merhaba herkeze
eşimle 8 senelik evliyiz.bir tane çocugumuz var ben şuan virüsten dolayı çalışmıyorum.Normalde çalışıyordum .
Bugun eşim ile markete gittik market biraz fazla tuttu ama nerdeyse 1 aydır doğru düzgün gidilmemişti.Ve pazardan aldıgım şeyleri de marketten aldım pazara çıkmamak için.
Eşim bi afra bi tafra yaptı bu arada her markette burnumdan gelir zaten para çıktıgı için cebinden çok aldın ne olacak sonumuz belli değil dedi virsten dolayı bende sadece gerçekten ihtiyaç olan şeyleri aldıgımı söyledim ve eve geldik ama hala tavrı devam etti bende yeter senin her markette aynı tavırların dedim ve birbirimize girdik bana baya hakaretler etti ben de defol git evden dedim virüs bitsin zaten gidicem ded,.
Olmaz beklemicem o laflarından sonra şimdi git dedim .Ailesine gitti bana annemlere birşey olursa sorumlusu sensin dedi.
Aslında bu sorun sadece bahane idi.Genelde şu zaman da bile arkadaslarıyla buluşur eve geç gelir maaşını bana az söyler vb.vb gibi bir çok sebebin patlaması oldu çok ağır konuştu bana baktıgını söyledi halbuki bende çalışıyordum şu ara sadece çalışmıyorum.
kirayı falan ödemeyecegini bana para vermeyeceğini söyledi giderken umrumda değil bununla durmadan tehdit eder zaten .
ama aklıma annemlere bişey olursa beni evden kovdugun için sorumlusu sensin lafı taklıdı ben mi olurum sizce bende aileni düşünüyorsan az gez dedim annesi yaşlı bu arada