Evden kaçmak istiyorum, akıl verirmisiniz?

kaç
kaç kaç ta gör ananın gözünü istanbulun kaç bucak oldugunu göstersinler sana

Benim fikrimce, ben ayni seyi yasasam kacardim. Ama once ortami yoklardim gerekirse polise sikayet ederdim ailen bile olsa seni alikoymaya, okulundan ayirmaya haklari yok. Baktin bu cozum olmuyo bi miktar para alirdim yanima. Kocaya kacicam desen tovbe de derdim ama bence okumak icin kacilir arkadas. En azindan bi meslegin olsun ki bu gidisle ailen seni istemedigin birine bile verebilecek gibi duruyo. Kocanin eline bakip para vercek mi diye gozlemek cok aci bi durum. Calismasan bile bi meslegin olmali ki yarin bi gun tek kaldiginda kendi ayaklarin uzerinde durabilesin, kocan; bu kadinin meslegi var bu kadin guclu bensiz de yasar diye korkabilmeli. Okullar da acildi zaten daha fazla vakit kaybetme luksun yok. Biran once yolunu cizmelisin

Çok güzel yazmışsınız. "2 sene daha dayan" diyenlerden birisi olarak şöyle bir açıklama getirmem gerek: Sizin de bahsettiğiniz gibi neresinden tutulsa elde kalacak klinik bir vaka için sadece zaman kazanma, ailesine zaman kazandırma amacıyla ve geçecek sürede kızcağızın aklının başına gelmesi temennisiyle yazmıştım. Yoksa o aileye 2 yıl değil 2 ömür katlanılır. Allah yardımcıları olsun.

kaçınca seni daha güzel bi yaşammı beklicek onu anlayamadım . sonra aramada ah anam babamın yanında olaydımda kufur sayalardı dıye . tamam aılenın yaptığı doğru demiyorum ancak evlatlarını korumak adına yapılan seyler yöntem yanlış . şimdi evet unıversiteli olarak özgürlük ıstedıgını yeme ıcme gıyme bıraz ii geliyor olabılır anne baba baskısı sıkıcı olabılır ama bunun sonrası var . ya sonrası .... egerkı okula göndermıceklerınden cok emınsenız onun ıcın kaçmak degıl bırseyler yapabılırsınız. okuma hakkınızı aılenız dahı olsa elınızden alamaz .. ama kaçmak lütfen denemeyın bıle....

okumak için kaçılır diyenler sanki kız tıp okuyacakta ailesi alı koymuş gibi konuşmayın
ya 2 yıllık kıytırık bölüm bu arada
annem ben sınava gıreceğım zaman
eğer 2 yıllık bir bölüm için şehir dışına çıkma fikrin varsa unut demişti
4 yıllık bir bölüm olur başımla okuturum demişti aslında haklı da
bende mi evden kaçaydım
ailenin sana harcadığı para ile evden kaçmak
daha kendi paranı kazanmıyorken
amerıka avrupa düşünceliymiş bu cümle bile cahilliğini gösteriyor aslında
bu arada prof dansçı olmak için en kötü 4 yaşında başlıycaktın şimdi olsa olsa orda burda meze olursun aklını başına al

Peki üni ye giden bi kız boyle yapar mi ? . Lütfen oraya sadece okumak için gidin. Üniversite bilgi öğrenmek yeridir...

İnsan anne baba olmayınca anlamiyo gerçekten.ama fazla yapmışlar bnce.tabi ne gördüklerine bağlı.bu kadar snrlendiklerine gore haklı bi yanlari da vardır onlarnda

Cnm bende sen yaşlardayken hep kaçmak isterdim
Ama birde söyle düşün kaçarsan başına bir şey gelebilir hayatın istikbalin mahfolur birde empati yapbikinili foto koymak normal misence
Haaa ben istediğim gibi yaşamak istiyorum diyorsan da tavsiyem şu
Ailenin razi et söz ver okulunu oku mezun ol İse gir kimse karismaz sana hayatını yaşarsın
Ama şimdi değil
En güvenli yer ailenin yani bana güven

Sakinlesmelerini bekle ofke ile kalkan zararla oturur her zamaan ben iki kez hayatimla oynadim ofke ilee verdigim kararlar yuzunden o zamanlar mecbur biraktilarbeni bu baski bitsin ne olacaksa olsun kurtulayim dedim ama acisi buyuk sonuclari kotu oldu uzerinden yillargecti yeni evliyim esimi srviyorum ama hala eski yasadiklarimin etkisini atamadim kabuslar....pismanliklar..korkular... Sakin onlar ofkelenmekle cahilce davransalar bile sen akil ol sabret beklehersey yoluna girer merak etme...

Bugün kızdığın aileni kaçtğın ve kaybettiğn zaman onları mumla ararsın seçim senin ...

Şu an seni aşırı korumak amaçlı böyle agresıf davranmaları normal hem seni okula yollamıcak olsalar bu kadar tutuculukla en başından göndermezlerdi sadece yaptığın davranışların tekrarlanmaması için gözünü korktmak amaçlı yaprıklarını düşünüyorum çünkü bi aile evladının kötülüğüne asla bişey yapmaz takma kafanaa düzelir herşey .. ANNE OLUNCA ANLARSIN

Pff bırakın şunu ya bi kacsin evdende görsün.koymuş kafaya o bikere

sen ailenin yaninda tayt vs giymiyorsun sanirsam..
onlarda sana güvenerek seni baska sehire yollamislar..ee resimleri görerek tabiki sinirlenirler sonucta seni korumak istiyorlar
Evden kacma derim

buzdağının görünen yüzü bu sadece bana göre.ne yaptnda delirdiler.aklını başına topla taş yerinde ağırdır asil ol sonra zaten onlar elleri ile yollar okula seni

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…