• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Eve dönüş ve annem ..

Kendisini kaptırmış etrafını goremıyor..adeta bagımlı .. Küçük buyuk bıcok kişide bu oyun chat tutkunluğu var.. Evde netı iptal ettırın olmayınca mecbur varlığı gıbı yokluğuna alışcak ..oturup konuşun kısacık ömrumuz var bırbırnıze vakıt ayırmk varken sanalda nesi..

Kesinlikle öyle

Gunaydin herkese. Oncelikle sizden ricam lutfen annemi yaegilayacak seyler yazmayin yargilamanizi degil cozum odakli cevaplarinizi fikirlerinizi merak ediyorum ona ihtiyacim var.

Konuma geceyim. Annem yaklasik 1 yildir internetle cok hasir nesir ve surekli isi olmadigi her dakika oyun oynuyor online oyun. Gece bazen 1 lere 2 lere kadar uyumuyor ve sabah 6 7 de kalkip ise gidiyor bazen uyanamiyor bu yuzden. Yaklasik 5 6 ay once ben universitedeyken annem yine bu oyuna devam ediyodu vr surekli birileriyle konusuyodu ozelliklede konustugu bi adam vardi ve biz sonunda yakaladik ki anneme bu adam uygun olmayan seyler söylemiş yani sapikca degil ama sevgili gibi hani. Cok olaylar oldu babam ogrenmedi tabi bunu annem yeminler etti agladi sizladi bosluktaydim izin berdim hataliyim su bu biz bi sekilde sustik ama asla unutmadik. Annem o adamla konusmayi birakti ama hala oyuna ve insanlarla konuşmaya devam ediyor. O titiz kadinin evini artik pislik goturuyor 2 kopegimiz var onlarla ilgilenmiyor babam sofor 2 haftada bir falan eve geliyo babam evdeyken bile oynuyor gece 1 de 2 de yataga gidiyor. Gecenlerde anneme not yazmıştım bu oyuna devam edersen evi terk ederim su bu diye ben napiyorum sanki oyunda su bu diye az oynicam falan diye beni ikna etti yine oynamaya devam ettim hani anlatmaya kalksam onanin cok daha uzun olur. Ben simdi isimden ayriliyorum ve ailemin yanina dönüyorum ve annemin bu hallerine dayanabilecegimi sanmıyorum cunku 2 gun gittigimde bile hep oyuni yuzunden kavga kiyamet kopuyor belki 1 ay gorusmemis oluyoruz gelip benimle oturmuyor gidiyor oyununu oynuyor. Oynarken benimlr konusuyor bende buna tahammul edemiyorum. Ben ne yapmaliyim nasil vazgeçirebilirim annemi ayrica calisiyor ama iste bile firsat buldukca giriyor oyuna
Uzun oldu biliyorum ama inanin suan isten cikacagimi borclarimi falan degil eve gidince olacaklari annemi dusunuyorum surekli uyku girmiyor gozume. Annem babamdan soğudu. Babam severdi annemi simdi oda annenden uzaklastim artik uzaklastirdi kendinden diyor
Yapici yorumlara ihtiyacım var arkadaslar simdiden tesekkur ederim
Durum nedir hala devammi oyuna ayni dertten muzdaripiz malasef aynen ayni sekilde seyler yasadim bu annemin oyun bagimliligi yuzunden 3 yildir internetin basindan kalmiyo o temiz titiz herseyi zamaninda yapan duzenli kadin gitti yerine evini ailesini ajsatan ilgisiz bi kadin geldi anne cok oynuyosun diye en ufak imada bulundugumuz zaman direk ben ne zaman oynuyorumda bi oyunum var burnumdan getiriyosunuzda bilmem ne ve surekli babami dislamasi hic ilgilenmemesi babamin herseyi ona batiyo hayati bilgisayar oldu ben evliyim bana geldigindede oynuyor 5 saat oturuyosa buna kahvalti yemekte dahil hepsinde oyun oynayip oyundakilerle yazisarak aradada beninle konusarak oturuyo yiyo iciyo surekli orda oyun ve sohbet halinde ve annem cok ele avuca sigmaz biri bisey deyince binbir cesit hale giriyo bi kiziyo bi agliyo kendinden gectigi icin hic birsey soylenmiyo eve misafir gelince veya bi misafirlige gitmek zorunda kalinca cok sinirleniyo oyun oynayamiycagi icin ve ben ne yapicami bilemiyorum cok dertliyim orda elin adamlariyla sohbet etmesine katlanamiyorum bu bi hastalik gercekten cok dertliyim...

Ahh canımm aynısı benimde basımda okadar ıyı anlıyorum ki seni benim annem birde ev hanımı gece 2ye 3e kadar oynayıp 12 1de kalkıyor internetten telefondn 101 oynuyor oda bir süre sonra anneliği hanımlığı kadınlığı unutuyolar ben çözümü evlenmekde buldum başka sehirdeym günde 1telefonla konusyrm kardesımden duyuyorum günde 8-9saat oynadığı oluyor yapcak hıcbıse yok koskoca insanlar sen kendi hayatını kurtarmaya bak acımasız gibi görünebilir yorumum sana ama bıkmışlığın yansıması artık..
Bende evlendim ama hala bi kurtulamadik bu durumdan telefonla ariyorum ne zaman arasam oyun oynuyo iki saat susuyo anne diyorum kendi kendine guluyo arkadas bisey yazdida diye orti falan diye konusuyo cok sinir oluyorum cok cok normal bi annem olsun istiyorum bize geliyo herkesin icinde yine oyun oynuyo chatlesiyo esim kaynanam kayinpeder herkes varken bunu yapiyo biktim 3 yildur bi insan hic mi sıkılmaz

topla aileni al okey takımını veya tavlayı çıkın annenizin karşısına. madem derdi oyun oynamak o zaman yok dememesi lazım :) hee derdi oyun değilse o zaman başka bahanesi kalmaz bunu söylersiniz, belki utanır ve ailesine daha fazla önem verir

topla aileni al okey takımını veya tavlayı çıkın annenizin karşısına. madem derdi oyun oynamak o zaman yok dememesi lazım :) hee derdi oyun değilse o zaman başka bahanesi kalmaz bunu söylersiniz, belki utanır ve ailesine daha fazla önem verir
Ben denedim ogunluk oynuyo ertesi gun yine ayni annemin bi kuzeni var yurt disinda yasiyo onunla samimi olmaya basladi oyuzdem boyle seylere sardi kafayi ve kendi kendine oyundaki kisilere annemin telefon numarasini veriyo bende nasil boyle bisey yapabiliyo ya dedim annem numarasini degistirdi kuzenimi tembihledi ama ben gorusme onunla diyorum hala onunla konusuyo annesi olunca insanin soyleyebilecegi seylerde biraz sinirli kaliyo bende normalde aileme karsi cok sakinim aman kirilmasinlar uzulmesinler diye bisey diyemiyorum pek annemde seslenmedigimden yanimda rahatca oynuyo evin isleri camasir bulasik ona okadar zor biseymis gibi geliyoki cunku hep internete girmek istedigi icin hic bir is yapmak istemiyo esimin yanindada oynamasina cok kiriliyorum o hic bisey demedi demezde ben uzulmeyim diye ama icinden dusunuyodur ne tuhaf annesi var surekli oyun oynuyo diye:KK43:

anneniz bağımlı olmuş.
bırak demekle bırakmaz, kim sigara içen yakınına kolayca sigarayı bıraktırabilmiş.
bir plan yapılarak azar azar bıraktırmayı deneyebilirsiniz ya da interneti keserek bir kerede bıraktırabilirsiniz. annenizin yapısına hangisi uygun? ben azar azar bırakılmalı diyorum bu tür bağımlılıklar için.

Bende evlendim ama hala bi kurtulamadik bu durumdan telefonla ariyorum ne zaman arasam oyun oynuyo iki saat susuyo anne diyorum kendi kendine guluyo arkadas bisey yazdida diye orti falan diye konusuyo cok sinir oluyorum cok cok normal bi annem olsun istiyorum bize geliyo herkesin icinde yine oyun oynuyo chatlesiyo esim kaynanam kayinpeder herkes varken bunu yapiyo biktim 3 yildur bi insan hic mi sıkılmaz
Vallahi aynı eve gelen misafırın yanında dahi oynuyor bı kaç saat sonra

Yani kusura bakma da eleştirmemek de mümkün değil.
Yazmasan emin ol herkes ziyadesiyle eleştirirdi.
Neyse bu zorla olacak bir şey değil ki koca kadını kulağından tutup internetini kapatmaya götür. Baban yok sanıyordum meğer varmış da.
Ne denir ki? Baban hakkından gelemiyorsa sen ne yapabilirsin ki?

Vallahi aynı eve gelen misafırın yanında dahi oynuyor bı kaç saat sonra
Bu artik hastalik babam interneti kapattirdi ve resmen cilgina dondu butun gun agladi feryat figan okadar sinirleniyoki korkuyoruz ve kendini acayip hakli sandigi icin ne yapsak ne soylesek o algilayamiyo herkes benim internetime takmis benim size ne zararim var oyun oynamak hosuma gidiyo diyo

Bu artik hastalik babam interneti kapattirdi ve resmen cilgina dondu butun gun agladi feryat figan okadar sinirleniyoki korkuyoruz ve kendini acayip hakli sandigi icin ne yapsak ne soylesek o algilayamiyo herkes benim internetime takmis benim size ne zararim var oyun oynamak hosuma gidiyo diyo
Kesınlıkle çözüm değil zaten evdekı neti kapatsan telefondan oynar.. Canım acımasız gibi görünecek ama dedın ya telefonda konuşmuyor mesela benımkıde oyle 1dk konuşup kapat neden seni sinirlendırmesıne izin verıyosun hiç sabrım yok benım ben başka bi sehırde oturuyrm annemın evıne gittiğimde yarım saat sonra başlıyor oyuna dandık bir yemek bissrü ev işi bu hastalık bende kaçıyorum daha az gidip daha az görusuyrm

Back
X