Eve çağırmak sizce doğru mu? Başka nasıl yapabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Yüz yüze gelip kendiniz tanışmadığınız sürece, sadece adını duymakla tanımış olmuyorsunuz.
Bu işi yapan, ekmeğini bundan kazanan namuslu erkeklere şu an leke sürüyorsunuz. Ustaya mı güveneceğim diyerek. Çok pimpirikliyseniz evinize bir arkadaşınızı çağırıp usta çağırırsınız.
Bir şekilde etkileşim almak için konu açmışsınız işte. Herkes saf salak bir siz akıllı. Oldu
Adını duydum dedim zaten. Arkadaşım buna benzer bir şeklide tacize uğradı yıllar önce o yüzden usta çağırmak istemiyorum içiniz rahat etti mi? Etkileşim için buraya hiç ihtiyacım yok Instagram'dan alacağım kadar alırım istersem. Zaten arkadaş çağırmayı düşünüyorum dedim üstte.

Bugün ayın 11'i, o zaman 7sinden itibaren hergun buluştu :confused:
Ne var buluşmuş olamaz mıyım? Aynı işi yapıyor olamaz mıyız? İş çıkışı benim ofisime uğramış olamaz mı? Aynı gün 2 kere buluşmuş olamaz mıyız?

Adını duydum dedim zaten. Arkadaşım buna benzer bir şeklide tacize uğradı yıllar önce o yüzden usta çağırmak istemiyorum içiniz rahat etti mi? Etkileşim için buraya hiç ihtiyacım yok Instagram'dan alacağım kadar alırım istersem. Zaten arkadaş çağırmayı düşünüyorum dedim üstte.
Başta yok servisi aradım şöyle dediler dediniz, şimdi hemen bir hassas konu tacizi bahane edeyim, öncesinde merdivenden düşerim falan filan. Yazdıklarınız hep tutarsız. Bakın ne demişim çok korkuyorsanız yanınıza bir arkadaş çağırır öyle usta çağırırsınız.

Başta yok servisi aradım şöyle dediler dediniz, şimdi hemen bir hassas konu tacizi bahane edeyim, öncesinde merdivenden düşerim falan filan. Yazdıklarınız hep tutarsız. Bakın ne demişim çok korkuyorsanız yanınıza bir arkadaş çağırır öyle usta çağırırsınız.
Evet servisi aradım. Benim yazdığımda bir tutarsızlık yok ama siz usta diyince ne anlıyorsunuz acaba? Servisi arayınca usta mı geliyor sanıyorsun?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X