Eve çağırmak sizce doğru mu? Başka nasıl yapabilirim?

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Hadi doğru olsun 26 kasımda yeni tanıştığı adam nasıl eve girecek ustadan daha güvenilir oluyor. Madem olay güvenilirlik, para vermek değil.
Rica ediyorum sallama konular açacaksanız azıcık özenin
Önceden tanıyordum diye sallıyor bir de. Profili gizleyince eski konuları kayboluyor sanıyor heralde 😂

Niye yalan söylüyorsun? Eski konun orda duruyor. Adamı öncesinde tanımayı bırak ismini bile duymamışsın. Arkadaşının tanıdığından bile haberin yok tanıyor musun diye sormuşsun. İnsan hikaye yazınca 10 gün önce yazdığını unutuyor tabi. Bak bu alıntı eski konundan, hatırlatayım;
Sen okuduğunu anlamıyor musun? Ben oraya tanımıyorum dedim adını duymadım demedim. Sen insanları ilk görünce alnında adını falan mı görüyorsun? Sohbetin içeriğini ben oraya yazdım mı? Hikaye olan senin egon haberin olsun.

Niye yalan söylüyorsun? Eski konun orda duruyor. Adamı öncesinde tanımayı bırak ismini bile duymamışsın. Arkadaşının tanıdığından bile haberin yok tanıyor musun diye sormuşsun. İnsan hikaye yazınca 10 gün önce yazdığını unutuyor tabi. Bak bu alıntı eski konundan, hatırlatayım;
Süpersiniz 🥰

Siz okuduğunuzu anlamıyor olabilir misiniz? Zaten adını çokça duymuştum bu bir, ayrıca hiç tanımadığın insan mı daha güvenilir yoksa tanıdığın biri mi? Sen karar ver. Zaten birkaç tane ortak arkadaşımız var yetti mi?
Yüz yüze gelip kendiniz tanışmadığınız sürece, sadece adını duymakla tanımış olmuyorsunuz.
Bu işi yapan, ekmeğini bundan kazanan namuslu erkeklere şu an leke sürüyorsunuz. Ustaya mı güveneceğim diyerek. Çok pimpirikliyseniz evinize bir arkadaşınızı çağırıp usta çağırırsınız.
Bir şekilde etkileşim almak için konu açmışsınız işte. Herkes saf salak bir siz akıllı. Oldu

Sen okuduğunu anlamıyor musun? Ben oraya tanımıyorum dedim adını duymadım demedim. Sen insanları ilk görünce alnında adını falan mı görüyorsun? Sohbetin içeriğini ben oraya yazdım mı? Hikaye olan senin egon haberin olsun.
Adını duymakla tanımış mi oluyorsunuz? Ben de TV de çok isim duyuyorum, adını duymak gbt mi oluyor😂

Okuduğumu anladığım için yalanlarına inanmıyorum babe. Yoo adını falan duymamışsın kıvırıyorsun sadece. Eski konun duruyor orda. Arkadaşının tanıdığından bile haberin yok ki ona bile tanıyıp tanımadığını sormuşsun. Adını duymuş olsan arkadaşına tanıyor musun diye sormaz x ile tanıştım derdin.

Okuduğumu anladığım için yalanlarına inanmıyorum babe. Yoo adını falan duymamışsın kıvırıyorsun sadece. Eski konun duruyor orda. Arkadaşının tanıdığından bile haberin yok ki ona bile tanıyıp tanımadığını sormuşsun. Adını duymuş olsan arkadaşına tanıyor musun diye sormaz x ile tanıştım derdin.
Bak tane tane anlatıyorum anla ve sonra noktalama işaretleri öğren. Evet adını çokça duydum ama kimin nesi diye sormadım. Çünkü o zaman umrumda değildi. O gün yanıma geldikten sonra arkadaşıma sordum o da söyledi kim olduğunu ne olduğunu. Ayrıca ben nereden biliyim arkadaşım tanıyor mu tanımıyor mu? Ayrıca tanıyor musun diye hangi anlamda dedim üstte açıkladım.

Bak tane tane anlatıyorum anla ve sonra noktalama işaretleri öğren. Evet adını çokça duydum ama kimin nesi diye sormadım. Çünkü o zaman umrumda değildi. O gün yanıma geldikten sonra arkadaşıma sordum o da söyledi kim olduğunu ne olduğunu. Ayrıca ben nereden biliyim arkadaşım tanıyor mu tanımıyor mu? Ayrıca tanıyor musun diye hangi anlamda dedim üstte açıkladım.
Sıvamak tam olarak bu oluyor 😂

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Back
X