- Emoji Skoru
- 10.820
- Puanlar
- 178
- Konu Sahibi Meryemasiye1
-
Bilemiyorum sevse böyle başınıza kakmazdi. Çocuğunuz olursa ne demek istediğimi anlarsınız. Bana hep çocuğun olursa bizi anlarsın dediler. Çocuğum oldu onları anlamak şöyle dursun iyice sinir oldumAslında seviyor bana çok iyilik yaptı babamla boşandığı süre zarfında babamın desteği olmadı yine de dediklerimi aldı yaptı ama sürekli yıllardır en ufak şeyde başıma kakar. Yıllarım babamı sen seçtin ben mi seçtim ben mutlu muyum demekle geçti sıfır şaka. Babam ev alacaktı dedi ki sen okulu bitir öyle alıcam bunu kafaya takmış bunu söylüyor sürekli. Ya diyorum sanane alsa bana kalacak almasa da kendi bilir. Yalanı da varsa kendi bilir kendini kandırıyor sana giren ne çıkan ne. Kendi evin var otur dur. O ölse yüzüme babam bakmazmış evden gidicekmişim babam sahip çıksınmış biraz bende çıktım gittim. Babam aradı para at dedim oda nereye gidicen dedi ona da dedim tamam atma ben bulurum para çıktım evden
Yetişkin ama bakmaya kimsesi yoktu o dönem. Yanında kardeşim vs olsa bırakırdım ameliyat oldu elden ayaktan kesildi derken ben gidemedim kötü haldeydi. 9 ay uğraştık hastane kapısında ben olmasam kendisi halledemezdi. Bir sürü ses atmış eve gel şöyle böyle diye. Birde diyor senin beni dönmene izin mi verecektim dışardan birisi görse kızı annesini dövecekti der alakası yok. Ben odamda bir şeyleri kırdım artık susmayınca o direkt odaya demirle geldi vurdu kırdı. Birde diyor ben sana her iyiliği yaptım sen bana böyle yapıyorsun. Bana annem iyilik yaptı diye her zaman susmak zorunda mıyım ya da her lafını dinlemek zorunda mıyım. Babamı aramış babamla dünya tartışmış hala diyor ki baban bana nasıl bağırıyor. Sanki babamı ben yönetiyorum gibi her zaman böyle düşünceleri
Yalnızlıktan niye olsun yahu. Sizin terapi alıp annenizden bagimsizlaşmaniz lazım acilenOkulum biter ümidiyle kpss çalışıyorum 2026 da var ya sınav. Okuluma gitmezsem zaten kpss ye de giremicem. Her şey anneme bağlı hale geldi. Üniye gitsem arkasında kimsesi yok evde yalnızlıktan ölür.
Annen babanla olan sorunlarını sana yansıtıyor, psikolojik sorunları var acilen destek almalı. Düşünmekten kanser olmuş. Allah şifa versin. Evin tek çocuğusun annen için üniversiteyi bırakıp eve dönmüş maddi destekte bulunmuş elinden geleni yapmışsın. Ama annen sana demir sopayla saldırıyor. Ben artık aile de olsa sınır koyulması gerektiğini , fazla merhametin ,iyi niyetin suistimal edildiğini düşünüyorum lütfen öncelik sırasına kendini koy ve okumaya devam et. Ben de ailemle aynı evde yaşıyorum. Annem bazen orspu diye bağırır, sürekli hakaret eder aşağılardı.Annemle bugün aşırı derece tartıştık o kadar üzgünüm ve sinirliyim ki. Olay ufak bir şeyden çıktı ve boşandığı babama geldi. Tam ders çalışmaya çıktım dedim anne konuyu kapat ders çalışıcam sen seçmişsin evlenmişsin babamı ben mi seçtim ben sanki çok mutluyum dedim. Sürekli babamın laflarını bana söylüyor yıllardır böyle. Baban şöyle baban böyle Yok yalancıymış şöyleymiş böyleymiş hep böyle. Bana da sinir geldi birden odamdaki şeyleri fırlatmaya başladım sus diyorum hala devam ediyordu. Yıllardır hep böyle artık istemiyorum hayatımda bu tarz kavgalar. Oda odaya gelmiş elinde demirle bildiğiniz kavga ettik vurdu etti. Kendisi 1 sene önce kanser oldu sırf onun için okulu bıraktım hayatımdan vazgeçtim 3 ayım kalmıştı kimseye muhtaç olmasın gözüne bakmasın diye. Şimdi de diyor sen babanı savunuyorsun üniye yeniden gidicem babama kıyafet al vs dedim şimdi sana kıyafet alınca mı baban iyi diyor. Asla alakası yok babamı savunmuyorum ama bana kötülüğü yokken neden diyorum başıma kakıyorsun ki. Elimde param yok özgürlüğüm yok bitirseydim okulumu işe girecektim. Evden git baban sahip çıksın demeye başladı babamı aradı kızına sahip çık diye adama çemkirmeye başladı. Bende eşyalarımı aldım evden çıktım arkadaşıma gittim. Bir zamandan sonra artık ses istemiyorum negatif enerji istemiyorum yıllardır hep annemi ben dizginledim artık yoruldum tükendim. Yıllardır sana ben bakıyorum şimdi baban para verdi diye iyi mi oluyor diyor. O istiyor ki babasını hep kötüliyim ona oda sussun dinlesin. O olmasa ben hiçmişim bugün ölse yüzüme bakmazmış kimse. Ben kaldıramıyorum galiba artık ya. Tam üniye gidecem 15 gün var tomografi çektirmesi lazım benim üniyi bitirip bitirmemem annemin sonucuna bağlı cidden böyle. Çünkü yanında kimse yok tek çocuğum. Ben 1 senedir annemi yaşatıcam diye çalıştım borç ödedim yük altına girdim sesim çıkmadı yesin içsin dedim ama ağzı açılınca ben nasıl bir evladım ona sorun. Niye böyle şeyler başıma geliyor nasıl çıkıcam ben bu döngüden. Aklıma gelmeyen şeyler başıma geliyor kadınla bildiğiniz fiziksel olarak tartıştık annemi anlamak çok zor. Birde diyor evden git şimdi baban sana sahip çıksın bende minnet etmedim ve gittim. Bir insanın üstüne neden gelirsin bu kadar ders çalışayım kavga uzamasın diye üst kata çıkıyorum hala laf ediyor bana fikir verin ben napıcam ya
Bende bu yoruma katılıyorum annenin sonuçları iyi çıkarsa iyi durum ama şu tarafta var annen hayatında hep bu şekilde var olacak bu sana zarar verecek bir durum baksana valla bir yandan dedim ki sonuçları iyi çıkmazsa ölürse kız hayatını kurtarır okulunu bitirir en azından. Çok zor durum gerçekten Allah sabır ve kolaylık versin sana annen hastalığı ve yaşadığı şeyler yüzünden sana takıyor çünkü dediğin gibi başka kimsesi yok etrafında umarım psikolojik ve fizikten iyileşir sana destek olur. Elim kolum bağlı gibi hissettim.Ben herkesten farklı birsey soyleyecegim.Yerden göğe kadar haklisiniz ama anladigim kadariyla annenizin yüzü hic gulmemis.Babanizla niye bosandilar bilmiyorum aldatma falanmiki nefreti yillarca devam etmis bir de üstüne kansere yakalanmış zor bir hayatı olmuş ve psikolojisi çok bozulmuş.Sanirim okulunuzu bitirmeye az kalmiß dondurmussunuz.Annenizin sizden baska kimsesi yok eger sonuc kötü cikarsa mecburen yaninda olmaniz lazim o sizin anneniz ve sizden baska kimsesi yok.Bu yaptiklarinida isteyerek yapmiyordur ama siz de cok haklisiniz
Annenizin size merhameti yok,hayatının tüm kötü tercihlerini, hatalarını sizin boynunuza dolamış kendini mağdur durumuna sokmuş.Anne, baba ,evlat, sevgili hiç fark etmez kendinizi emeğinizi altın tepside sunduğunuz hiç bir ilişkide mutlu olmazsınız olan boşuna feda edilmiş hayatınıza olur...Üniye gitsem sonucu kötü çıksa yanında ilgilenecek bir kişi yok. Ciddi söylüyorum yok bende değişik merhamet var anneme karşı yani kötüde olsa kötü olmasını istemiyorum ama böyle olunca kendimi çok çaresiz hissediyorum
Annemi kötülemek istemiyorum ama ona da ses attım söyledim babamla sorunların babamla ilgili benimle değil diye. Yıllardır annemle her zorluğun altından birlikte kalktığımız için 17 yaşından sonra hep onun psikoloğu gibi oldum. Yine olsa yine yanında olurum pişman değilim ama onun için yaptığım iyilikleri kötü algılıyor. Ağzı açılınca hayatımı mahvettiniz diyor asla öyle biri değilim. Bende dedim biraz önce sen sürekli babana çekmişsin dersen beni aşağılarsan benden de iyilik bekleme dedim. Bir insna 10 kere mal dersen 11.de mal olur ne bekliyorsun ki dedim. Hayatı hep zorluklarla geçti biliyorum bunu ama artık geride bırakalım babamla boşandın hala konusunu açıyorsun diyorum. Babamla boşanana kadar sorundu zaten boşandılar yine babam konusu bitmedi. Zaten çoğu şey babamın sorumsuzlupundan oldu oda ayrı da. Ben artık babamı takmıyorum diyorum sende takma. Annem aslında içten içe beni savunmaua çalışıyor kıyamıyor ama bunu farklı dilde lanse ediyor. Arkadaşıma dünya şey yazdı sanki arkadaşıma onu kötülüyorum gibi algıladı anneme dedim ki ben ona yansıtmadım ki kıza sen yazdın öyle haberi oldu dedim. Yani o sanıyor ki bu bana sesini yükseltince kızım beni sevmiyor alakası yok. Annemle karakterimiz çok zıt ama o zaten herkese karşı böyle hep hakkı yenildiği için aptal yerine koyulduğu için iyi niyetinden artık kaldıramıyor galiba. Ama ben olmasam aslında annem bir hiç farkında değil. Annemi bu güne iyi kötü getiren en büyük destekcisi benimAnnenizin size merhameti yok,hayatının tüm kötü tercihlerini, hatalarını sizin boynunuza dolamış kendini mağdur durumuna sokmuş.Anne, baba ,evlat, sevgili hiç fark etmez kendinizi emeğinizi altın tepside sunduğunuz hiç bir ilişkide mutlu olmazsınız olan boşuna feda edilmiş hayatınıza olur...
İyi çıksın diye her gün 1 kere allaha dua ediyorum en az 1 oda onun dışını düşünemiyorum. Kpss çalışıyorum aklıma gelir bir şey yapsam gelir. İyi çıkarsa gözüm arkada olmicak en azından kimseye muhtaçda değil. Kötü çıkarsa da ben yine merhametliyim kendimi biliyorum yine gitmicem okul hayatım bitecek başka yollar bakıcam. Ama ne olursa olsun kendimi bir yol bulup kurtarmam lazım en kısa yoldan hayırlı bir iş bulup ya da yaratıp. Annemde olsa babamda olsa kimseye muhtaç olmak istemiyorum. Annem sadece kanserden değil en ufak başka şeyden de ölebilir. İllaki ölecek diye düşünüyorum bu kanser vs olsun. Şu an durumu iyi bu hafta içindeki sonucu da temiz çıkarsa allaha ne kadar teşekkür etsem az olur. Çünkü benim babamda hiç iş yok oda dedemlerin evinde sığıntı gibi yaşıyor bana nasıl sahip çıkacak. 22 yaşındayım ama sanki değilim gibi.Bende bu yoruma katılıyorum annenin sonuçları iyi çıkarsa iyi durum ama şu tarafta var annen hayatında hep bu şekilde var olacak bu sana zarar verecek bir durum baksana valla bir yandan dedim ki sonuçları iyi çıkmazsa ölürse kız hayatını kurtarır okulunu bitirir en azından. Çok zor durum gerçekten Allah sabır ve kolaylık versin sana annen hastalığı ve yaşadığı şeyler yüzünden sana takıyor çünkü dediğin gibi başka kimsesi yok etrafında umarım psikolojik ve fizikten iyileşir sana destek olur. Elim kolum bağlı gibi hissettim.
Babamla boşanma nedenleri babamın sorumsuzluğu zaten hiç anneme sahip çıkmamış annem evlendiyse de anneannemin dedemin evinde hayatını sürdürmüş gibi ekonomik olarak. Babam fazla kazanmazdı ama birlik değildik ne olursa olsun. O yüzden senelerdir babama kin tutuyor. Şimdi babamın durumu iyi içten içe kıskanıyor babamı ben varken niye çaba göstermedi diye haklı bende olsam düşünürdüm. Ama bunu benim suçum gibi bana yansıtıyor. Sonra da kavga olunca baban gibisin diyor. Onun yanlışlarını söyleyince ben iyi biriyim iyi anneyim sen nankörsün diyor. Ben anneme göre zıt karakterim annem daha yumuşak başlıdır bense daha tutumlu bu huylarımı babama benzetiyor. Para konusunda anneme akıl versem direkt kavga başlıyor bugünde öyle oldu para açıldı sonra olay babama döndü daha susmadı. Bende diyorum sus bunlar gereksiz ders çalışcam artık cinnet geldi bana. Elime ne geçerse fırlattım kırdım. Hala diyor ki beni dövmene izin mi vericem sanki kafasına attım ona attım onu dövdümBen herkesten farklı birsey soyleyecegim.Yerden göğe kadar haklisiniz ama anladigim kadariyla annenizin yüzü hic gulmemis.Babanizla niye bosandilar bilmiyorum aldatma falanmiki nefreti yillarca devam etmis bir de üstüne kansere yakalanmış zor bir hayatı olmuş ve psikolojisi çok bozulmuş.Sanirim okulunuzu bitirmeye az kalmiß dondurmussunuz.Annenizin sizden baska kimsesi yok eger sonuc kötü cikarsa mecburen yaninda olmaniz lazim o sizin anneniz ve sizden baska kimsesi yok.Bu yaptiklarinida isteyerek yapmiyordur ama siz de cok haklisiniz
Babanız kötü kabul ama onu seçen anneniz ,bu adama çocuk yapan anneniz geçmişin kinini öfkesini sizden çıkarmamalı siz istemediniz böyle bir aileye gelmeyi .Anneniz hâlâ sizin temiz duygularınızı onun için feda ettiklerinizi göz ardı edip susmuyorsa bırakın.... gerçekten bırakın hasta olduğu için yine elinizden geleni yapın ama bırakın kendinizi açıklamayı ,kendi hayatınızın önüne koymayı hep ilk tercihinizin anneniz olmasını bırakın......Şimdiye kadar yaptınız ne oldu???Artık bakış açınızı değiştirme vakti geldi...Annemi kötülemek istemiyorum ama ona da ses attım söyledim babamla sorunların babamla ilgili benimle değil diye. Yıllardır annemle her zorluğun altından birlikte kalktığımız için 17 yaşından sonra hep onun psikoloğu gibi oldum. Yine olsa yine yanında olurum pişman değilim ama onun için yaptığım iyilikleri kötü algılıyor. Ağzı açılınca hayatımı mahvettiniz diyor asla öyle biri değilim. Bende dedim biraz önce sen sürekli babana çekmişsin dersen beni aşağılarsan benden de iyilik bekleme dedim. Bir insna 10 kere mal dersen 11.de mal olur ne bekliyorsun ki dedim. Hayatı hep zorluklarla geçti biliyorum bunu ama artık geride bırakalım babamla boşandın hala konusunu açıyorsun diyorum. Babamla boşanana kadar sorundu zaten boşandılar yine babam konusu bitmedi. Zaten çoğu şey babamın sorumsuzlupundan oldu oda ayrı da. Ben artık babamı takmıyorum diyorum sende takma. Annem aslında içten içe beni savunmaua çalışıyor kıyamıyor ama bunu farklı dilde lanse ediyor. Arkadaşıma dünya şey yazdı sanki arkadaşıma onu kötülüyorum gibi algıladı anneme dedim ki ben ona yansıtmadım ki kıza sen yazdın öyle haberi oldu dedim. Yani o sanıyor ki bu bana sesini yükseltince kızım beni sevmiyor alakası yok. Annemle karakterimiz çok zıt ama o zaten herkese karşı böyle hep hakkı yenildiği için aptal yerine koyulduğu için iyi niyetinden artık kaldıramıyor galiba. Ama ben olmasam aslında annem bir hiç farkında değil. Annemi bu güne iyi kötü getiren en büyük destekcisi benim
Bakış açımı artık değiştirdim aslında kötü olmak istemiyorum bağırmak istemiyorım eskiden çok kafa tutardım onunla olan günlerimi her an gidecek diye geçirmeye çalışıyorum. Üniye bile gitmek bir yanımdan istemiyorum yalnız kalacak diye. Ama zorundayım da annem sinirlenince her şeyi alt üst ediyor. Ona duygularımı yansıtmıyorum diye beni kötü sanıyor hala anlayamadı duygularımı yansıtamadığımı. Ben böyleyim yani onun gibi olamıyorum. Ben sorumluluk alarak gösteririm sevgimi. Kimse yanımızda olmadı gecelerce kendi kendime üzüldüm ya annem ölücek diye. Hala bana diyor ki ben ölürsem sen bir hiçsin. Annemin bu laflarından dolayı hep gelecek kaygısı, kaybetme korkusu, yalnızlık yaşıyorum psikolojik olarak. Annem hasta olunca tek düşündüğüm şey yalnız kalmamdı çünkü hep ben olmazsam sen hiçsin dediği içinBabanız kötü kabul ama onu seçen anneniz ,bu adama çocuk yapan anneniz geçmişin kinini öfkesini sizden çıkarmamalı siz istemediniz böyle bir aileye gelmeyi .Anneniz hâlâ sizin temiz duygularınızı onun için feda ettiklerinizi göz ardı edip susmuyorsa bırakın.... gerçekten bırakın hasta olduğu için yine elinizden geleni yapın ama bırakın kendinizi açıklamayı ,kendi hayatınızın önüne koymayı hep ilk tercihinizin anneniz olmasını bırakın......Şimdiye kadar yaptınız ne oldu???Artık bakış açınızı değiştirme vakti geldi...
Annemle ilk kavgamız değil bana böyle dediği ilk lafları değil ama hep laf dalaşı olarak kalırdı bu sefer gerçekten kavga ettik. Bildiğiniz fiziksel olarak birbirimize girdik. Artık cinnet geldi elindeki demiri görünce bacağıma vurdu ama hatırlamıyorum bile o anı o kadar gözüm döndü. O demiri alıp ben ona vursam ne olacaktı elimde kalıp ölecekti. İnsanlar 1 dakikalık sinir anında neler yapmıyor demi? Sen üstüme gel senelerdie duyduğum fix laflar bunlar üstüne uzaklaşıyorum alttan alıyorum hala devam ediyor. O sanıyor ki ben laf söylersem üstünüm alakası yok. Susan insanı da zıvanadan çıkarıyor. Ben bu sefer gururuma yediremiyorum kriz geçiriyorum. Artık yaşım ilerliyor 17 18 değilim o ilk ergenlik zamanlarım gibi değilim ki ama anlamıyor. Birde diyor bu sefer hiç öyle olmadı kavgamız hep ediyordık. Alıştı çünkü hep laf söylicek ben susucam susmazsam da çok kötü tartışıcaz sonra da 2 saat sonra hiçbir şey yokmuş gibi barışıcaz. Hem evden kovuyor hemde diyor ki nereye gittin geri gel. Kendi ağzıyla diyor bana muhtaçsın geri geleceksin vs aman çok iğrenç şeyler.Annen babanla olan sorunlarını sana yansıtıyor, psikolojik sorunları var acilen destek almalı. Düşünmekten kanser olmuş. Allah şifa versin. Evin tek çocuğusun annen için üniversiteyi bırakıp eve dönmüş maddi destekte bulunmuş elinden geleni yapmışsın. Ama annen sana demir sopayla saldırıyor. Ben artık aile de olsa sınır koyulması gerektiğini , fazla merhametin ,iyi niyetin suistimal edildiğini düşünüyorum lütfen öncelik sırasına kendini koy ve okumaya devam et. Ben de ailemle aynı evde yaşıyorum. Annem bazen orspu diye bağırır, sürekli hakaret eder aşağılardı.
Aynı senin annen gibi, benim annem de
" baban kılıklı,sen ona çekmişsin hepiniz şöylesiniz böylesiniz" diyordu. Yakın zamanda sinir krizi geçirdim ve ona karşı sınır koydum, tek bir kelime etmeye cesaret etmiyor artık. Psikolojisi bozuk aileler çocuklarına durmadan zehir saçar. Kendini geleceğini kurtarmaya bak. Annen başının çaresine bakar.
Aynen öyle. Sessiz kalınca tepki vermeyince sınırları aşıyorlar. Küçük çocuk değiliz artık, tahammül edilecek bir durum değil bu yaşananlar. Saygı hak edene gösterilir. Karşılıklı saygı olmalı. Bir öyle bir böyle dengesizce davranıyorlar. Annem de tıpatıp aynısı. Sayar söver aradan 1 saat geçince yarın dışarı bir yere çıkalım mı diye sorardı bana hiçbir şey olmamış gibi.Annemle ilk kavgamız değil bana böyle dediği ilk lafları değil ama hep laf dalaşı olarak kalırdı bu sefer gerçekten kavga ettik. Bildiğiniz fiziksel olarak birbirimize girdik. Artık cinnet geldi elindeki demiri görünce bacağıma vurdu ama hatırlamıyorum bile o anı o kadar gözüm döndü. O demiri alıp ben ona vursam ne olacaktı elimde kalıp ölecekti. İnsanlar 1 dakikalık sinir anında neler yapmıyor demi? Sen üstüme gel senelerdie duyduğum fix laflar bunlar üstüne uzaklaşıyorum alttan alıyorum hala devam ediyor. O sanıyor ki ben laf söylersem üstünüm alakası yok. Susan insanı da zıvanadan çıkarıyor. Ben bu sefer gururuma yediremiyorum kriz geçiriyorum. Artık yaşım ilerliyor 17 18 değilim o ilk ergenlik zamanlarım gibi değilim ki ama anlamıyor. Birde diyor bu sefer hiç öyle olmadı kavgamız hep ediyordık. Alıştı çünkü hep laf söylicek ben susucam susmazsam da çok kötü tartışıcaz sonra da 2 saat sonra hiçbir şey yokmuş gibi barışıcaz. Hem evden kovuyor hemde diyor ki nereye gittin geri gel. Kendi ağzıyla diyor bana muhtaçsın geri geleceksin vs aman çok iğrenç şeyler.
Evden çıkarken babama o kıza gidicem dedim ondan dolayı yazmış. Kıza da sinirle salak saçma şeyler demiş zatenNereye gittiğinizi ne biliyorda o kıza mesaj atıyor
Hiç kardeşi de mi yok?Okulum biter ümidiyle kpss çalışıyorum 2026 da var ya sınav. Okuluma gitmezsem zaten kpss ye de giremicem. Her şey anneme bağlı hale geldi. Üniye gitsem arkasında kimsesi yok evde yalnızlıktan ölür.
Sizde kendimi gördüm boşanmış anne babaya sahip biri olarak aynılarını yaşıyorum malesef anne babamızı secemiyoruz ama tomografi sonucuymus falan beklemeyin okulunuza devam edin anneniz için fedakarlık yapınca da hayirlii evlat olmuyorsunuz madem bari onun tabiriyle "hayırsız evlat " olunki konuşmaları hak edin çünkü her türlü hayirsizsin diyecekAnnemle bugün aşırı derece tartıştık o kadar üzgünüm ve sinirliyim ki. Olay ufak bir şeyden çıktı ve boşandığı babama geldi. Tam ders çalışmaya çıktım dedim anne konuyu kapat ders çalışıcam sen seçmişsin evlenmişsin babamı ben mi seçtim ben sanki çok mutluyum dedim. Sürekli babamın laflarını bana söylüyor yıllardır böyle. Baban şöyle baban böyle Yok yalancıymış şöyleymiş böyleymiş hep böyle. Bana da sinir geldi birden odamdaki şeyleri fırlatmaya başladım sus diyorum hala devam ediyordu. Yıllardır hep böyle artık istemiyorum hayatımda bu tarz kavgalar. Oda odaya gelmiş elinde demirle bildiğiniz kavga ettik vurdu etti. Kendisi 1 sene önce kanser oldu sırf onun için okulu bıraktım hayatımdan vazgeçtim 3 ayım kalmıştı kimseye muhtaç olmasın gözüne bakmasın diye. Şimdi de diyor sen babanı savunuyorsun üniye yeniden gidicem babama kıyafet al vs dedim şimdi sana kıyafet alınca mı baban iyi diyor. Asla alakası yok babamı savunmuyorum ama bana kötülüğü yokken neden diyorum başıma kakıyorsun ki. Elimde param yok özgürlüğüm yok bitirseydim okulumu işe girecektim. Evden git baban sahip çıksın demeye başladı babamı aradı kızına sahip çık diye adama çemkirmeye başladı. Bende eşyalarımı aldım evden çıktım arkadaşıma gittim. Bir zamandan sonra artık ses istemiyorum negatif enerji istemiyorum yıllardır hep annemi ben dizginledim artık yoruldum tükendim. Yıllardır sana ben bakıyorum şimdi baban para verdi diye iyi mi oluyor diyor. O istiyor ki babasını hep kötüliyim ona oda sussun dinlesin. O olmasa ben hiçmişim bugün ölse yüzüme bakmazmış kimse. Ben kaldıramıyorum galiba artık ya. Tam üniye gidecem 15 gün var tomografi çektirmesi lazım benim üniyi bitirip bitirmemem annemin sonucuna bağlı cidden böyle. Çünkü yanında kimse yok tek çocuğum. Ben 1 senedir annemi yaşatıcam diye çalıştım borç ödedim yük altına girdim sesim çıkmadı yesin içsin dedim ama ağzı açılınca ben nasıl bir evladım ona sorun. Niye böyle şeyler başıma geliyor nasıl çıkıcam ben bu döngüden. Aklıma gelmeyen şeyler başıma geliyor kadınla bildiğiniz fiziksel olarak tartıştık annemi anlamak çok zor. Birde diyor evden git şimdi baban sana sahip çıksın bende minnet etmedim ve gittim. Bir insanın üstüne neden gelirsin bu kadar ders çalışayım kavga uzamasın diye üst kata çıkıyorum hala laf ediyor bana fikir verin ben napıcam ya