- 28 Ekim 2019
- 54
- 47
- 3
- 39
- Konu Sahibi 1155gecesesleri
Komiklikler yaparSatasır derken, ne yapar?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Komiklikler yaparSatasır derken, ne yapar?
Vala cok enerjik eglenmeyi gezmeyi seven biriyim ama karşı taraf öyle olmyınca heveste kalmıyor ne yazıkkiCanlı kanlı birimisiniz? Daha sakin yapıda mısınız?
Eş sakin, sizde öyleyseniz adam iyice uyuşmuş olabilir diye düşündüm.
Donuk bir biçimde Çay içmeye gidelim mi değilde , aşkiii haydi kalk falan diyip zıplayıp hoplasanız gaza gelir belki...
Nasıl yaklaşıyorsunuz?
Eşin le en basitinden yürüyüş yapmak veya biyerde cay içmek maddiyatmı gerektirir
AşkiiiiCanlı kanlı birimisiniz? Daha sakin yapıda mısınız?
Eş sakin, sizde öyleyseniz adam iyice uyuşmuş olabilir diye düşündüm.
Donuk bir biçimde Çay içmeye gidelim mi değilde , aşkiii haydi kalk falan diyip zıplayıp hoplasanız gaza gelir belki...
Nasıl yaklaşıyorsunuz?
Bazıları böyle yapacak bişey yok Her evlilik 4 4lük olmuyor allah başka sıkıntı vermesinHanımlar merhaba benim eşim evden dışarı cıkmaz biyerlere gidelim gezelim derim yok benim ne hayalleirm vardı oysa el ele tutuşup sahilde yürümek evet cok basit gelebilir ama kalas adam onu bile yapmıyor işten eve gelir eve bağımlı yaşar artık kabullendim bu durumu kendim ailemle heryere gidiyorum geziyorum hic sormuyorum bile aranızda böyle kocası olan varmı nasıl baş ediyorsunuz?
Kadınların istemekten yorulup pes etmesi ve mıymıntı kocaların hedefine ulaşması ayrıca sinir ediyor beni.Borcumuz yok çocuklar büyüdü vaktimiz de var ama biz evde pinekliyoruz.Çözümsüzüm kkAyni kocadan bende de var araliksiz 4 haftasonudur evdeyiz.Yok soguk, yok yagmur var, yok cocuk hasta zaten diye diye hicbiryere gidemiyoruz.Hep böyleydi hep kavga ederek biryerlere gittik artik ben de yoruldum galiba ugrasmaktan.Pazar gününü zaten yarin iş var diye diye geciriyor![]()