Evden cıkan boxer

Merhaba hanmlar evliyim cok şükür mutlu huzurlu bir evliligm var maşallah...sorun şu ki 2 gün evvel dolapta erkek boxeri cıktı ve eşimin dolabında eşim buldu bana sordu bu benm degil kimin dedi?baktm ne babamın ne kardesmn ne de eşimin.zaten eşim iriyarıdır o boxer külot küçük m beden eşim XL giyer...eşim üstünde durmadı güveniyoruz karsılıklı birbirimize...Fakat benm kafama takıldı bu boxer külodu nerden nasıl geldi bizim eve ve eşim bana güvenmese neler olur neler yasanırdı Allah korusun...bu boxer nasıl nerden geldi bulmam lazım çünkü cok ciddi sıkıntılarda yasatabilirdi evde
vala canım o benimde başıma geldi benim dolabimda erkek atleti buldu eşim ama onun değil ben çok üzüldüm eşim üzerinde durmadi ama erkek milleti bizim evde kamera var değerli şeyler olduğu için çoğu yere taktikdik tabi bunu kimse bilmiyordu kamerayı açtık gördüklerimiz karşısında şok olduk eltim ben cay vermiştim bulaşıkları yıkarken lavabo diye bahane bulup dolabima koyuyor kamerayi aldım atleti götürüp yüzüne çarptım pis kıskanç kaynım onlar hepsi onun rezilligini gördü kaynım evden kovdu bosaniyorlardi yalvardı olay bitti hala konuşmuyoruz

vala canım o benimde başıma geldi benim dolabimda erkek atleti buldu eşim ama onun değil ben çok üzüldüm eşim üzerinde durmadi ama erkek milleti bizim evde kamera var değerli şeyler olduğu için çoğu yere taktikdik tabi bunu kimse bilmiyordu kamerayı açtık gördüklerimiz karşısında şok olduk eltim ben cay vermiştim bulaşıkları yıkarken lavabo diye bahane bulup dolabima koyuyor kamerayi aldım atleti götürüp yüzüne çarptım pis kıskanç kaynım onlar hepsi onun rezilligini gördü kaynım evden kovdu bosaniyorlardi yalvardı olay bitti hala konuşmuyoruz
Yok artık. Nutkum tutuldu :rolleyes:

Şok 😳 oldum nasıl bir kötülüktür bu

Yaaaa inanamıyorum nasıl pislik insanlar varmıss😱😱😱😱.sizin avantajınız evde kamera varmış bulmussunuz bizde kamera yokki bulalım kafamdan kurupta vebal de almak istemiyorum

Off bunun bir üstü katil tecavüzcü falandır
Haklısın kıskanç insandan korkmalı insan
Herşeyi yapabilirler demekki
Vala yapiyorlar canım ki benim eltim 40 yaşında ya dedim ben senin kızın yaşındayım sen ne biçim bir insansın ya benim eşim güvenmeyip geri dönüşü olmayan anlik sinirle şeyler yapsaydı ağladı yalvardı eşi kapıya attı eşimde onu öldürecekti zor aldılar elinden Allah için ne biçim insanlar var dikkat edin

Peki öyle bir huzursuzluk var mı aile içerisinde
Yani aile içinde sürtüşme yaşadığınız biri
[/QUOTE]
Ablam var sadece ablamla kavga yasadm kendi evliligi eniştem cok sorunlu biri benm eşimi kötülemeye çalısıyodu annemlere ve eşimide sevmez hiç buradada yazdım herkes kıskanclık yapıyo ablan diye yorum atmıstı ama kendi kanından canından birine insan bunu yapmaz kesinlikle

Yaaaa inanamıyorum nasıl pislik insanlar varmıss😱😱😱😱.sizin avantajınız evde kamera varmış bulmussunuz bizde kamera yokki bulalım kafamdan kurupta vebal de almak istemiyorum
Seni anlayabiliyorum canım çünkü kamera olmazsa kime ne diceksin ben gözümle görmesem nasıl üzerine gidip günahını alabilirim ki ama bu konular hassas konular

Ablam var sadece ablamla kavga yasadm kendi evliligi eniştem cok sorunlu biri benm eşimi kötülemeye çalısıyodu annemlere ve eşimide sevmez hiç buradada yazdım herkes kıskanclık yapıyo ablan diye yorum atmıstı ama kendi kanından canından birine insan bunu yapmaz kesinlikle
[/QUOTE]
Abla yapmaz ya çünkü sana gelen laf ona gelir gibi olur

Seni anlayabiliyorum canım çünkü kamera olmazsa kime ne diceksin ben gözümle görmesem nasıl üzerine gidip günahını alabilirim ki ama bu konular hassas konular
Kesinlikle göz görmeden kimseye bişey denmez zaten konu hassas bir konu diye buraya konu açtım cünkü eşler arasında güven olmasa resmen ciddi sorunlar yaratabilecek bir konu birde insan merak ediyo nerden geldi diye

Kesinlikle göz görmeden kimseye bişey denmez zaten konu hassas bir konu diye buraya konu açtım cünkü eşler arasında güven olmasa resmen ciddi sorunlar yaratabilecek bir konu birde insan merak ediyo nerden geldi diye
Vala biz görmeden önce ne gerilmiştik 😂 Allah tan eşim kamerayi görene kadar hiç ağzını açmadı kiminki diyordu babamın değil babanın değil kardesimin değil aileden kimsenin değildi

Vala yapiyorlar canım ki benim eltim 40 yaşında ya dedim ben senin kızın yaşındayım sen ne biçim bir insansın ya benim eşim güvenmeyip geri dönüşü olmayan anlik sinirle şeyler yapsaydı ağladı yalvardı eşi kapıya attı eşimde onu öldürecekti zor aldılar elinden Allah için ne biçim insanlar var dikkat edin
Allah yardımcın olsun
Böyle şirret insanlar adamı katil eder gerçekten

Allah yardımcın olsun
Böyle şirret insanlar adamı katil eder gerçekten
Vala eşimi zor tuttum kaynım attı kadını bide bebegi vardı üzüldüm ama napiyim benim günahım ne bende hamileyim ya kötü bir şey olsaydı insan düşünmezmi günahtır benim yüzümden başına Bir şey gelse

[/QUOTE]
Evet insanın ablası yapmaz heralde 🙄Ama daha önce ayırma kıskançlık girişiminde bulunduysa Allah korusun yapmış olma ihtimali vardır deriz
Ama hayalim’in yaşadıklarını okuyunca artık şüpheye düşerim Herkes için

Back
X