• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden gitti ve ben aklimi kaciracagim

Cünkü yasattiklari agir ve beni yinede sucluyor
Suçlasın adam toksik hareketleri garip kafasına esiyor konuşuyor kafasına esiyor susuyor kafasına esiyor suçluyor kafasına esiyor gidiyor kafasına esiyor gönlünü eyliyor adamı anladık sizi anlamadık biz Ağzımizin tadı bozulmasın diye lastiği çeke çeke nereye kadar bunu diyor insanlar size ne olacak Bu böyle hep böyle yapacak ya susup oturun ya aksiyon alın yada deyinki bardak gibi doldum anlatıp gideyim bunada kötü birşey demiyorum olabilir seviyorsunuz zaten insan istediği gibi yaşar fakat net olun niye fikrinizi gizlemek seviyorum ne yapmalıyım deyin ona göre yazalım

Suçlasın adam toksik hareketleri garip kafasına esiyor konuşuyor kafasına esiyor susuyor kafasına esiyor suçluyor kafasına esiyor gidiyor kafasına esiyor gönlünü eyliyor adamı anladık sizi anlamadık biz Ağzımizin tadı bozulmasın diye lastiği çeke çeke nereye kadar bunu diyor insanlar size ne olacak Bu böyle hep böyle yapacak ya susup oturun ya aksiyon alın yada deyinki bardak gibi doldum anlatıp gideyim bunada kötü birşey demiyorum olabilir seviyorsunuz zaten insan istediği gibi yaşar fakat net olun niye fikrinizi gizlemek seviyorum ne yapmalıyım deyin ona göre yazalım
Evet seviyorum ama 10 sene önceki halini… hem anlatmak istedim ama aksiyonda aliyorum yani. Biliyorum ne yapmam gerektigini, kendimi ve cocuklarimi korumak zorundayim.

Sizin ilgili davranma anlayışınız değişik ikinizde garip geldiniz o mu sizi böyle yaptı yoksa siz hep boylemitdiniz bilemiyorum zaten çöp müş ilişkiniz kusura bakmayın.17 yıl böyle garip toksik tuhaf bir evlilik için iki kisininde aynı hizada olması gerekir .Biri farklı olsa düğmeye basar kendini kurtarirdı.
Neden garip? 17 yil böyle degildi, 3 senedir böyle toksik ama bu asiri dönemde 9 ay önce fln basladi

Evet seviyorum ama 10 sene önceki halini… hem anlatmak istedim ama aksiyonda aliyorum yani. Biliyorum ne yapmam gerektigini, kendimi ve cocuklarimi korumak zorundayim.
Sert çıkın paranız işiniz varsa yeter artık yallah deyin öyle olmaz böyle deyin değişirse değişir ha bu arada manipüle etmeye de çalışır kanmayın yada en kötü bosanirsiniz sizin tabirle korkup pismayin artık onun elinde oynamayın bu terk edilme korkunuzu kullandirtmayin her gün üzülmek yerine toptan uzulun bitsin gerekirse .Niye kendinize yapıyorsunuz onunda düzeni bozulacak kapınızda yatar belki bu kafayla dön demeyin ne halin varsa gör deyin

Sert çıkın paranız işiniz varsa yeter artık yallah deyin öyle olmaz böyle deyin değişirse değişir ha bu arada manipüle etmeye de çalışır kanmayın yada en kötü bosanirsiniz sizin tabirle korkup pismayin artık onun elinde oynamayın bu terk edilme korkunuzu kullandirtmayin her gün üzülmek yerine toptan uzulun bitsin gerekirse .Niye kendinize yapıyorsunuz onunda düzeni bozulacak kapınızda yatar belki bu kafayla dön demeyin ne halin varsa gör deyin
Yok asla dön demem bu sefer, cok ileri gitti, cok kirildim. Cok hasta bi evlilige dönüstü. Ben öncelikle yoluma bakicam kendime hayat kurcam. Ise girip caliscam. Yinede üzülüyo insan iste, hayalini kurdugun gelecek olmayinca.

Yok asla dön demem bu sefer, cok ileri gitti, cok kirildim. Cok hasta bi evlilige dönüstü. Ben öncelikle yoluma bakicam kendime hayat kurcam. Ise girip caliscam. Yinede üzülüyo insan iste, hayalini kurdugun gelecek olmayinca.
O geleceği yok eden üzülmeli o üzülsün o sinir krizi geçirsin cocuklariniz var siz yalnız değilsiniz ne hali varsa görsün

Burda bir yanlis anlasilma var. Sürekli sinir krizi gecirmiyorum. Son 9 ayda olaylar cigirindan cikti ve piskolojimi iyice bozdu yinede cocuklarla günlük hayatimiza devam ediyorum. Onlari kurslara spora götürüyorum. Sadece o bir gün kriz gecirdim cünkü artik dayanamadim davranislarina. Herkese iyi görünüp evde terör estirmesine. Durmadan ayrilip geri gelmesine. Bende farkindayim cocuklarin daha güvenli bir ortama ihtiyaci var ama ordan gördügünüz gibi kötü bir cocukluk gecirmiyorlar. Herseyleri ile ben ilgileniyorum. Herseyi tek basima üstleniyorum. Aileden destegim yok cünkü esim baski yapiyor kimseye bisey anlatma diye.
E anlatin işte alın uzaklaştırma kararı açın davayı. Çocuklar kaç yasinda

Alman vatandasi kendisi hicbiseyde olmaz. Agresif bi tavir sergiliyor. Mazeretimde yok. Aynen öyle uzaklastirma kagidini görse dahada inatlasip bize zarar verebilir. Kendisi yaptiklarinin sonucunu düsünmeden hareket eden bi insan. Ben zaten barisalim diye bi cözüm aramiyorum. Sadece fikir istedim o ypzden görüsünüz icin tesekkür ederim.
Nerde yaşıyorsunuz Almanya mı Türkiye mi

Esimde evin anahtari var, daha kilidi degistiremedim bugün burasi tatil. Isteyince giriyor. Polis cagirsam kapida mi beklicek zannediyosunuz? Bas bas bagirip cagirmicak mi cocuklar duymicak mi bunu? Allah askina yoksa bende kanun yasa bilen bi insanim ama ortalik alevlenmesin diye susuyorum.
Valla kusura bakmayın ama almanyadaymissiniz. Burada milyon tane hakkınız var. Devlet zaten kiranizi oder maaş bağlar. Mesleki eğitim verir kreş ogretmeni falan olabilirsiniz en basiti. O sürede de zaten çalışıyor gibi maaş kira fatira vs devlet oder. Polise gitseniz eşinizi yanınıza yaklastirmazlar. O değil de bu kadar toksik bir aile ise gençlik merkezi bir duysa çocukları elinizden alır. Az aklınızı başınıza toplayin.
Koca koca diye ortada dolanmaktan iyice sacmalamişsiniz .

Back
X