsan???
tabi önce işe başlamanız lazım...

evet işi ticaret diye vermedi.memur deil die.daha doğrusu devlette çalışmıyor diye
babanıza devlette çalışan insanların sadece düzenli maaşı olduğunu çok fazla rezillik çektiklerini ve artık yeni düzenlemelerle hiçbir şekilde garantilerinin kalmadığını şahsım adına iletin ..
imza : dost bir memur

pişman olursun mu? yapma bu kötülüğü kendine buna alışmak zorundalar
babanının durumu psikolojik bir sorun farkında mısın?normal bir durum değil yani
bunun senin hayatını etkilemesine daha ne kadar izin vereceksin ...babanın yardım almasını sağla annenin de hatta
o evden ayrılmazsan hayatı bu şekilde geçecek... ömrün...

önce kendini garantiye alması gerekmez mi konu sahibinin ne yiyecek ne içecek bir işi yok her şeyden önce,konu sahibi artık ailesine güvenmemesi gerektiğini düşünerek ilk iş olarak yaza kadar bekleyene kadar iş aramalı,yaza kadar işini garantiye almalı,evden çıktığında gözü arkada kalmamalı..şimdi çıksa Allah muhafaza ,parasız pulsuz işsiz güçsüz zor bu işler ha diyince gidemez malesef..anca deli cesareti ile sokağa çıkar akşam maalesef tıpış tıpış döner bu şartlarda..tekrar ediyorum konu sahibi şartlarını iyileştir bu süreçte.

tabi canım işe başlasın önce ...sıralama olarak söylemedim sadece o evden ayrılması şart onu söylemek istedim
çünkü ciddi anlamda bir bağımlılık sorunu var ailede..

tabi canım işe başlasın önce ...sıralama olarak söylemedim sadece o evden ayrılması şart onu söylemek istedim
çünkü ciddi anlamda bir bağımlılık sorunu var ailede..
özel sektör genç ve dinamik bir portföye hitap ederken konu sahibi yaş itibari ile bu kadrodan sıyrılmak üzere acele etmesinde fayda var misal kk da gezene kadar şu an kariye.net den veyahut secretcv den özgeçmişini hazırlayarak adım atabilir..bu arada secret cv den sağlam dönüşler oluyor memuriyetten önce test ettim onayladım..eğer istanbulda iseniz halkla ilişkiler mezununuyum demiştiniz çağrı merkezleri tıkır tıkır döner yeminle..
ed,t sizin yazılarınız üzerinden konu sahibine anlatmaya çalıştım kızım sana diyom gelinim sen anlaya döndü valla kusura bakmayın

hiç problem değil valla
birisinin yararına neticede:)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…