evden ayrılmayı kafama koydum...

bencede güzel bi işi olsaydı ailesi biraz daha onun hakkında karar verme konusunda çekingen davranabilirdi 21 yaşındayım okulu yeni bitirdim deli gibi iş arıyorum sadce evde çok sıkılıyorum bence maddi manevi bayanın elinde işi olmalı

Sakin evden ayrilmayin! Tek soylicegim bu!

Erkek arkadasin kac yasinda canim?

Canım bekle bence yaza kadar da ama yine evlendirmezlerse o zaman ayrıl... Zaten çalışmıyormuşsun nasıl nereye ayrılcaksın rezil olursun dışarılarda... Inşallah çok mutlu olursun sabrın sonu selamettir.

Canım bekle bence yaza kadar da ama yine evlendirmezlerse o zaman ayrıl... Zaten çalışmıyormuşsun nasıl nereye ayrılcaksın rezil olursun dışarılarda... Inşallah çok mutlu olursun sabrın sonu selamettir.
dün gece çok düşündün.yaza kadar bekliycem son bir şans daha vericm.yinede olmaz derse silerim baba falan dinlemem artık.oxamana kadar oara falan biriktiricem ne olur ne olmaz.saolun haklısınız

negüzel yazmışsın.hemen hak helali araya sokuyorlar.ne diyim.ailemde olsa eğer beni mağdur ettikleri için hakkımı helal etmiyeceğim onlara

biliyorum seviyorlardır ama ben gidip ailemden habersiz yaşasam onla beraber olsam dahamı iyi?evlenmek diyorum ya yani bukadarmı sıkbığaz edilir bir insan

iş aramaya başlıycam yarından itibaren.ozamana kadarda oara biriktiricem.bir gün ortada kalmamak için!

biliyorum seviyorlardır ama ben gidip ailemden habersiz yaşasam onla beraber olsam dahamı iyi?evlenmek diyorum ya yani bukadarmı sıkbığaz edilir bir insan
elin adamı acımıyo güzel kardeşim, gözüne çöp batsa yine anan baban ağlar emin ol, anne baba yaa.aşk nedir ki, benim oğlan şimdi karnımda, ne hayaller kuruyorum onunla ilgili biliyor musun

annem ikna edeceğini söylüyor ama artık onada güvenemiyorumkiyaza kadar bekliycem.olmaz derse hala ayrılıcam evden

Evden ayrilmak sacma. İse gir calis para biriktir. Sonra al babani karsina adamakilli konus. Gelip istesinler yine vermiyosa o zaman 32 yasinda bi kadin olarak istedigini yapmakta ozgursun. Ama ne olursa olsun ailenle arani bozma derim ben.
aramı bozmayı bende giç istemiyorum.buzamana kadar o yuzden bekledim.olsun yine beklerim yaza kadar.umarım akıl sağlığımı kaybetmem

Siz derhal is bulun heryere basvurun. Once ekonomik özgürlük gerisi hallolur.. is yokken evi terketmsk nedir? Ayrica sevgiliye guvenip evi terketmeye kalkmayin ortada kalırsınız
evet iş bulmam şart zaten.yada bir şekilde para biriktirmeliyim.saolun hakkısınız

elin adamı acımıyo güzel kardeşim, gözüne çöp batsa yine anan baban ağlar emin ol, anne baba yaa.aşk nedir ki, benim oğlan şimdi karnımda, ne hayaller kuruyorum onunla ilgili biliyor musun
evet orası öyle ama düşünsenize bende yuvamı kurmak istiyorum .çokmu şey istiyorum.sizn evladınıza hayaller kuruosun negüzel.benim hayallerim ne olucak?yaş 32 olmuş.acaba bir evladım olurmuki?beklemek nereye kadar?zaman beklese belki benimde bekliyecek vaktim olurdu.zaman akıp giderken ben olduğum yerde sayıyorum babam için.haketmesim bu yaşadıklarımı

karşındaki adama aileni karşına alacak kadar güveniyor musun, güveniyorsan sorun yok...

onlar ın uygun gördüğü hiç kimse olmazsa evlenmesinmi?

onlar ın uygun gördüğü hiç kimse olmazsa evlenmesinmi?

karşındaki adama güvenle ilgili bişi, evlenirsin yarın kaş göz girer nasıl olsa gidecek yeri yok diye, benim başıma geldi mesela...güveniyorsa seçiminin doğru olduğuna inanıyorsa tabi onu çevresiyle tanıştırıp insanların fikrini de alacak, aile kararı hariç herşey olumluysa(tanıştırdıklarının fikri, kendi fikri, ailesi düzgünse) o zaman gitsin evlensin...ama evlilik basit bişi değil ben onu demek istedim,iyice düşünmek gerek kendi ailesini de kırmamalı tabi

yaşı 32 olmasaydı aynı şekilde yazardım..ailesini ikna ederek evlenebilir..hayata bir yerden başlamak gerek..bazen ailelerin ütopik bekletileri olabiliyor..iyi bir işi evi arabası olan damat adayı gibi..böyle beklentiler yüzünden çevremden evlenememiş 40,50 yaşında bir sürü kız var..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…