Sakin evden ayrilmayin! Tek soylicegim bu!Herkese iyi geceler.Kısaca kendimi hatırlatıp konuya geçicem.yaş 32.yıllar süren bir ilişki ve babamın beni evlendirmemesi.geçmiş konularımı okuyan bilir zaten.bugun annemle babamı konuşurlarken duydum.annem babama evlensinler bu yaz kabul ediceksin artık falan diodu.babamsa gelicek konulucaz sadece.vericeğimi kim söyledi size die hala saçmalıyor.ben 32 yaşındayım ya şu yaşadıklarıma babamın tavrına inanamıorum.zaten bugun anneme söyledim.sizi dıydum dedim.bu evden gidicem artık.arkamdan çok ararsınız dedim.ağladı annem .bu ili halledicem bana güven falan demeler...yüzlerini görmek istemiorum artık.evden ayrılıcam ama nasıl olucak bilemiorum.halkla ilikiler mezunuyum ama hayatımda hiç çalışmadım .birikimimde yok malesef.erkek arkadaşımla anak yazın evlenebiliriz.ozamana kadar nerde kalsam ne yapsam bi akıl verin
Herkese iyi geceler.Kısaca kendimi hatırlatıp konuya geçicem.yaş 32.yıllar süren bir ilişki ve babamın beni evlendirmemesi.geçmiş konularımı okuyan bilir zaten.bugun annemle babamı konuşurlarken duydum.annem babama evlensinler bu yaz kabul ediceksin artık falan diodu.babamsa gelicek konulucaz sadece.vericeğimi kim söyledi size die hala saçmalıyor.ben 32 yaşındayım ya şu yaşadıklarıma babamın tavrına inanamıorum.zaten bugun anneme söyledim.sizi dıydum dedim.bu evden gidicem artık.arkamdan çok ararsınız dedim.ağladı annem .bu ili halledicem bana güven falan demeler...yüzlerini görmek istemiorum artık.evden ayrılıcam ama nasıl olucak bilemiorum.halkla ilikiler mezunuyum ama hayatımda hiç çalışmadım .birikimimde yok malesef.erkek arkadaşımla anak yazın evlenebiliriz.ozamana kadar nerde kalsam ne yapsam bi akıl verin
saol canımÜzüldüm canım hakkında hayırlısı olsun
dün gece çok düşündün.yaza kadar bekliycem son bir şans daha vericm.yinede olmaz derse silerim baba falan dinlemem artık.oxamana kadar oara falan biriktiricem ne olur ne olmaz.saolun haklısınızCanım bekle bence yaza kadar da ama yine evlendirmezlerse o zaman ayrıl... Zaten çalışmıyormuşsun nasıl nereye ayrılcaksın rezil olursun dışarılarda... Inşallah çok mutlu olursun sabrın sonu selamettir.
5 sene falan oldu işte.sabır kelimesi miğdemi bulandırıyor artıkne kadar zamandır bilrliktesiniz.. peygamber sabrı var ikinizde de...
negüzel yazmışsın.hemen hak helali araya sokuyorlar.ne diyim.ailemde olsa eğer beni mağdur ettikleri için hakkımı helal etmiyeceğim onlaraAyy yas olmus 32 ben 23 yasindayim
Bu arada turk aileleri harbi cekilmez bu sevdigine verme konusunda..
Ben yurt disinda yasiyorum haliyle etrafim hristiyan dolu..
Laf arasinda geciyor mesela diyorum ki annem sevgilimi istemiyor fln..
Aaa niye diyor sen yasicaksin onunla onlara ne fln diyorlar..
Aklimca diyorum ki rahatliginizi seveyim
Yabancilar hic dusunmuyor sanki cocuklarini tabiki dusunuyorlar ama karara saygili olma diye bir sey var onlarda.
Bizde ise ben anayim babayim biz herseyin en iyisini biliriz modundalar..
Bilirsiniz ama bilmiyorsunuz iste..
Hepsi ben bilirim diyor ama yillar gecse cocugu deseki anne baba ben sizin yuzunuzden mutsuzum sizi dinledim dese ahh yavrum biz bilemedik derler.. Tabii ne fayda omur bitmiss.
Hic gelemem boyle seylere annemin analik hakki varsa benimde evlatlik hakkim yok mu yuzlerini bir kere egdirmedim mesela ama anneler yaptirmak istedikleri bir sey oldu mu hemen yok beni sil yok hakkimi helal etmem fln..
Bir rahat birakin gencleri de kendi dogrulariyla yanlislariyla yasiyalim yaaa...
biliyorum seviyorlardır ama ben gidip ailemden habersiz yaşasam onla beraber olsam dahamı iyi?evlenmek diyorum ya yani bukadarmı sıkbığaz edilir bir insanne et ne yap ananın babanın rızasını al, yarın bir gün o kapıya dönmek isteyebilirsin(tecrübeyle sabittir).Ne de olsa sevdiğin adam elin adamı, yarın kapı önüne koyabilir seni, ama anne baba düşünsene ya, bugüne kadar getirmişler seni, okutmuşlar, ve inan seni o adamdan daha çok seviyorlardır sen bilmesen de...
Bence annenizi ve babanızı üzmeyin. Sizinle bir yazımızı paylaşmak istiyorum. Gözlerinizin dolacağına eminim.İşte yazımız...
Sen, benim olacağımı öğrendiğin gün, bana sevgini, merhametini verdin annem. Dokuz ay boyunca taşıdın, kolladın, korudun. Bana zarar verecek yiyeceklerden hep uzak durdun.Babam zamansız istediğim çileği bulmak için bir hafta çarşı pazar dolandı.Kaşıntılarını durduramadın, aylarca tuzlu sularda yıkandın. İlac icemedin, hasta olup burnunu çektiğin, dişinin şiştiği gün dişçiye uğramadan eve döndün.Uyurdun sabah akşam, gözünü açamazdın ama bebişim acıktı diye yemek yemeğe kalkardın.Öyle böyle dokuz ay geçti.Ve o gün geldi. Benim zamanım doldu “dünyaya gelmek istiyorum” dedim vee…Hastaneye gittik cümbür cemaat. Babam sigara içerdi içmesine de o gün yuttu her halde o sigaraları.5 saat sancılar, suni sancılar derken bir problem var herhalde diye doktorumuz ameliyata aldı.Beş dakika sonra kucağındaydım.Bana bakıyordun, buruş buruştu ellerim. Mor rengim saatler sonra düzeldi.İlk yediğim yiyecek müptelası olacağım maden suyuydu.Bir yudum maden suyu gazlanmaktan kurtardı. Fakat babaannemle anneannemi doktorun azarından kurtaramadı maalesef.
Her neyse…
Eve geldik. Soğuk bir Şubat günü. Klima ve elektrikli sobayı yaktık.Yorganlara sardın sarmaladın güzel yavrunu.Günler günleri kovaladı, her gün benim heyecanımla geçti.Göbeğim düştü. İlk banyomu yaptık. Gülmelere başladım. Mis gibi kokuyordum.Aylar geçti. Bir yaşına bastığımda sünnet oldum ve bir gün sonra suçiçeği olmuştum.On bir aylıkken yürümeye, altı aylıkken diş çıkarmaya başladım.Bir buçuk yaşında hastanede kaldım. Üç gün üç gece başımda bekledin.Benim sevgim dünyaya bedeldi. Yeter ki benim kılıma zarar gelmesin.Annem ben üşürüm, ben aç susuz kalırdım, sana gelecek olan kötü şeyler bana gelsin derdin.Şimdi yanında oturmuş televizyon izliyorum, yorumlar yapıyorum.Yeri geliyor sana küsüp, kapıyı çekip gidiyorum.
İşte anne olmak buydu.Anneler her zaman tok, uykusunu almış, güçlü, kuvvetli cevahirdi.Bende oturdum bana kelimelerle anlatamayacağım fedakarlıklar yapmış olan anneme kitap yazdım.Onun büyümeyen minik kuzusu büyüdü o minik yumuk elleriyle oturdu annesine, bir tanesine kitap yazdı.
Sizde annenize minik ellerle kocaman bir sürpriz yapmak isterseniz anneye özel hediye kitap için ..... adresimizi ziyaret edebilirsiniz.
Annenizle birlikte nice mutlu günlere…
iş aramaya başlıycam yarından itibaren.ozamana kadarda oara biriktiricem.bir gün ortada kalmamak için!Neyi vermiyormus ya ??
kos koca bayansin , senin fikirlerine saygi duymak zoeundalar...
ne demek vermicem!
Öncelikle calismalisin hemde hemen , daha sonra . ancak evden ayrilabilirsin.
Ozamana kadarda bu isin konusunu acma ..
belkide fikirleri degisir
.
elin adamı acımıyo güzel kardeşim, gözüne çöp batsa yine anan baban ağlar emin ol, anne baba yaa.aşk nedir ki, benim oğlan şimdi karnımda, ne hayaller kuruyorum onunla ilgili biliyor musunbiliyorum seviyorlardır ama ben gidip ailemden habersiz yaşasam onla beraber olsam dahamı iyi?evlenmek diyorum ya yani bukadarmı sıkbığaz edilir bir insan
annem ikna edeceğini söylüyor ama artık onada güvenemiyorumkiAslında Babanız tanımadığı için öyle demesi cok normal kızını kime verecek bilmiyor.bence evden gitmek Süreci çıkmaza sürükler.babanız hala sizi paylasamıyordur.anneniz burda önemli faktör babanızı ikna etmek ondan geçiyor.tanıssınlar her şey cok güzel ilerler tecrübeyle sabittir :)
aramı bozmayı bende giç istemiyorum.buzamana kadar o yuzden bekledim.olsun yine beklerim yaza kadar.umarım akıl sağlığımı kaybetmemEvden ayrilmak sacma. İse gir calis para biriktir. Sonra al babani karsina adamakilli konus. Gelip istesinler yine vermiyosa o zaman 32 yasinda bi kadin olarak istedigini yapmakta ozgursun. Ama ne olursa olsun ailenle arani bozma derim ben.
evet iş bulmam şart zaten.yada bir şekilde para biriktirmeliyim.saolun hakkısınızSiz derhal is bulun heryere basvurun. Once ekonomik özgürlük gerisi hallolur.. is yokken evi terketmsk nedir? Ayrica sevgiliye guvenip evi terketmeye kalkmayin ortada kalırsınız
evet orası öyle ama düşünsenize bende yuvamı kurmak istiyorum .çokmu şey istiyorum.sizn evladınıza hayaller kuruosun negüzel.benim hayallerim ne olucak?yaş 32 olmuş.acaba bir evladım olurmuki?beklemek nereye kadar?zaman beklese belki benimde bekliyecek vaktim olurdu.zaman akıp giderken ben olduğum yerde sayıyorum babam için.haketmesim bu yaşadıklarımıelin adamı acımıyo güzel kardeşim, gözüne çöp batsa yine anan baban ağlar emin ol, anne baba yaa.aşk nedir ki, benim oğlan şimdi karnımda, ne hayaller kuruyorum onunla ilgili biliyor musun
karşındaki adama aileni karşına alacak kadar güveniyor musun, güveniyorsan sorun yok...evet orası öyle ama düşünsenize bende yuvamı kurmak istiyorum .çokmu şey istiyorum.sizn evladınıza hayaller kuruosun negüzel.benim hayallerim ne olucak?yaş 32 olmuş.acaba bir evladım olurmuki?beklemek nereye kadar?zaman beklese belki benimde bekliyecek vaktim olurdu.zaman akıp giderken ben olduğum yerde sayıyorum babam için.haketmesim bu yaşadıklarımı
onlar ın uygun gördüğü hiç kimse olmazsa evlenmesinmi?elin adamı acımıyo güzel kardeşim, gözüne çöp batsa yine anan baban ağlar emin ol, anne baba yaa.aşk nedir ki, benim oğlan şimdi karnımda, ne hayaller kuruyorum onunla ilgili biliyor musun
onlar ın uygun gördüğü hiç kimse olmazsa evlenmesinmi?
yaşı 32 olmasaydı aynı şekilde yazardım..ailesini ikna ederek evlenebilir..hayata bir yerden başlamak gerek..bazen ailelerin ütopik bekletileri olabiliyor..iyi bir işi evi arabası olan damat adayı gibi..böyle beklentiler yüzünden çevremden evlenememiş 40,50 yaşında bir sürü kız var..karşındaki adama güvenle ilgili bişi, evlenirsin yarın kaş göz girer nasıl olsa gidecek yeri yok diye, benim başıma geldi mesela...güveniyorsa seçiminin doğru olduğuna inanıyorsa tabi onu çevresiyle tanıştırıp insanların fikrini de alacak, aile kararı hariç herşey olumluysa(tanıştırdıklarının fikri, kendi fikri, ailesi düzgünse) o zaman gitsin evlensin...ama evlilik basit bişi değil ben onu demek istedim,iyice düşünmek gerek kendi ailesini de kırmamalı tabi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?