• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden dışarı cıkmayan koca

Canlı kanlı birimisiniz? Daha sakin yapıda mısınız?
Eş sakin, sizde öyleyseniz adam iyice uyuşmuş olabilir diye düşündüm.
Donuk bir biçimde Çay içmeye gidelim mi değilde , aşkiii haydi kalk falan diyip zıplayıp hoplasanız gaza gelir belki...
Nasıl yaklaşıyorsunuz?
Vala cok enerjik eglenmeyi gezmeyi seven biriyim ama karşı taraf öyle olmyınca heveste kalmıyor ne yazıkki

Benim eşim de evcidir mesela 3 gün evde tutsan sesi çıkmaz, evde mutlu adam yani ☺️
ben de tam tersi gezmeyi dışarda olmayı çok seven biriyim, ama ben istiyorum diye kırmaz mesela gene çıkar beraber gezeriz.

Bir ortak yolu bulmak lazım yani, haklısınız tabiki eşinizle beraber çıkmak gezmek istersiniz herkes gibi. Konuşmuyor musunuz neden böyle olduğuyla ilgili?

biz ilk evlendigimizde esimde boyleydi ama biz o zaman borc falan oduyorduk.simdi cok iyi ne zaman cikalim desem asla hayir demez belki sizinkide maddi acidan oyledir

Eşinizin kadın versiyonu olabilirim:) önceden cumadan pztesiye kadar evden çıkmazdım yapı meselesi demek ki öyle mutlu ama yine de size ayak uydurması gerekiyor. Benim eşim de gezmeyi çok sever. Bazen ben yoruluyorum der gitmek istemem ama yine de eşlik ederim ona. Evliliklerde orta yolu bulmak gerekiyor.

Eşin le en basitinden yürüyüş yapmak veya biyerde cay içmek maddiyatmı gerektirir

Eşin ne iş yapıyor

Akşam kaçta geliyor

Örneğin ben masabaşı çalışıyorum

Akşam da erken geliyorum 5 te evdeyim

Ama yemek yap ye vs deyince daha 7 olmadan bana gece yarısı olmuş hissi geliyor

Bak uyumuyorum ama dışarıda durmak değil evimde takılmak istiyorum

Tüm gün dışarıda çalışan birisi için ay gidip bir yerde eşimle çay içelim fikri cazip gelmiyor

Evde yapılamayacak birşey için evden çıkayım ama evde yapılabilecekleri özellikle iş çıkışı kimse dokunmasın evde yapayım

Canlı kanlı birimisiniz? Daha sakin yapıda mısınız?
Eş sakin, sizde öyleyseniz adam iyice uyuşmuş olabilir diye düşündüm.
Donuk bir biçimde Çay içmeye gidelim mi değilde , aşkiii haydi kalk falan diyip zıplayıp hoplasanız gaza gelir belki...
Nasıl yaklaşıyorsunuz?
Aşkiiii :KK48:

Hanımlar merhaba benim eşim evden dışarı cıkmaz biyerlere gidelim gezelim derim yok benim ne hayalleirm vardı oysa el ele tutuşup sahilde yürümek evet cok basit gelebilir ama kalas adam onu bile yapmıyor işten eve gelir eve bağımlı yaşar artık kabullendim bu durumu kendim ailemle heryere gidiyorum geziyorum hic sormuyorum bile aranızda böyle kocası olan varmı nasıl baş ediyorsunuz?
Bazıları böyle yapacak bişey yok Her evlilik 4 4lük olmuyor allah başka sıkıntı vermesin

Benim eşim de eve cok baglidir.
Evden ise, isden eve ama her hafta disari cikar geziriz. Bazen de haftada 2 defa filan.
Disari cikalim mi dediyimde hayir dediyse en az 3 gun trip yiyeceyini biliyor
Eskiden disari ciktigimizda 2-3 saat disarda olup hemen eve donelim derdi.
Trip yiye yiye artik saatlerce disarida geziyor, sesi cikmiyor)))
Kendi triplerimi ben bile cekemiyorum, esimin cekmek istememesi cok normal )))

Ayni kocadan bende de var araliksiz 4 haftasonudur evdeyiz.Yok soguk, yok yagmur var, yok cocuk hasta zaten diye diye hicbiryere gidemiyoruz.Hep böyleydi hep kavga ederek biryerlere gittik artik ben de yoruldum galiba ugrasmaktan.Pazar gününü zaten yarin iş var diye diye geciriyor🙄

Aynı durumdayız hatta benimki daha beter.Boşanasım var sırf bu yüzden ölmüş de ağlayanı yok sanki.Bir çocuklar iki yaşam standardımın düşecek olması üç eşime kıyamadığım için boşanamıyorum.Ama kapana sıkışmış gibi hissediyorum mutlu değilim hiç

Ayni kocadan bende de var araliksiz 4 haftasonudur evdeyiz.Yok soguk, yok yagmur var, yok cocuk hasta zaten diye diye hicbiryere gidemiyoruz.Hep böyleydi hep kavga ederek biryerlere gittik artik ben de yoruldum galiba ugrasmaktan.Pazar gününü zaten yarin iş var diye diye geciriyor🙄
Kadınların istemekten yorulup pes etmesi ve mıymıntı kocaların hedefine ulaşması ayrıca sinir ediyor beni.Borcumuz yok çocuklar büyüdü vaktimiz de var ama biz evde pinekliyoruz.Çözümsüzüm kk

Evlenmeden belli olur böyle şeyler. Eşimle sevgiliyken gece X şehirde kalıp sabah kahvalti yapmak için Y şehrine geçmiştik keyfi olarak.
O zaman anlamiştim mesela en azindan yurumeye üşenecek biri değil diye. Boyke şeylerimiz olur arada😂😂😂
Bu kadar uyuşuk biri buluşmaya da üşeniyordur bence siz farketmissinizdir.

Back
X