Eve bırakmayan erkek

Okyete

Kullanıcı üyeliğini pasifleştirmiştir.
Üyelik İptali
Kayıtlı Üye
27 Temmuz 2016
986
899
103
Kızlar görüştüğüm biri var.Gece geç saate kadar güzel vakit geçirdik daha sonra biraz tartıştık ama tartışmayı tatlıya bağladık.Eve gideceğim zaman da onun olduğu yere 1 saat uzaklikta olduğu için götürmesini bekledim.Kendisi de demisti beni almadan önce ben seni bırakırım diye.Taksi cagirdi parasını ödedi beni gece eve tek yolladı.Cok zoruma gitti çok korkarak geldim eve gece baya geç saatti.Surekli mesaj atiyor seni seviyorum diye.O kadar sinirliyim ki ne yazacağımi bile bilmiyorum ona

tamam erkeğin eve bırakması kibarlıktır olması gerekendir de gece geç saatte arkadaşlarınla da dışarda eğleniyor olabilirdin. gece geç saate kadar dışarıda kalabilen bir kadınsan evine kendin dönmeyi de göze alarak buna kalkışıyor olmalısın. zira ben öyle yapıyorum. kendi başımın çaresine bakmak daha mantıklı geliyor. büyük beklentiler manalı gelmiyor bana.

Ben hep tek döndüm sayılır. Eşim sevgili ve nişanlı olduğumuz zaman bir vasıtaya kadar yanımda gelirdi gerisini ben giderdim. Ben gerek yok derdim hatta her seferinde.
Eğer geç vakite kadar dışarıda olacaksanız tek başınıza dönecek cesaretiniz de olmalı.

Ben geç vakitlere kadar dışarda kalmadım hiç. En fazla 10 10buçuk falan olmuştur saat. Onda da kendim dönücem derdim. Fakat bi gün köpek saldırdı bikaç defa sapık kesti yolumu. Bi defa da kapkaça uğradım. Sonra eve bırakma tekliflerini hiç geri çevirmedim :D

Adam incelik yapmış ama öyle bi zamandayız ki taksi şoföründen tedirgin oldunuz sanırım. Normalde geç vakitlere kadar dışarda kalmıyosanız bidahaki sefere sana güvenip de geç vakte kalmam. O gün çok tedirgin oldum eve gidene kadar diye söyleyebilirsiniz. Yok normalde de dışarda oluyosanız o saatte adama hiç söylenmeyin çünkü bu kapris olur.

Kızlar Ama buluşmadan önce kendisi dedi ben seni bırakırım diye öyle demese zaten gece geç saate kadar dışarıda olan birisi değilim ki yasadigim yer de terör bolgesi

eve bırakırımdan kastı taksi çağırıp parasını ödemek olabilir sanırım.
kendi arabası var mı?

Kızlar Ama buluşmadan önce kendisi dedi ben seni bırakırım diye öyle demese zaten gece geç saate kadar dışarıda olan birisi değilim ki yasadigim yer de terör bolgesi
zaten herkes o yönde yazmış yani o saatlerde normalde dışarda olmuyosanız bunu söylüyceksiniz adama. O gün ben bırakırım seni demiştin sana güvendiğim için kendime de sana da çok kızgınım. Nasıl düşünemezsin böyle bi şeyi diyceksiniz.

Geç saate kadar kalmışşınız. Bir saat uzaklıktaki yere sizi götürecek bir de evine geri dönecekti. Diyelim ki saat 2 adam evine 4te dönecekti. Kendinde araba kullanma cesareti görememiştir. Bence yaptığı yine bir incelik.
Ayrıca 1saat mesafeler İstanbul’da olur hadi Ankara’da İzmir de olur. Terör bölgesinde 1saatlik mesafeler arası dediğinize göre büyük bir ilin ilçesinden bahsediyorsunuz. Ben olsam gece ona da kıyamazdım hiç buluşmazdım. Günler çuvala mı girdi?

Bir daha gec saate kadar disarda kalma teklifini kabul etme madem.

Aslinda incelik yapmis taksiyle yollamis ama takside de tedirgin olmus olabilirsin.

En iyisi o saate kalmamak

Kızlar görüştüğüm biri var.Gece geç saate kadar güzel vakit geçirdik daha sonra biraz tartıştık ama tartışmayı tatlıya bağladık.Eve gideceğim zaman da onun olduğu yere 1 saat uzaklikta olduğu için götürmesini bekledim.Kendisi de demisti beni almadan önce ben seni bırakırım diye.Taksi cagirdi parasını ödedi beni gece eve tek yolladı.Cok zoruma gitti çok korkarak geldim eve gece baya geç saatti.Surekli mesaj atiyor seni seviyorum diye.O kadar sinirliyim ki ne yazacağımi bile bilmiyorum ona
taksiyle göndermiş işte daha ne olsun? Ben seni bırakırım demiş olabilir ama ya tartışmada çekip gitseydi eve nasıl dönecektiniz ?Biriyle dışarı giderken her zaman her ihtimali düşünün kavga gürültü olabilir sizi olduğunuz yerde bırakabilir kaza v.s olabilir bunları düşünerek eve dönüş saatinizi ayarlayın karşıdaki insana güvenerek değil

1 saatlik mesafeyi gidecek birde geri mi gelecek? Kibarlık yapacağım diye aptallık yapmamış, gayet normal karşıladım. Gece tek dönemeyecekseniz kimsenin lafına güvenip geç saatlere kadar dışarıda kalmayın. İnsanlık hali bi işi çıkar, bi yakınına bi şey olur. Her ihtimali düşünürsünüz bi dahakine.

Şükret ki taksi parasını ödemiş..
İçtiği çayın parasını sevgilisine öteden öküzler var..
Dahada fenasını söyleyim,burada vardı hatta ..
Yediği yemeğin parasını kız arkadaşından isteyen geri zekalıda vardı..

Madem bu kadar korkuyordunuz gece geç saatte kadar dışarda kalmasaydınız .
Şahsen geç saatte kadar dursak onun evıyle benım evımın arasında 1 saat olsa asla gel benı eve bırak dıyemem . Veya neden bırakmadı dıye üzülmem .
Ona da yazık .

Back
X