- 12 Ağustos 2013
- 8.601
- 5.099
- 248
- Konu Sahibi esmermavigoz
babam dün instagram twitter askfm tumblr gibi sayfalarımı bulmuş fotograflarıma yazışmalarıma bakmış, kendiside çok kapalı ve dogma bir insandır. ben üniversitede okuyorum şehir dışında, geldi yurduma beni aldı eve götürdü. dün eve geldiğim gibi telefonumu elimden aldı ve kurcalamaya başladı. bugünde telefonumu anneme vermiş bütün gün o karıştırdı, o da içinde gördüklerine kızdı. bugün beni çığlık atarak annem uyandırdı, seni eğer okula yollarsam bilmem neyim diye bağırdı bende çıktım cama tam atlayacaktım tuttu, 1 saniye geçikseydi ölmüştüm. okuldan almak kelimesini duyunca çıldırdım. hala telefonumu vermiyorlar ve okula yollucaklarmı bilmiyorum. bana ağzı alınmıcak kelimeler laflar hakaretler yakıştırmalar neler neler söylüyorlar.. eğer üniversiteye yollamazlarsa kaçıcam, nereye nasıl kaçıcam bilmiyorum ama bu evden gitmem lazım artık dayanamıyorum bu kadar küfüre. telefonda internette ne gördü diyecekseniz, bikini bir tane fotografım ve gögüs dekolteli elbiseyle de bir fotografım vardı düğünden çekildiğim, bunlar ve benzeri fotograflarım.. telefonumda daha çok vardı kendim çektiğim bunlarıda görmüş annem neler neler söyledi..ve annem bütün makyaj malzemelerimi taytlarımı atletlerimi gecelik sortlarımı çöpe attı. birdaha makyaj yapmayacaksın tayt giymeyeceksin dedi. bu üniversiteye giden bir kıza yapılır mı? napacağım?
Üniversiteye giden kız demek en az 18 yaşında demek..
Üniversiteye giden kıza yapılır mı bilmem.
Ama üniversiteye giden biri evden kaçmak için buraya sormaz..
Bende babamla sorun yaşıyorum.
Evden kaçsam diyede düşündüm..
Ama dışarısı evden daha beter..
Sen ailene göre yanlışlar yapmışsında bunları yaşamışsın.
Ben birşey yapmadan neler yaşadım.
Üstelik asi biri de değilim aileme karşı..
Ama yasadıklarımı hiç mi hiç hakketmedim.
Ama hala bu evdeyim..
Yaşımda 20
Gençliğin deli çağı denilen yaştayım..
Kaçma.
Tepki de verme.