- 21 Temmuz 2018
- 7.175
- 21.635
- 348
- Konu Sahibi BirBaharAksamiSenVeBen
Hahahaha prenses yaBazı perdeleri taktım bir hafta kolum ağrıdı. Usta işini üstte açıkladım.

Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Hahahaha prenses yaBazı perdeleri taktım bir hafta kolum ağrıdı. Usta işini üstte açıkladım.
Haklısınız neden çağıralım ki sevgili bulup ona yaptırmak varken.Perde hariç bulaşık ve çamaşır makinesinin borusu sorunlu onlar için eve tanımadığım birisini mi çağırayım?
Kıyamam çen çok mu haşşaşşınBazı perdeleri taktım bir hafta kolum ağrıdı. Usta işini üstte açıkladım.
Evet? Korkuyorsan kapiyi açık bırakır tadilatını yaptirirsinPerde hariç bulaşık ve çamaşır makinesinin borusu sorunlu onlar için eve tanımadığım birisini mi çağırayım?
Diğer işler ne ? Yalnız yaşayan bir kadın olarak her işi ogrenmeye çalış. Her zaman bir sevgilin olmayabilir. Ustalar da çok pahalı.Tamam perdeyi taktım diyelim diğer işleri zaten yapamam.
Ne yani sen perde takınca ağrımıyor mu?Hahahaha prenses ya![]()
Yok yav mühendis gönderiyorlar boru taksın diye usta da neymişEvet servisi aradım. Benim yazdığımda bir tutarsızlık yok ama siz usta diyince ne anlıyorsunuz acaba? Servisi arayınca usta mı geliyor sanıyorsun?
Evet? Kapiyi açık bırakır tadilatını yaptirirsin
Üstte dedim bir arkadaş daha aynısını dedi bende mantıklı buldum.Haklısınız neden çağıralım ki sevgili bulup ona yaptırmak varken.
Arkadaşım elin ustalarını niye tanıyalım zaten mecbur kalınca çağırıyoruz. Yalnız olunca çekiniyorsanız bir komşu kadının kapısını tıklatın 5 dk yanımda durur musunuz deyin.
Ne geliyor bakkal mı?Evet servisi aradım. Benim yazdığımda bir tutarsızlık yok ama siz usta diyince ne anlıyorsunuz acaba? Servisi arayınca usta mı geliyor sanıyorsun?
Bu kış ayında kapıyı nasıl açık bırakıyım? Üstte bir kişiye neden ısrarla çağırmak istemediğimi açıkladım.Evet? Korkuyorsan kapiyi açık bırakır tadilatını yaptirirsin
Hayir? Niye ağrısın. Fizyolojik bir rahatsızlığın yoksa ağrımaz. Seninki premses sendromundan ağrıyordurNe yani sen perde takınca ağrımıyor mu?
Hanımefendi bakın servis çağırınca usta gelmez görevli gelir. Usta araba işleri, mobilya işleri ve ara işle ilgilenen kişilere denirNe geliyor bakkal mı?
Geline oyna demişler yerim dar demiş, yerini genisletmişler yemenim dar demişBu kış ayında kapıyı nasıl açık bırakıyım? Üstte bir kişiye neden ısrarla çağırmak istemediğimi açıkladım.
Premses sendromu mu varmış bende teşekkürler doktor hanım.Hayir? Niye ağrısın. Fizyolojik bir rahatsızlığın yoksa ağrımaz. Seninki premses sendromundan ağrıyordur
Ahahahha ay buna kahkaha attımHanımefendi bakın servis çağırınca usta gelmez görevli gelir. Usta araba işleri, mobilya işleri ve ara işle ilgilenen kişilere denir
Usta ya da tamirci ifadesi kullanıyor servisten gelenler için.Hanımefendi bakın servis çağırınca usta gelmez görevli gelir. Usta araba işleri, mobilya işleri ve ara işle ilgilenen kişilere denir
Sorun burada usta ve görevli farkı mı?Hanımefendi bakın servis çağırınca usta gelmez görevli gelir. Usta araba işleri, mobilya işleri ve ara işle ilgilenen kişilere denir
Bir arkadaşımın başından kötü bir olay geçti üstte yazdığım gibi ve senin gibi bir kişi daha dalga geçti. Sen ve diğer ikiniz bu sitenin zorbası falan mısınız?Geline oyna demişler yerim dar demiş, yerini genisletmişler yemenim dar demiş