- 23 Ağustos 2020
- 46
- 37
- 3
- 35
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Boşanma nedeniniz nedir ? Kadın tarafından aldatma, ihanet gibi bir olay yoksa erkek gider genelde. Erkek nerede olsa kalır, kadın için o kadar kolay değil.
cirkin bi olayini yakaladim. Sonra beni ozelini kurcalamakla sucladi.3. Kisiye yazacagimi soyledigimde telefonumu almak icin siddet uyguladi. Biraz durulduktan sonra beni son zamanlarda sevmedigini iliskiye bile girmek istemedigini soyledi vs vs
Ozaman ali ye guzelce bir bay bay.cirkin bi olayini yakaladim. Sonra beni ozelini kurcalamakla sucladi.3. Kisiye yazacagimi soyledigimde telefonumu almak icin siddet uyguladi. Biraz durulduktan sonra beni son zamanlarda sevmedigini iliskiye bile girmek istemedigini soyledi vs vs
Defolsun gitsin
Hem dayak at, hem kadını kov???
Dava aç ablacım, darp raporunu da sun uzaklaştırma iste evden çıksın gitsin sen düzen bozma.
Anlaşmalı boşanmak falan da yok köpek gibi ödesin yaptıklarının bedelini. Ortada şiddet var iyi tazminat alırsın sakın bırakma.
Durma darp raporu al kız. Hemen hastaneye git
Suçlu o ise o gitsin evden...
Ozaman ali ye guzelce bir bay bay.
Uzaklastırma kararı cıkarttır. Sıddet uygulamıs.
Otomatikman defolmak zorunda kalacak.
Olay dun oldu darp raporu almadim eger alirsam denetimli serbestlikte zaten hapse girerDarp raporunuz varsa gidin şikayet edin, uzaklaştırma aldığında paşa paşa gider evden.
Anlaşmalı boşanın bence de. Ama sizin şartlarınızla.
Darp raporu alırsan hapse mı girer? Darp raporu alırsan Uzaklastırma cikar ve evden defolur gider.Olay dun oldu darp raporu almadim eger alirsam denetimli serbestlikte zaten hapse girer
benim sartlarimla anlasmali olsun istiyorum bende ama gitmiyorum diyo ayrilmak isteyen sensin sen git babana benim gidecek yerim yok diyo
Olay dun oldu darp raporu almadim eger alirsam denetimli serbestlikte zaten hapse girer
benim sartlarimla anlasmali olsun istiyorum bende ama gitmiyorum diyo ayrilmak isteyen sensin sen git babana benim gidecek yerim yok diyo
Hiç ya, hapsi doverken dusunseydı.hapse girip girmemesini kendi düşünecekti.
dışarıda olmasının size ne faydası var?
O darp raporunu almazsanız çok pişman olacaksınız bence ama siz bilirsiniz
O darp raporunu almazsanız çok pişman olacaksınız bence ama siz bilirsiniz![]()
Madem size şiddet uyguladı gidin alın uzaklaştırma açın davayı topatlansin nereye giderse gitsin.Kizlar bosanma asamasindayiz ama evden benim gitmemi istiyor ki ondan daha fazla kira odemisimdir bu eve ayrica babamin evine donemem . Ayrica bana siddet uyguladi gidip anlasmali bosanalim diyor
Kizlar bosanma asamasindayiz ama evden benim gitmemi istiyor ki ondan daha fazla kira odemisimdir bu eve ayrica babamin evine donemem . Ayrica bana siddet uyguladi gidip anlasmali bosanalim diyor
Darp raporu alırsan hapse mı girer? Darp raporu alırsan Uzaklastırma cikar ve evden defolur gider.
hapse girip girmemesini kendi düşünecekti.
dışarıda olmasının size ne faydası var?
O darp raporunu almazsanız çok pişman olacaksınız bence ama siz bilirsiniz![]()
Hiç ya, hapsi doverken dusunseydı.
Dayak yiyip hala onun hapsını dusunmek rapor almamak suan kendinize yaptıgınız en kotu sey.
Neden herseyi bırakarak siz gidiyorsunuz hem suçlu hem güçlü sizden sıkıntısız sorunsuz kurtulmak istiyor sakın söylediği şekilde yapmayın keşke dersiniz sonra, kendınze güvenin sizi üzeni üzeceksiniz başka çaresi yok darp raporu alıp boşanmayı başlatın![]()
Dun olan bisey icin suan alabilir miyim?Madem size şiddet uyguladı gidin alın uzaklaştırma açın davayı topatlansin nereye giderse gitsin.
Neden denetimli serbestlikte?Olay dun oldu darp raporu almadim eger alirsam denetimli serbestlikte zaten hapse girer
Gecıktırmeden almalısın hemen gidin vucudunda iz yada sıyrık varsa bunlar kaybolmadan... Denetimli serbestlikte demişsiniz daha önceden cezai bir durumu mu oldu ?Dun olan bisey icin suan alabilir miyim?
Ben birkac gublugune sehirdisina gidecektim bu hafta o sirada toparlanip gitsin