- Konu Sahibi esmermavigoz
-
Dışarı çıkmadan telefonu yurtta bırakırsın olur biterzaten üniversitem bitse, 2 sene sonra mesleğimi elime alıcam bankacı olucam.ozaman daha büyümüş olucam, kendim eve de çıkarım ama şu iki sene üniversitede rahat bıraksalar beni öyle güzel olacakki,, hem senden vazgeçtik diyolar hem rahat bırakmıyolar. babam diyorki benim paramı yiyorsan benim kurallarma uyacaksın. ailem tekirdağda ben edirnede okuyorum her haftasonu eve getirtiyor beni, haftasonu üniversitede kalıp vakit geçirmemi bile istemiyor böyle bi ailem var işte, üniversitede okuyomuş gibi bile hissetmiyorum kendimi. üstelik iphonena yeni bi özellik gelmiş birini numarasından takip edebiliyosun haritada nerde olduğunu görebiliyosun, babamda bana bunu yapcakmış dün öyle söyledi.. bilmiyorum ben ölmek istiyorum artık
Nasıl kaçacağın konusunda mı akıl istiyorsun? Anne ve babanın sana bu kadar güvensiz olmasının sebebi nedir? Kapalı insanlar olabilirler (küçümsüyor musun?) ama unutma ki senden çok daha fazla yaşam deneyimine sahipler, bence konuşmayı denemelisin. Aile içindeki üslubun bu hale gelmesinde etkili olan şeyler nedir?babam dün instagram twitter askfm tumblr gibi sayfalarımı bulmuş fotograflarıma yazışmalarıma bakmış, kendiside çok kapalı ve dogma bir insandır. ben üniversitede okuyorum şehir dışında, geldi yurduma beni aldı eve götürdü. dün eve geldiğim gibi telefonumu elimden aldı ve kurcalamaya başladı. bugünde telefonumu anneme vermiş bütün gün o karıştırdı, o da içinde gördüklerine kızdı. bugün beni çığlık atarak annem uyandırdı, seni eğer okula yollarsam bilmem neyim diye bağırdı bende çıktım cama tam atlayacaktım tuttu, 1 saniye geçikseydi ölmüştüm. okuldan almak kelimesini duyunca çıldırdım. hala telefonumu vermiyorlar ve okula yollucaklarmı bilmiyorum. bana ağzı alınmıcak kelimeler laflar hakaretler yakıştırmalar neler neler söylüyorlar.. eğer üniversiteye yollamazlarsa kaçıcam, nereye nasıl kaçıcam bilmiyorum ama bu evden gitmem lazım artık dayanamıyorum bu kadar küfüre. telefonda internette ne gördü diyecekseniz, bikini bir tane fotografım ve gögüs dekolteli elbiseyle de bir fotografım vardı düğünden çekildiğim, bunlar ve benzeri fotograflarım.. telefonumda daha çok vardı kendim çektiğim bunlarıda görmüş annem neler neler söyledi..ve annem bütün makyaj malzemelerimi taytlarımı atletlerimi gecelik sortlarımı çöpe attı. birdaha makyaj yapmayacaksın tayt giymeyeceksin dedi. bu üniversiteye giden bir kıza yapılır mı? napacağım?
Hahahaha cidden ya şimdi farkettimNiye yorum yapıyorsunuz ki konu nerdeyse 3 yıl önce yazılmış neden hortladı anlamış değilim
Boşuna yorulmayınHahahaha cidden ya şimdi farkettim
Sen ne kadar ağzı boş laf yapan birisin her konuda bi muhalefet çıkarıyorsun yok aklın varsa gidersin diye bi de akıl veriyorsun akilsiz olan sensin bu tarz düşüncelerı kendi özel hayatında kullanAklın varsa gîdersin genç kızsın böyle şeylere hakları yok
Sen o aklına bi kışt de!ve ben hep amerika avrupa tarzı düsünen bir kızdım.. sarkıcı danscı olmak isteyen, ülke ülke gezmek isteyen, istediğini yapan cılgın bir kız olmak istemistim. ama hayallerimi gercekleştiremiyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?