Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Olay dun oldu darp raporu almadim eger alirsam denetimli serbestlikte zaten hapse girer
benim sartlarimla anlasmali olsun istiyorum bende ama gitmiyorum diyo ayrilmak isteyen sensin sen git babana benim gidecek yerim yok diyo
Dun olan bisey icin suan alabilir miyim?
Ben birkac gublugune sehirdisina gidecektim bu hafta o sirada toparlanip gitsin
Anladığım kadarıyla sizin bir suçunuz yok. Bu kişiden zaten koca da olmaz.Bu durumda onun gitmesi gerekiyor.Anlaşmalıda boşanın.Kizlar bosanma asamasindayiz ama evden benim gitmemi istiyor ki ondan daha fazla kira odemisimdir bu eve ayrica babamin evine donemem . Ayrica bana siddet uyguladi gidip anlasmali bosanalim diyor
Sakinlesip onunla diyalog kurmak yerine kov evden gitsin davasini açsın.Cirkef ol biraz öylesi böylesinden anlarKizlar bosanma asamasindayiz ama evden benim gitmemi istiyor ki ondan daha fazla kira odemisimdir bu eve ayrica babamin evine donemem . Ayrica bana siddet uyguladi gidip anlasmali bosanalim diyor
Kizlar bosanma asamasindayiz ama evden benim gitmemi istiyor ki ondan daha fazla kira odemisimdir bu eve ayrica babamin evine donemem . Ayrica bana siddet uyguladi gidip anlasmali bosanalim diyor
Gitme niye gidiyorsun.Kizlar bosanma asamasindayiz ama evden benim gitmemi istiyor ki ondan daha fazla kira odemisimdir bu eve ayrica babamin evine donemem . Ayrica bana siddet uyguladi gidip anlasmali bosanalim diyor
Sen gitmezsen darp raporu alırım hapise girersin karar senin deOlay dun oldu darp raporu almadim eger alirsam denetimli serbestlikte zaten hapse girer
benim sartlarimla anlasmali olsun istiyorum bende ama gitmiyorum diyo ayrilmak isteyen sensin sen git babana benim gidecek yerim yok diyo
Evden tabiki Adam gider!! Hukuksal olarakta böyle. Genelde erkeklerin işine gelmedigi icin kadını göndermeye calısır larKizlar bosanma asamasindayiz ama evden benim gitmemi istiyor ki ondan daha fazla kira odemisimdir bu eve ayrica babamin evine donemem . Ayrica bana siddet uyguladi gidip anlasmali bosanalim diyor