- 26 Mart 2018
- 28.475
- 128.075
- 598
- Konu Sahibi BirBaharAksamiSenVeBen
4 dil bilen adama amelelik ayıp olur, adamı bayağı ayak işlerinde kullanacaktınızKlavye otomatik çevirmiş yoksa 4 dil biliyor kendisi.
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
4 dil bilen adama amelelik ayıp olur, adamı bayağı ayak işlerinde kullanacaktınızKlavye otomatik çevirmiş yoksa 4 dil biliyor kendisi.
İsmail yk coverlayan adamın peşinde gezerken 4 dil bilen adam tavladın yaniKlavye otomatik çevirmiş yoksa 4 dil biliyor kendisi.
Ona verdiğim cevaplar senin için aynen geçerli.Süpersiniz![]()
Çağır ya 7 kere buluşmuşsun yeter artık![]()
Asıl sorum ise biz toplamda üç defa buluştuk.
Büyük müYalanla suçlayıp verecek cevabı olmayınca sıvışmak tam olarak bu oluyor. Ben sana büyük gelirim haberin olsun
.
E tamirci çağırın? Perdeyide takabilirsiniz lütfen abartmayın.Tamam perdeyi taktım diyelim diğer işleri zaten yapamam.
Ayna ayna çelik aynaOna verdiğim cevaplar senin için aynen geçerli.
Adını duydum dedim zaten. Arkadaşım buna benzer bir şeklide tacize uğradı yıllar önce o yüzden usta çağırmak istemiyorum içiniz rahat etti mi? Etkileşim için buraya hiç ihtiyacım yok Instagram'dan alacağım kadar alırım istersem. Zaten arkadaş çağırmayı düşünüyorum dedim üstte.Yüz yüze gelip kendiniz tanışmadığınız sürece, sadece adını duymakla tanımış olmuyorsunuz.
Bu işi yapan, ekmeğini bundan kazanan namuslu erkeklere şu an leke sürüyorsunuz. Ustaya mı güveneceğim diyerek. Çok pimpirikliyseniz evinize bir arkadaşınızı çağırıp usta çağırırsınız.
Bir şekilde etkileşim almak için konu açmışsınız işte. Herkes saf salak bir siz akıllı. Oldu
Bugün ayın 11'i, o zaman 7sinden itibaren hergun buluştu7 Aralık perşembe konusunda adamla 3 kere buluştuğunu yazmıştı. Onu da yukarı yuvarladı sanırım.![]()
Yapmak istemezse zaten yap diye zorlayamam ki.4 dil bilen adama amelelik ayıp olur, adamı bayağı ayak işlerinde kullanacaktınız
Ne var buluşmuş olamaz mıyım? Aynı işi yapıyor olamaz mıyız? İş çıkışı benim ofisime uğramış olamaz mı? Aynı gün 2 kere buluşmuş olamaz mıyız?Bugün ayın 11'i, o zaman 7sinden itibaren hergun buluştu![]()
Aşk olsun size, bana yazacak kadar bile değer vermediniz, küstumOna verdiğim cevaplar senin için aynen geçerli.
Rahatsız mı oldun sennnn.İsmail yk coverlayan adamın peşinde gezerken 4 dil bilen adam tavladın yanibüyük bir sıçrama olmuş
![]()
Başta yok servisi aradım şöyle dediler dediniz, şimdi hemen bir hassas konu tacizi bahane edeyim, öncesinde merdivenden düşerim falan filan. Yazdıklarınız hep tutarsız. Bakın ne demişim çok korkuyorsanız yanınıza bir arkadaş çağırır öyle usta çağırırsınız.Adını duydum dedim zaten. Arkadaşım buna benzer bir şeklide tacize uğradı yıllar önce o yüzden usta çağırmak istemiyorum içiniz rahat etti mi? Etkileşim için buraya hiç ihtiyacım yok Instagram'dan alacağım kadar alırım istersem. Zaten arkadaş çağırmayı düşünüyorum dedim üstte.
Önünüzden geçmeyi buluşma saymıyorsunuzdur inşallahNe var buluşmuş olamaz mıyım? Aynı işi yapıyor olamaz mıyız? İş çıkışı benim ofisime uğramış olamaz mı? Aynı gün 2 kere buluşmuş olamaz mıyız?
Bazı perdeleri taktım bir hafta kolum ağrıdı. Usta işini üstte açıkladım.E tamirci çağırın? Perdeyide takabilirsiniz lütfen abartmayın.
Flört olmasa ne yapacaktınız?
Tamirat bahane.
Tam olarak neden rahatsız olmam gerekiyor?Rahatsız mı oldun sennnn.
Zorlarsınız demedim, ama ayıp dedim, sevgili değilsiniz, ya cimrilik ya da sex için çağırıyorsunuz. Size inanan bir kişi çıkmadı.Bu kadar kişi yanılmadı değil miYapmak istemezse zaten yap diye zorlayamam ki.
Evet servisi aradım. Benim yazdığımda bir tutarsızlık yok ama siz usta diyince ne anlıyorsunuz acaba? Servisi arayınca usta mı geliyor sanıyorsun?Başta yok servisi aradım şöyle dediler dediniz, şimdi hemen bir hassas konu tacizi bahane edeyim, öncesinde merdivenden düşerim falan filan. Yazdıklarınız hep tutarsız. Bakın ne demişim çok korkuyorsanız yanınıza bir arkadaş çağırır öyle usta çağırırsınız.
Kahve içip 3-4 saat konuşup bazı şeyler yapmayı sayıyorum.Önünüzden geçmeyi buluşma saymıyorsunuzdur inşallah