evden ayrılmayı kafama koydum...

evlenmek amaç değildir, aman haa, yaş geldi evleniyim fikri çok çok yanlış, değerlendirmek gerek hem de inceden inceye...Sonu hüsran olur yoksa

evlenmek amaç değildir, aman haa, yaş geldi evleniyim fikri çok çok yanlış, değerlendirmek gerek hem de inceden inceye...Sonu hüsran olur yoksa
arkadaş evlilik için olsa şimdiye dek evlenirdi bence..beklemezdi..ama seviyormuş..

arkadaş evlilik için olsa şimdiye dek evlenirdi bence..beklemezdi..ama seviyormuş..
ben de seviyordum 30 da evlendim sonuç karnımda çocuk ve mutsuzluk evde kalmayım mantığıyla yapılan evlilikler mutsuzluk getiriyo

nr

neler duymuş acaba ama bilerekte susulmaz ki
Canım hırsızmış alkol kullanıyormuş kızın kaynı söylemiş bu ev bakmaz düzeni yok diye kız bizi kıskanıyorlar diye inat yaptı şuan babasının evinde yine boşanmıyor inattan kendisi öğretmen eşinin işi yok ama bir çocuğu uar neyin inadını yapıyorsa kendi düşen ağlamaz

ben de seviyordum 30 da evlendim sonuç karnımda çocuk ve mutsuzluk evde kalmayım mantığıyla yapılan evlilikler mutsuzluk getiriyo
ben 26 yaşımda evlendim..ailemi ikna ederek..babam bayağı zengin birini isstiyordu..ama yanılmamışım..11 yıldır evliyim..allah hepimize güzel günler göstersin..

ben 26 yaşımda evlendim..ailemi ikna ederek..babam bayağı zengin birini isstiyordu..ama yanılmamışım..11 yıldır evliyim..allah hepimize güzel günler göstersin..
siz iyi bir örneksiniz ama ben kimseye evlen veya evlenme diyemem, sadece iyi muhakeme et, artıları eksileri topla kararını ver derim, dünyanın binbir türlü hali var, erkekler evlendiklerinde aşk da bitiyor, sadece duyguya uyup mutsuz olmaktansa ömür boyu bekar kalırım daha iyi evliliği yaşamış biri olarak söylüyorum
elin adamı ev işi ister yemek, ütü, yatakta kadın ister.basit şeyler değil ne aşk kalır ne romantizm

adam dövüp sövmezse evine bakarsa..paylaşımcıysa problem olmaz..içini anlamak nasıl mümkün olabilirki:)

adam dövüp sövmezse evine bakarsa..paylaşımcıysa problem olmaz..içini anlamak nasıl mümkün olabilirki:)
birden çok kişinin fikrini alarak anlaşılır, muhakeme etmek gerek

umarım onlardan biri ben olmam

benim amacım evlenmek deildi.ben artık yaşım geldi die deil.hayatımda sevdiğim biri varken ne die evlenmiyeyim?isyanım buna.yaşımı söylememin sebebi.sevdiğim var .yaşımda geçti artık ne die bekliyim anlamında canım.

bende zaten yaşımın verdiği olgunlukla bu sorumlulukları alabileceğimi düşünüyorum.

TESADÜF SENİN 2010 da açtığın konuyu okudum o zamanki erkek arkadaşın mı bilemem ama o zamanda evlenmek istemişsin baban memur değil diye vermemiş seni ona. bence babanda bi gariplik var. 32 yaşında bi kızı evde tutmak pek hayraalamet değil. konu komşu laf eder diye de mi düşünmüşo acaba. benim ailem 27 yaşımmdayım diye panik oldu kızın bi kusurumu var neden evlenmiyo bu zamana kadar diye düşünürler biran önce evlen çeyiz yap diye.
gerçi bende niyetlendiğimde karşı çıktılar ama o zaman 23 ve 25 yaşlarındaydım artık hayır dicek takatlari kalmadı

evet canım.aynı kişi işte.ozamandan beri süründürüyor babam.babam kimseyi takmaz.kırmızı çizgileri varmış.vazgeçemediği prensipleri.bende o prensiplerin kurbanı!

evet canım.aynı kişi işte.ozamandan beri süründürüyor babam.babam kimseyi takmaz.kırmızı çizgileri varmış.vazgeçemediği prensipleri.bende o prensiplerin kurbanı!

Benim de annem ben doktorum erkek arkadaşım işletme mezunu diye sorun çıkardı. O kadar ki sonunda ayrıldım. Gerçi şimdi yine beraberiz. Ama asla aileme sırtımı dönmeyi düşünmedim. Sizinki daha zor bir durum yıllardır bekliyormuşsunuz ama yine de sabredin derim ben. Çünkü ailenin mutluluğuna ortak olduğu bir evlilik hiçbir şeye değişilmez.. aileniz yanınızda olmadığında o mutluluk hep eksik kalır..

Bnce evden gitme gtsen sıkıntı çekeceksin gtmesende sıkıntı var aynı sey. Evden gttiğinde ailenden habersiz çocukla evlenmş olacaksın bunu oyle yapmktansa evde dur yaz gelince gt evlen eşinle kal nasıl evden ayrılsan olucak bu değişen bily yok işin yok paran yok başına her turlu bela alabilirsin ama bu sekilde sıkıntı cekmeden evlenırsın. Gizlice evlenen çok duyduk bunu nasılsa yapacaksın kendine zarar vermeden yap derim

Şu aileler beni öldürecek. Bana babam böyle bir şey yapmayı düşünemez bile. Ne demek sana bakamaz? Ben mal mıyım, neyim de bana bakması gerekiyor. Aç kalırsak da beraber kalırız. Acaba hiç düşünüyor mu kızının 32 yaşına kadar hiç çalışmamış olduğunu? Çok düşüncesiz, çok bencilce gördüm davranışını. Bence anneye değil babaya da tepki koyulmalı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…