Evet ben de epey güldüm çoluk çocuk gayriresmi ilişki yaşayıp bir de eşim diye konuşmasına yorum yaptık çocuk gibi herkesin mazisini eşelemiş :))))
Eşim olaylarda ailesinin haksız olduğunu bu olaydan bir hafta sonra idrak etti fakat ben ona güvenebilmem için zamana ihtiyacım olduğunu söyledim. o ara iyi bir maaşla iyi bir pozisyonda kiramı da ödeyebileceğim bir işe başladım. arabayı üzerime aldım, yüklü bir miktarda altınım da vardı düğünden. bir süre eve sokmadım, o ara yakın arkadaşlarının da benden yana tavrıyla aklı iyice başına geldi yalvar yakar oldu. Beni oturduğumuz evimizden kovacak kadar yaptıklarını tek kalemde unutacak değildim hiç taviz vermedim. Ev sahibimiz almanyada bir doktor, ikna etmiş evi satın almış benim adıma devretmek istiyor. tek koşulum ailenle sen istediğin kadar görüş ne onların yanında benden bahset ne de bahsettir dedim. Şu an ilişkimiz normal daha doğrusu o hala yaptıklarının bedelini ödüyor bana karşı
ben kendi işimde gücümdeyim herhangi bir yanlışı daha olursa güle güle. Çok teşekkür ederim sorduğunuz için :)