- 23 Haziran 2017
- 299
- 487
- 23
- 44
- Konu Sahibi Trophy Wife
-
Tartaklarsa hemen rapor al psikolojik şiddet varsa da dayanacaksın. Yapacak birşey Yok. Bu evi cennetim yaptım asla bırakmam diye duygusal baskıyı sen yap. Semiz otla evden atarlarsa karakola başvur savcılığa başvur eşin için uzaklaştırma kararı çıkartPeki şimdi şehir dışında pazar gelecek. Beni tartaklarsa psikolojik baskı yaparsa kilidi değiştirirse vs diye korkuyorum. Arabamı da onun üzerine aldık onu da alabilir. Evet işin çirkin yüzü ama hayat işte ortada kalınca bu derde de düşüyormuş insan
nafaka değil evde sadece 10 gün geçirip boşanmak istediği için maddi manevi tazminat davası açacağım. Beni çalıştırmadı, 36 yaşındayım, durup dururken bir adamın keyfi ailesi yüzünden boşanmış statüsüne geçtim, mevcut evimi kapattım, yaşadıklarım yüzünden doktora gidiyorum amtidepresan kullanıyorum vs vs canım istedi boşandım olmamalı evlilik bu kadar kolay değil...Canım evi terk edersen kusurlu sen olursun. Bırak eşin terk etsin ve evlilik birliğini temelden sarssın. Tazminat olarak nafaka alacaksan çok birşey bekleme. 1 yıldan önce se çekişmesiz boşanma olmaz. Ancak protokol yaparsanız hızlı boşanma olur.
Kv ne yapıyor genel olarak
Çok teşekkür ederim...Mal paylaşımı boşanma davasından sonra ikinci bir dava olarak görülür ve genelde ev eşyaları ve düğün takıları kadının hakkıdır, kalan mülkler de eşit olarak paylaşılır istisnai durumlar dışında.
Davanız açılıp sonuçlanana kadar o evde yaşama hakkına sahipsiniz. Ancak işler biraz duygusal ve resmiyetten uzak ilerliyor sanırım, kirayı eşiniz ödediği için kayınvalideniz gitmenizi istiyor olsa gerek. Onlara bir avukata danıştığınızı ve evde kalma hakkınız olduğunu açıkça belirtin.
Avukata da ücretsiz şurada başlık açarak danışabilirsiniz, hemen tık tık.
Tartaklasin bakalım daha iyi senin için el mi Yaman bey miPeki şimdi şehir dışında pazar gelecek. Beni tartaklarsa psikolojik baskı yaparsa kilidi değiştirirse vs diye korkuyorum. Arabamı da onun üzerine aldık onu da alabilir. Evet işin çirkin yüzü ama hayat işte ortada kalınca bu derde de düşüyormuş insan
Nişanlıyken aldık. Ben tazminat ile birkaç araba parası alacağım orası kesin. Yıllarca bekle sonra bunları yaşa. Evli bile kaldık diyemiyorum. Birlikte geçen 10 güne...Ev kira kontrat esinin uzerine mi? bildigim kadariyla bir sey yapamazlar. Eger rahatsiz ederse tartaklama falan Allah korusun sikayet et uzaklastirma karari iste. Araba nikahtan sonra alindiysa alamaz esit bolunur parasi. Yaptiginiz masraflarin dekontlari faturalari da dursun. 2ay yazik be dunyayi verseler hayallerini caldiklari duygularini geri odeyemezler. Bi de pislik yapip yuzsuz gibi senden nemalaniyolar.
Nisanliyken arabayi niye onun adına aldınız ki yavrum senin büyüğün yok mu hiç yardimci olanNişanlıyken aldık. Ben tazminat ile birkaç araba parası alacağım orası kesin. Yıllarca bekle sonra bunları yaşa. Evli bile kaldık diyemiyorum. Birlikte geçen 10 güne...
Allah cezalarini versin. Senin de yolunu acik etsin. Insallah bosanma da tazminatta senin icin en guzel sekilde sonuclanir.Nişanlıyken aldık. Ben tazminat ile birkaç araba parası alacağım orası kesin. Yıllarca bekle sonra bunları yaşa. Evli bile kaldık diyemiyorum. Birlikte geçen 10 güne...
İnsan bilemiyor ki onca güvendiğin adam anasının ağzına bakıp buzdolabı hatta düşman olacakmış nereden bikeceksin. Baksan cahil de değiliz ama insan güvenmek sevmek istiyor hele ki babasız büyüdüyse. Hayatta ders almanın sonu yokmuş.....Nisanliyken arabayi niye onun adına aldınız ki yavrum senin büyüğün yok mu hiç yardimci olan
Hayatta yaşadığın her gün bir tecrübe olacak senin içinİnsan bilemiyor ki onca güvendiğin adam anasının ağzına bakıp buzdolabı hatta düşman olacakmış nereden bikeceksin. Baksan cahil de değiliz ama insan güvenmek sevmek istiyor hele ki babasız büyüdüyse. Hayatta ders almanın sonu yokmuş.....
Suçmuş :/o gelmeden kilidi sen değiştir..
Suçmuş :/
Evet ilaç kullanıyor. İyiyken iyi düşman bellerse de sonuna kadar. Şu an bana taktı anasının dolduruşuna gelip. KaraktersizmişEsiniz denen adamın psikolojik sorunlari mi var. Varsa eger hep vardır hic mi farketmediniz evlilik oncesi. Cok büyük gecmis olsun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?