Gunaydin herkese. Oncelikle sizden ricam lutfen annemi yaegilayacak seyler yazmayin yargilamanizi degil cozum odakli cevaplarinizi fikirlerinizi merak ediyorum ona ihtiyacim var.
Konuma geceyim. Annem yaklasik 1 yildir internetle cok hasir nesir ve surekli isi olmadigi her dakika oyun oynuyor online oyun. Gece bazen 1 lere 2 lere kadar uyumuyor ve sabah 6 7 de kalkip ise gidiyor bazen uyanamiyor bu yuzden. Yaklasik 5 6 ay once ben universitedeyken annem yine bu oyuna devam ediyodu vr surekli birileriyle konusuyodu ozelliklede konustugu bi adam vardi ve biz sonunda yakaladik ki anneme bu adam uygun olmayan seyler söylemiş yani sapikca degil ama sevgili gibi hani. Cok olaylar oldu babam ogrenmedi tabi bunu annem yeminler etti agladi sizladi bosluktaydim izin berdim hataliyim su bu biz bi sekilde sustik ama asla unutmadik. Annem o adamla konusmayi birakti ama hala oyuna ve insanlarla konuşmaya devam ediyor. O titiz kadinin evini artik pislik goturuyor 2 kopegimiz var onlarla ilgilenmiyor babam sofor 2 haftada bir falan eve geliyo babam evdeyken bile oynuyor gece 1 de 2 de yataga gidiyor. Gecenlerde anneme not yazmıştım bu oyuna devam edersen evi terk ederim su bu diye ben napiyorum sanki oyunda su bu diye az oynicam falan diye beni ikna etti yine oynamaya devam ettim hani anlatmaya kalksam onanin cok daha uzun olur. Ben simdi isimden ayriliyorum ve ailemin yanina dönüyorum ve annemin bu hallerine dayanabilecegimi sanmıyorum cunku 2 gun gittigimde bile hep oyuni yuzunden kavga kiyamet kopuyor belki 1 ay gorusmemis oluyoruz gelip benimle oturmuyor gidiyor oyununu oynuyor. Oynarken benimlr konusuyor bende buna tahammul edemiyorum. Ben ne yapmaliyim nasil vazgeçirebilirim annemi ayrica calisiyor ama iste bile firsat buldukca giriyor oyuna
Uzun oldu biliyorum ama inanin suan isten cikacagimi borclarimi falan degil eve gidince olacaklari annemi dusunuyorum surekli uyku girmiyor gozume. Annem babamdan soğudu. Babam severdi annemi simdi oda annenden uzaklastim artik uzaklastirdi kendinden diyor
Yapici yorumlara ihtiyacım var arkadaslar simdiden tesekkur ederim