- Konu Sahibi Durummleyla
Evin anahtarını kimseye vermediyseniz ,arkadaşın dediği gibi çamaşır asiyorsaniz balkonunuza düşmüş olabilir,
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Eve gelen misafr oldu ama boxerini bizde bırakma ihtimali düşük gibi bide önceden farkederdik diye düşünüyorum
Yakın zamanda almadık boxer ama galiba en mantıklı acıklama bu olabilir önceden alınan 2li 3lü paketlerde birinde küçük beden kalmıs olabilir ama şöyle bir durumda var öyle olsa önceden farkederdik diye düsünüyorm
Babamla kardesm eşime göre cok zayıf ve kısalar...eşim iriyarıbabanızın ya da kardeşinizin donlarının hepsini biliyor musunuz![]()
Öylemi?belkide dogrudur ama yakın zamanda gelen kalan olmadı eskiden kaldıysa kalmıstr Allah'a şükrediyorum ki eşim güveniyo bana yoksa ciddi bir problem olurduOdur mutlaka..cok onceden karısmıstır farketmemişsinizdir...yatılı gelenlerden m beden erkek var mıydı düşün odur...aynı sey bana da oldu alakasız bi kıyafet buldum cok onceden kalmış
Valla yatak odamıza herkes girer genelde kitlemem kapı falan ama şüphe ettigim kimsede yokkiYatak odanıza yakın zamanda sizden başka giren oldu mu? Huzur bozmak için de biri tarafından yapılmış olabilir. Garip bir durum gerçekten.
Valla ailem akrabalar falan gelir misafirliğe gelen giden cok evebaşka şeyler aldınız mı
internetten vs
ama o zaman da eşiniizn çamaşır çekmecesine kendi giremez ya
evde ikinizden başka kim var
kim girip çıkar
Yok ev anahtarını kimseye vermedik balkondan düşme ihtimali evet olabilir düşük bir ihtimal tabiEvin anahtarını kimseye vermediyseniz ,arkadaşın dediği gibi çamaşır asiyorsaniz balkonunuza düşmüş olabilir,
Valla ailem akrabalar falan gelir misafirliğe gelen giden cok eve
Yok canm camasırları benden başka kimse yıkayıp katlayıp koymaz kaldıki böyle bir çamaşırı bende hatırlamıyorum görmedmmisafirler gelir de yani misafirliğe gelince donları katlar çekmeceye dolaba mı koyarlar
sonuçta kirli sepetine girmiş yıkanmış kaldırılmış
bu süreci kim yapar