Eve çağırmak sizce doğru mu? Başka nasıl yapabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Merhabalar tekrardan. Ben yaklaşık bir aydır birisi ile tanışma yolundayım. Toplamda yedi kere falan buluştuk. Sorum şu olacak. Ben Ankara'ya yeni taşındığım için haliyle evin bazı tamirat tadilat işleri duruyor. Kısa boylu olduğum için bazı perdeleri takamadım. Hem bu tamir işleri için hem de perde takmak için eve çağırsam acaba doğru olur mu? Tabi sadece bunlar için çağırmayacağım onun için bir şeyler hazırlayacağım elbet. Laf arasında birkaç kere sordum tamir işlerinden anlar mısın diye köydeki evin çoğu işini yaptım dedi. Daha önce birkaç kez yakın temas yaşadık. Sarılma, öpüşme, saçımla oynama tarzı. Kendi kendime bu kadar erken eve çağırsam yanlış anlaşılmış olabilir miyim diye düşündüm ama ondan hoşlandığım için sorun etmez dedim. Daha önce hiç bir ilişkimi bu kadar erken evde ağırlamadım o yüzden biraz kafam karışık. Fikir belirtirseniz sevinirim.
İçim bi fena oldu 😍😁 bence de çağır ya güzel bi yakınlaşma bahanesi olur, sonrasında pişman olmayacaksın tabi 🙃

Yani bu sitede insanlar nedense çok önyargılı ve hemen eleştirmek istiyor. Siz yazmadan aklıma böyle bir fikir gelmemişti tekrardan teşekkür ederim bu fikir daha uygun olur diye düşünüyorum.
Estağfurullah. Ama şöyle bir konuyu okuyun dışardan bir gözle, emin olun sizin de aklınıza aynı şey gelir. Belki niyetiniz o değil ama öyle yansıdı. ♥️

Daha önce adını çok duydum varlığından haberdar olmuştum ama bir aydır ilişkimiz var. Arkadaş işi mantıklı o daha iyi olabilir öneri için teşekkür ederim.

16 Kasım konunuzda aşağı yukarı 7 aylık bir ilişkiniz olduğunu yazmıştınız. 17 Kasım'da diğer adamdan ayrılıp, bu adamla bir ilişkiye başlasanız bile 1 ay olmaz.

Estağfurullah. Ama şöyle bir konuyu okuyun dışardan bir gözle, emin olun sizin de aklınıza aynı şey gelir. Belki niyetiniz o değil ama öyle yansıdı. ♥️
Genel olarak hayatımda insanların benimsemediği şekilde yaşarım giyim kuşam tarzım olsun davranışlarım olsun ama aklıma başka bir niyet yazarken gelmedi ama tekrar okuyunca evet geldi 🤣.

16 Kasım konunuzda aşağı yukarı 7 aylık bir ilişkiniz olduğunu yazmıştınız. 17 Kasım'da diğer adamdan ayrılıp, bu adamla bir ilişkiye başlasanız bile 1 ay olmaz.
O günden sonra onunla ayrıldım. Ayrıldıktan birkaç gün sonra şu anki ilişkim ile tanıştım. Adını daha önce çok duymuştum zaten ve görmek istiyordum.

16 Kasım'da 7 aylık ilişkiniz varmış, daha 16 Aralık olmadı nerden 1 aylık ilişkiniz oldu da 7 kez buluştunuz
O günden sonra ayrıldım ondan. Bir ayı önceki süreç dahil ederek üç aşağı beş yukarı anlamında kullandım. Üstte açıkladım.

O günden sonra onunla ayrıldım. Ayrıldıktan birkaç gün sonra şu anki ilişkim ile tanıştım. Adını daha önce çok duymuştum zaten ve görmek istiyordum.

Evet, ayrıldığınızı 17 Kasım konunuzda yazmıştınız. O yüzden mesajımda 17 Kasım yazdım.

16 Kasım'da 7 aylık ilişkiniz varmış, daha 16 Aralık olmadı nerden 1 aylık ilişkiniz oldu da 7 kez buluştunuz
26 kasımdaki konusunda da adamla yeni tanıştı, konuşmasıyla ilgili soru soruyordu. Hayal kuruyor diyorum 🙄

26 kasımdaki konusunda da adamla yeni tanıştı, konuşmasıyla ilgili soru soruyordu. Hayal kuruyor diyorum 🙄
Sorun yaşıyor olması sorun edeceğim anlamına gelmez ki. Tanışmayı ilk defa iletişimimiz oldu anlamında kullandım. Ayrıca o kadar çok değil ve onu tatlı yapıyor ona da söyledim zaten.

Ortalama bir Türk erkeği bunu seks daveti olarak algılar . Hatta bir tık sığ biriyse ucuz kadın olduğunuzu dahi dusunebilir malesef türk erkeklerinin beyin ahvali gidik. Yüzde seksen yakınlaşma ihtimalinizi ve dediklerimi göze alarak davet edin

Hadi doğru olsun 26 kasımda yeni tanıştığı adam nasıl eve girecek ustadan daha güvenilir oluyor. Madem olay güvenilirlik, para vermek değil.
Rica ediyorum sallama konular açacaksanız azıcık özenin

Ortalama bir Türk erkeği bunu seks daveti olarak algılar . Hatta bir tık sığ biriyse ucuz kadın olduğunuzu dahi dusunebilir malesef türk erkeklerinin beyin ahvali gidik. Yüzde seksen yakınlaşma ihtimalinizi ve dediklerimi göze alarak davet edin
Sığ biri olduğunu düşünmüyorum stratejik mastermind eğitimi almış taaa Hollanda'da.

Hadi doğru olsun 26 kasımda yeni tanıştığı adam nasıl eve girecek ustadan daha güvenilir oluyor. Madem olay güvenilirlik, para vermek değil.
Rica ediyorum sallama konular açacaksanız azıcık özenin
Siz okuduğunuzu anlamıyor olabilir misiniz? Zaten adını çokça duymuştum bu bir, ayrıca hiç tanımadığın insan mı daha güvenilir yoksa tanıdığın biri mi? Sen karar ver. Zaten birkaç tane ortak arkadaşımız var yetti mi?

Sorun yaşıyor olması sorun edeceğim anlamına gelmez ki. Tanışmayı ilk defa iletişimimiz oldu anlamında kullandım. Ayrıca o kadar çok değil ve onu tatlı yapıyor ona da söyledim zaten.
Niye yalan söylüyorsun? Eski konun orda duruyor. Adamı öncesinde tanımayı bırak ismini bile duymamışsın. Arkadaşının tanıdığından bile haberin yok tanıyor musun diye sormuşsun. İnsan hikaye yazınca 10 gün önce yazdığını unutuyor tabi. Bak bu alıntı eski konundan, hatırlatayım;
Bu sırada yanıma bir erkek geldi. Ama gelmeden önce 1-2 kere bakıştık. Her ortamda parlayan tipler vardır ya biraz o tarz. Zaten çevresinde çok insan vardı. Neyse yanıma geldi. Biraz sohbet falan ettik ama öyle enerjik ki hemen kendine çekti. Kendine çekti derken aura anlamında. Giyim kuşam olarak çok farklı biri. Ama sorun şu ki bazı harfleri söylerken takılıyor. Ben lisanı münasip bir şekilde sebebini sordum. Beynim çok hızlı düşünüyor ondan dedi. İlk başta dalga geçti diye düşündüm. Sohbet falan ettik. Sonra numaralaştık. O gidince arkadaşıma sordum x'i tanıyor musun diye. Evet tanıyorum noldu dedi.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X