Eve geç gelme

Gonulbagi

Nirvana
Kayıtlı Üye
4 Ekim 2006
1.829
3.664
658
Kızlar esinizin ya da sevgilinizin arkadaslari ile aksam 10 da bulusup gece 2 lere kadar kahvede oyun oynamasina ara sira olsa anlayis gosterir miydiniz?
Gecen ctei gitmisti 2.30 da geldi. Bu aksamda birlikteydik. Beni biraktiktan sonra bulusacagini soyledi ben de geldigi saatin normal olmadigini soyledim. O da cok nadir oluyor dedi. Kahvede oyun oynadigindan eminim cunku whatsap yazismalarini gormustum. Hic karismasam mi siz olsaniz ne derdiniz. Bu konusmanin uzerine gitmedi yorgunum gitmiycem dedi ama bozuldu

Öncelikle ben kendi fikrimi belirterek bir şey söylemek istiyorum tatlı dil erkekler üzerinde her zaman olmasa da iknayı arttırmak için iyi bir yöntemdir mesela “ canım sen geç saatlere kadar gelmeyince ben de uyuyamıyorum acaba 1 gibi gelsen de ikimizin de gönlü olsa olur mu ? Gibi benim sözlüm askeri personel izinlere sadece 15 gün geliyor ve ben en fazla gece 1-2 e kadar dışarıda kalabilmesinin uygun olduğunu söylüyorum , kişisel fikrim herkes farklıdır ama bu sizi rahatsız ediyorsa dile getirin :)

Çıkıyor benim eşim kahve değil tabi. Bi yer var oraya mangala giderlerse alkol alıyo arkadaşları geç gelebiliyo. Akşam çıkabilirim der benim yaptığım plan varsa çıkmaz.

Ses etmesem haftada bir iki olacak ama bu aksam bunu anladim. İlk zamanlar boyle huyu yoktu meger onceden varmis ben bilmiyormusum gitmediği icin. İlk once pazarlari gidiyordu. Simdi de cuma ya da ctesi gecesi gitmeye kalkiyor

10 senelik evliyim eşim haftada bir arkadaşlarıyla buluşur. Kahveye gider yada balık vs tutar.
Bazen geç gider geç gelir.
Bunlar gayet olağan şeyler.
Adam kafasını dağıtmasınmı?

Bence her gece gitmiyorsa hiçbir sıkıntı yok. Erkek erkeğe oyun oynuyorlar siz neden bu duruma bozuluyorsunuz ki anlamadım. Aşırı kısıtlamara karşıyım saçma geliyor. Ama tabi eğer o size saat sınırı getiriyorsa o başka.

Emekli memed emmi gibi kahvede zaman geçiren adamlarla ne işiniz var gözünüzü seveyim? Bara gidip eğlense adamın az da olsa bi vizyonu var derim de kahve nedir arkadaş

Ben gece 2 de gelemem ona tepki gosterir

Kafeleri ve barlari da gorunce kahveye gitsin diyesi geliyor onu biraz hazmettim ama o saatte ist gibi yerde her turlu insan var sokaklarda. İcim rahat etmiyor bi yanimda aman sal ne olacak diyor

Ben de oyle diyordum bikac ay sonra ogrendim. İlk zamanlar hic bilmiyordum boyle oldugunu
Birkaç ay sonra öğrenince zinhar ayrılınamaz diye kural/kanun mu var konu sahibi? Gerekli tepkiyi vermezseniz 1 gün 2 olmuş ya hani, işte 3,4,5 olur o günler. Gereken tepkiyi versenizde en fazla kendini frenler, gitmez evlenene kadar ( dereyi geçene kadar ), tıpkı ilk aylar yaptığı gibi. Ben böyle alışkanlığı olan birini hayatımda istemezdim, birkaç ay sonra öğrendiğimde bile...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…