• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden cıkan boxer

Neden ilk aklına gelen eşinin senden şüphelenmesi oluyor? Belki sen ondan şüpheleneceksin? Belki erkek sevgilisini eve getirdi ve sen anlama diye sana soruyor bir nevi üstünden atıyor olamaz mı
Buna ben de çok takıldım. Ne hakla şüphelenecek ?Evden bir don çıkmış işte. Keza tam aksi bir şekilde evden bir kadın külodu çıksa eşimden şüphelenmem. Dolaptan çıkan bir don işte çantasından çıkmış gibi davranmaya ne gerek var.

Eşimin mesleğinden dolayı çok ona ait olmayan çorap, don, atlet gelmiş oluyor evimize zira 3-5 ay aynı yerde tonla adam kalıyorlar ve çamaşırları bir arada yıkanıyor filan karışıyor.
Evde öyle çok bulmuşluğum var. Ama sizde öyle bir meslek mensubu değilse düşünülesi...

Aklıma çok saçma fikirler geliyor ama güven varmış sizde çift taraflı onları eliyorum. Bende merak ettim şimdi size nasıl geldi.

Neden kendinizi aklama derdine dustinuz anlamadim. Esiniz bunun derdine dusmemis. Esinize sormaniz lazim bu nereden geldi diye, esinizin size degil. Sepete ne atilirsa o yikanir. Bir yerlerden gelmis belli. Siz getirmediginize gore esiniz hesap versin siz degil.

Burdan anladığım sey evden cıkan atlet külot vs bazen baskasının huzur bozmak için yaptıgı bişi olabilir neler okudum burda bugün😱
Bende öyle bir durum olmaz, zaten tayin nedeniyle sehirdisindaydim, gelenim gidenim yoktu. Ama başkaları dikkat etmeli tabii, bakın neler oluyormuş. Bir de çamaşırlar eğer içeriye değilde dış tarafa asılıyorsa gerçekten yukardan düşmüş olabilir.

Neden ilk aklına gelen eşinin senden şüphelenmesi oluyor? Belki sen ondan şüpheleneceksin? Belki erkek sevgilisini eve getirdi ve sen anlama diye sana soruyor bir nevi üstünden atıyor olamaz mı

Netflix'te fazla takılınca ben.:rapci:

Not : Cidden dediginiz olabilir ben de aynısını yazdım ama insan bir taraftan da acaba ben birazcık abartıyor olabilir miyim diyor. :bicak:

Son düzenleme:
vala canım o benimde başıma geldi benim dolabimda erkek atleti buldu eşim ama onun değil ben çok üzüldüm eşim üzerinde durmadi ama erkek milleti bizim evde kamera var değerli şeyler olduğu için çoğu yere taktikdik tabi bunu kimse bilmiyordu kamerayı açtık gördüklerimiz karşısında şok olduk eltim ben cay vermiştim bulaşıkları yıkarken lavabo diye bahane bulup dolabima koyuyor kamerayi aldım atleti götürüp yüzüne çarptım pis kıskanç kaynım onlar hepsi onun rezilligini gördü kaynım evden kovdu bosaniyorlardi yalvardı olay bitti hala konuşmuyoruz
Şaka falan mı bu yaa parçalardım o eltiyi heralde Allah iyi insanlarla karşılaştırsın

vala canım o benimde başıma geldi benim dolabimda erkek atleti buldu eşim ama onun değil ben çok üzüldüm eşim üzerinde durmadi ama erkek milleti bizim evde kamera var değerli şeyler olduğu için çoğu yere taktikdik tabi bunu kimse bilmiyordu kamerayı açtık gördüklerimiz karşısında şok olduk eltim ben cay vermiştim bulaşıkları yıkarken lavabo diye bahane bulup dolabima koyuyor kamerayi aldım atleti götürüp yüzüne çarptım pis kıskanç kaynım onlar hepsi onun rezilligini gördü kaynım evden kovdu bosaniyorlardi yalvardı olay bitti hala konuşmuyoruz

yaşadığınız sürece de konuşmayın.
bu nasıl bir kötü ruhtur.

Babamla kardesm eşime göre cok zayıf ve kısalar...eşim iriyarı
Öylemi?belkide dogrudur ama yakın zamanda gelen kalan olmadı eskiden kaldıysa kalmıstr Allah'a şükrediyorum ki eşim güveniyo bana yoksa ciddi bir problem olurdu

Niye olsun problem. Yıkanmış bir şekilde odasına katlanip konulmuş.

O zaman hiç mi fark edilmedi ?

Back
X