Konu başlığınız kocam evden gitti aklımı kaçıracağım. Defolsun gitsin bırakın ne hali varsa görsün. Onu bunu şunu siz yaptınız demiyorum. Bunlar yapılırken niye siz niye harekete geçmediniz diyorum. Almanya'da hangi resmi kapıyı çalsanız hemen elinizden tutarlar. Adli yardımdan tut, hem size hem çocuklara psikolojik destek imkanınız var. Adam keyfinde zevkinde, size yazık değil mi? Genç yaşınızda sevgisiz saygısız bir ortamın içindesiniz. Çocukları tek başınıza büyütmüşsünüz, bu vasıfsız adamdan yıllar önce kurtulmalıydınız. İstemeyeni zorla aile yapamazsınız. Anne baba ayrılığında en azından çocuk biliyor neyin ne olduğunu. Hem annede hem babada kalabiliyor. Sizin durumda babamız bizi sevmiyor sevse ilgilenirdi diyen çocuklar var. Bir ömür diye yemin etmişsiniz ama adam satmış yemini sözü. Çocuklar her şeyin farkında biliyorlar, sizin tek taraflı çabanız yetmez.
Sizin eliniz daha güçlü niye ezik davranıyorsunuz? Sizi sokmadığı o işyerini, sizden gizlediği gelirini didik didik eder incelerler. Bu adamlara bu şımarıklığı gevşekliği, bu canım ne isterse yaparım-yapmam imkanını sizler veriyorsunuz. Mesela hemen yarın gidip bir avukat tutsanız kocanızın ödü kopar aklı gider. Bunları yapmadığınız için kızıyorum size. Karımı çalıştırmam diyen adam şeytanın tekidir. İstersen çalış istemezsen çalışma gelirimiz yeter diyecek. Hayatınızla ilgili önemli kararları sizin adınıza vermeyecek.
Sizinkine benzer bir konu var burada. Konudaki adam da karısını çocukların önünde dellendirip sinir krizleri geçirtip devamlı kaydetmiş ve boşanma dava dosyasına koymuş. Mesajlarınıza, yolladığınız fotoğraf videolara dikkat edin.