Evden cıkan boxer

Evin anahtarını kimseye vermediyseniz ,arkadaşın dediği gibi çamaşır asiyorsaniz balkonunuza düşmüş olabilir,

Eve gelen misafr oldu ama boxerini bizde bırakma ihtimali düşük gibi bide önceden farkederdik diye düşünüyorum

Odur mutlaka..cok onceden karısmıstır farketmemişsinizdir...yatılı gelenlerden m beden erkek var mıydı düşün odur...aynı sey bana da oldu alakasız bi kıyafet buldum cok onceden kalmış

Yakın zamanda almadık boxer ama galiba en mantıklı acıklama bu olabilir önceden alınan 2li 3lü paketlerde birinde küçük beden kalmıs olabilir ama şöyle bir durumda var öyle olsa önceden farkederdik diye düsünüyorm

başka şeyler aldınız mı

internetten vs

ama o zaman da eşiniizn çamaşır çekmecesine kendi giremez ya

evde ikinizden başka kim var

kim girip çıkar

babanızın ya da kardeşinizin donlarının hepsini biliyor musunuz :D
Babamla kardesm eşime göre cok zayıf ve kısalar...eşim iriyarı
Odur mutlaka..cok onceden karısmıstır farketmemişsinizdir...yatılı gelenlerden m beden erkek var mıydı düşün odur...aynı sey bana da oldu alakasız bi kıyafet buldum cok onceden kalmış
Öylemi?belkide dogrudur ama yakın zamanda gelen kalan olmadı eskiden kaldıysa kalmıstr Allah'a şükrediyorum ki eşim güveniyo bana yoksa ciddi bir problem olurdu

Eve misafir cok gelir ama ne bileyim kimsenin günahını da almak istemiyorum ki

misafirler gelir de yani misafirliğe gelince donları katlar çekmeceye dolaba mı koyarlar

sonuçta kirli sepetine girmiş yıkanmış kaldırılmış

bu süreci kim yapar
Yok canm camasırları benden başka kimse yıkayıp katlayıp koymaz kaldıki böyle bir çamaşırı bende hatırlamıyorum görmedm

Ay aklıma geldi geçen gün çamaşır asarken eşimin baksırını yanlışlıkla aşagı düşürdüm birinin balkon aksılıklarında takılı kaldı 2 gün sonra baktım yere düşmüş utancımdan eşimede diyemedim inipte alamadım da öyle yerde kaldı şuan çok gülüyorum 😁😁😁 benim elimden kaçıyor baksırlar oda m beden birisi onu alıpta balkonuna atmış olabilir mi ya

Back
X