• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Evden kovuldum

Bence siz alttan alın siz kendiNizi eşinizin yerine koyun aynı resmî onun eşyalarında bulsaydınız tepkiniz ne olurdu o yüzden bu konuda alttan almalısınız ve arkadaşınızla konuştuğunuz mesajlarida silin evliliğinize zarar verecek bir şeyler bırakmayın esinizle de güzelce konuşun gerçekten orada unuttuğunuza inandırın Telefonunuzu da kısıtlamayın bakabilirsin hiç bir sorun yok deyin

Öncelikle kadınlara ders olsun. Kimseye geçmişinizi detaylı anlatmayın, Sonra böyle başınız ağrır.
Kız arkadaşınızla konuştuklarınız neydi bilmiyorum ancak kocanızdan gizlemek yerine yüzeysel anlatabilirdiniz.
En azından kıllandım demesine fırsat vermemeliydiniz.
Eşyalarım dediğiniz nedir? Tüm fotoğraflar bir arada durmaz mı genelde?
Fotoğrafı çok gizli saklı bir yerde bulmuşsa, kocanız delirmekte haklı.
Eşiniz belki alkol yüzünden ağır konuşmuş ama sizin otele gitme amacınızı anlamadım.
Sabahı bekleyip sakince konuşmayı denemeliydiniz.
Bu duruma düşmekte sizin de kabahatiniz çok.
Size katılıyorum çok soğur yazmışsınız

Biraz daha dikkatli olsaydın keşke bunlar çok hassas olaylar karşıda ki insanı sarsıyor yaşamayan bilemez maalesef benim de zamanında uzun ilişkim oldu eşimin de olmuş üzerinden çok zaman geçti ama birgün eski sevgilisiyle çekilmiş bir resmini gördüm o an kötü hissettim hemde çok kötü sinirlerim boşaldı cansız bir kare belki ama mutlulardırdı biliyordum da ama görmek beni etkiledi. Fazla tepki göstermedim sadece modum düştü ve ağladım. Bu nasıl burda kalmış özürdilerim dedi kapattı konuyu ama benim modum 2 gün düzelmedi abartıyorsun dedi geçmiş gitmiş dedi bunları bende biliyorum peki sen benim eski sevgilimle yanak yanağa yada öpüşürken bir resmimi görsen tepkin ne olurdu diye sorduğumda dağılırdım dedi yani geçip gittiğini bilsende görmek kırıyor insanı herkesin tepkisi öfke kontrolu farklı oluyor maalesef zamana bırakacaksın

Kendinizi onun yerine koyun siz olsanız bozulmadıydınız ?öfkesinin geçmesini bekleyin sonra konuşursunuz baktınız olacak gibi değil bir yol çizersiniz kendinize

Sİniri geçtiğinde konusun bide belki alkolun etkisiyle ole yapmis olabilir sonuçtaeski ilişkinizi biliyormuş bilmeseydi bile ondan önce olmuş geçmiş onunla birlikteyken süreç onu ilgilendirir

Ya açıkcası ben adama suç bulamadım yani evet kırıcı konuşmuş fakat siz arkadaşınızla eski sevgilinizden mi konuşuyordunuz ya da çok mu özeldi eşten saklayacak kadar. ben hep eşimin yanında mesajlaşırım sırf görsün yanlış anlamasın diye ki benim eski ilişkilerimi bilir dolaylı olsa da. o yüzden hep bir kıskançlığı vardır bana karşı hep merak eder sorar kimle konuştuğumu. bende baya baya anlatırım. keşke evinizdeki düzene hakim olup nerde ne var ne resim kalmış diye baksaydınız. ki neden suçluymuş gibi evden çıkıyorsun ısrar etseydin yada sakinleş yarın düzgün kafayla konuşalım diyip ayrı yatsaydınız. Ben eşimin eski sevgilisiyle fotoğrafını görsem çıldırırım deliririm kim olsa sinirlenir.

Ama adam hamile olsaydı burda kimse onu evden kov, kapıyı kitle de sokakta kalsın ya da otelde yatsın demezdi. Kimse böyle vicdansiz değil

çok güldüm buna :KK53: :KK53: :KK53: ah şu adamlar bi hamile kalsaydı da kadınların çektiğini anlasalardı, valla her şey çok farklı olurdu

İlk olarak eşimin arkadaşlarımla mesajlaşmamı okumasını asla istemem bi kere yapmak istedi ona buna asla izin vermeyeceğimi söyledim çünkü o mesajlaşmalarda sadece benim özelim yok, bana özelini açan kız arkadaşlarımın mesajları var. Bunu eşimin görmesine gerek olduğunu düşünmüyorum. Size güvenmesi gerekiyordu.
ikincisi de gelip size sorması gerekiyordu fotoğrafı bulduğunda, eski sevgilisinin fotoğrafını saklamak isteyen insan albümde mi saklar deseydiniz.

4 aylık hamileyim .eşimle çok severek evlendik.evliliğimiz de de hiç bi sorun yoktu .ta ki bu gece ye kadar .evlenmeden önce uzun süreli bi ilişkim oldu.eşimde bunu biliyordu .beni ilgilendirmez geçmişin dedi vs konuyu hiç açmadı.sonra bi gün telefonumu kurcalamak istedi bi kız arkadaşımla olan yazışmalarımız vardı okumasını istemedim .telefonumu karıştırma dedim .kıllandım vs dedi.aradan çok uzun zaman geçti .ben evde değilken benim eşyalarımı karıştırmış.bi foto albümü vardı onların içinde eski sevgilimle olan bi fotoğrafımız kalmış ben eve getirmeden önce tek tek bakmış kesip atmıştım .biraz da alkollü bi şekilde eve gelip doğumdan sonra görüşürüz vs dedi.ne diyosun deyince de çıkardı resmî gösterdi .ne kadar söylediysem de inandıramadım .saklıyorsun diyor .saklasam evde mi saklarım.bu evde tek varlığın çocuk yüzünden dedi .çok ağırıma gitti bugün işe gidecek olmama rağmen evden saat 1 de çıktım arabaya binip bi otele geldim saatlerdir ağlıyorum .ne aradı ne sordu.ben kocamı seviyorum ayrılmak istemiyorum.ne yapmam gerek bilmiyorum .lütfen yardım edin biri fikir versin bana
şimdi enpati yaptığımızda ben kocamın bir kızla fotoğrafımı yanlışlıkla olsada görsem moralim bozulur.... onun öfkesine hak verin ama bu derece uzatan birine aynı zamanda hak vermeyin kaybetmek istemiyorsanız aile büyüklerini devreye sokun

Evden giden sizsiniz adam kovmamış ki. Niye konuşmak yerine kaçtınız?

Arkadaşınızla eski sevgilinizle ilgili ne konuştunuz da sakladınız? Garip.

Yine anlamadığım evlenmişsiniz ya da bir geçmişiniz var eşinizle sevgililik gibi nasıl oluyor da eski sevgilinizle fotoğrafınız olabiliyor hala ? Kimse kusura bakmasın ben de kıyameti kopartırım. Saygısızca çünkü. Buna takılmak için geçmişinin umurumda olması gerekmez, geçmiş zaten geçmemiş derim. Hatalısınız.

Eşiniz sakinleşince gidip görüşün özür dileyin. İkna etmesi gereken sizsiniz.

Aynı şeyi adam yapsaydı hamileyim beni aldatıyor, aklı eski sevgilisinde diye konu açardınız buraya. Empati...

Bende eşimin eski kız arkadaşının resmini görsem sakin kalmam ve aklı orda diye düşünurum. Talihsiz bir durum olmuş inşallah herseyi yoluna koyar kendinizi ifade edebilirsiniz.

Umarım aranız düzelir ama bir empati yapın bakalım aynı durumda siz belki de boşanma davasını çoktan açmıştınız.
Bir de eşinizi kıllandıracak çok hamleler yapmışsınız. Bu konuda siz de biraz hatalısınız.

konu uzayacak gibi. hayırlısı olsun hakkınızda umarım düzeltirsiniz sonuçta geçmiş bitmiş bir konu...

Benzeri benim başıma geldi. Eşim evde fotoğraf albümü buldu, ben önemsememiştim, varlığını bile unutmuşum, ben evlenmeden önce o evde 4 sene yalnız yaşadım, o zamandan kalmış işte.
Eşim de geniştir falan. Hiç kıskanmaz, klasik erkeklerden değildir, ben de öyleyim, kıskançlık yok ilişkimizde. Buna rağmen kıyameti kopardı. Günlerce uzattı günlerce... Alttan almadım, kasıtlı olarak al bak dememişim kendisi kurcalamış. En son evi terk ettim, 1-1 buçuk saat içinde ortalığı ayağa kaldırdı, annemi aramış, arkadaşlarımı aramış.. Annem ikna etti de öyle döndüm eve. Ağladı zırladı.. Saçma sapan haller.. pandemi başında oldu bunlar psikolojisi de bozuktu evde durmaktan.
Yani, sizi çok iyi anlıyorum ama lütfen kendinizi suçlu, ahlaksız, sadakatsiz psikolojisine sokmayın. Size bu muameleyi yapmasına izin vermeyin. Evden giderek çok iyi bi şey yapmışsınız. Hiç öyle seviyorum kocamı falan demeyin, önce kendinizi sevin. Geçmiş geçmişte kalmıştır, unutulmuş bir şey sonuçta, kasıtlı bir göze sokma durumu yok, tamam kızsın söylensin ama abartılı tepkileri asla anlamıyorum. Aldatmışım gibi davranmıştı eşim bana onu ilk kez öyle gördüm.. Çalışıyorsunuz ne güzel, ona muhtaç değilsiniz.

Back
X