Eve geç gelme

Asla kabul edebileceğim bir şey değil benim eve gecenin 2sinde gelmek. Yoldan gelir şehir dışından felan tamam ama yok kahveymiş yok arkadaşmış, istemem.
Kadinlarin erkeklete annesiymis gibi yasak koymalar, erkeklerin kadinlara cocuguymus gibi davranmalar yuzunden insanlar kendilerini bir sure sonra prangalanmis gibi hissettirir

Kahve aliskanligi olan biriyle oldugumu 4 ay sonra ogrendim malesef
Kahve alışkanlığı olan biriyle bırak sevgiliyi arkadaş bile olmayın derim ama dinlemezsiniz. Hadi dayı denen boş beleşler veya emekli olmuş amcalar gidiyor, genç erkekler niye gidiyor? İnsan biraz hayatına bir şeyler katar, kendini geliştirir. Kahve delikanlısı dediğin hanzodur kusura bakmayın.

Sevgiliyken gidebilir ama evliyken gidemez

Başta sorun etmiyor gibi görünürdüm ama ciddi triplenirdim. Ayda yılda bir geç kalmamasına rağmen çıksa tripleniyorum geç saatte döndüğünü düşünemiyorum

Ara sıra insan yalnız kalmak, hemcinsleriyle kafa dağıtmak isteyebilir, bu kadar yapamazsın edemezsin lafları beni boğuyor. Bana yapılsa gerçekten boğulurum. Biz de kadın arkadaşlarımla bazen ayda bi bazen ayda 2 gece çıkar eğleniriz en erken de 2'de geliriz. Hepimiz evliyiz. Çocuklu olanlar da var, babaya bırakıyorlar.
Benim eşim pek çıkmaz geceleri, kahveye gitsene dediğimde sövmüşüm gibi bakar suratıma, eccük enteldir benim bey =) Ama arkadaşlarımın eşleri gidiyor kahveye. Buradaki kahveler öyle klasik dayıların gittiği mekanlar gibi değil, normal kafe, gençler gidiyor özellikle öğretmenler çok gidiyor. Büyük ekranda maç izliyorlar, okey falan oynuyorlar. Kadınlar da gidiyor ama tek tük.. Bi kere ben de gittim öyle bi kahvehaneye =)

10 senelik evliyim eşim haftada bir arkadaşlarıyla buluşur. Kahveye gider yada balık vs tutar.
Bazen geç gider geç gelir.
Bunlar gayet olağan şeyler.
Adam kafasını dağıtmasınmı?
Dağıtmasın.. ne var bunların kafasında da sürekli bir dağıtma gereksinimi duyuyorlar? Sanki bana Einstein ... kafalarını neyle dolduruyorlar ki kadının gece dışarı çıkarak dağıtma ihtiyacı olmuyorken onlar dağıtıyor... Bizim de canımız gezmek istiyor geziyoruz ama normal saatlerde.. Gece sabaha doğru eve gelen kadından da adamdan da eş olmaz. Kafasını dağıtıyormuş pehhh...

Benim iki kız arkadaşım var mesela. Ayda iki kez akşam bir araya geliriz kafede. Gece 12 ye kadar otururuz. Evliliğimizin ilk yılları belki eşim sorun ederdi bunu ama şimdi 10 yıllık evliyiz. 8 yaşındaki oğlumu da bırakıp kafamı mis gibi dağıtıp eve geliyorum. Eşim de hiç sorun çıkarmaz çünkü güvenir bana. Bence güven meselesi. Keza eşim de çıksa ben de ona güvenirim ama o da binde bir çıkar. Genelde dışarda durmayı seven biri değil.

Ay yazık kafanıza gerçekten. Böyle hanımların eşlerine cidden acıyorum. Ondan sonra eşim neden soğuk, neden aldatıyor.

Ayda yilda bir ikimiz de kendi arkadas gruplarimizla o sekilde cikariz. Sorun degil bence. Ama haftada 2-3 oluyorsa sorun tabiki

Öncelikle, kahve kültürü olan adam sevgilim olamazdı. Hadi yaşlılar zaman geçirecek yer bulamayıp sosyalleşmek ve ucuza çay kahve içmek için gidiyorlar da gencecik adamların ne işi var kahvede?

Eşim istediği zaman arkadaşlarıyla çıkar ve geç gelir genelde. Ben de arkadaşlarımla çıkarım ve geç dönerim ya da eşim gelip beni alır.
Sadece öncesinde "şöyle yapmayı düşünüyorum, benimle bir planın var mı" diye sorarız birbirimize.
Belli bir yaştan sonra anamızdan babamızdan almayı bıraktığımız izni birbirimizden niye alalım?
Çalışan insanlarız zaten, her gece alemlere akacak halimiz yok. Ama evlendik diye evde sürekli dip dibe oturmamız gerekmiyor.

Ay yazık kafanıza gerçekten. Böyle hanımların eşlerine cidden acıyorum. Ondan sonra eşim neden soğuk, neden aldatıyor.
Valla benim kocam yanımda gece kocam kiminle derdi olan sizsiniz. Tabi adamcagiza çip taktiysaniz o başka. Kocam soğuk olsa zamanını benimle geçirmek yerine sabahlara kadar dışarda olurdu bir de buradan bakın olaya Bir de kahve ne ya bu nasıl bir kekoluk

Kadınlar kafa dağıtmaya çıkamadım, gece yarısı gelemedim diye hiç soğuyup koca aldatmaya çıkmıyorsa erkeğin de bu bahanesi olmasın bir zahmet. Bence hiç bir erkek "böyle kocaların eşlerine acıyoruumm yaaa ondan sonra karım neden soğuk neden aldatıyor" diye bir cümle kurmaz. Kısaca sorayım kadının da soğumak ve aldatmak hakkı mı tersi durumda?

Gece gelmesi değil de kahvede oyun oynama olayını zaten istemem en başta. Eşim çok şükür giden biri değil zaten demiştim de ben öyle biri olmanı istemem diye. Arkadaşlarıyla çay içer gelir o da en fazla 1 saat

Soğumak aldatmak kısmını çıkarıyorum. Erkekler de acıyor mudur bilmiyorum ama ben istediği zaman dışarı çıkma, kafa dağıtma özgürlüğü olmayan kadınlara üzülüyorum.

Eve erken de gelse kahveye giden adamla olmaz.

Gecenin 2sine kadar disarda kalma aliskanliği olan birini evlilik icin tercih etmezdim ama sevgilim olsa ve ayni evde yaşamiyorsak sorun etmem kaçta geldigini.

Soğumak aldatmak kısmını çıkarıyorum. Erkekler de acıyor mudur bilmiyorum ama ben istediği zaman dışarı çıkma, kafa dağıtma özgürlüğü olmayan kadınlara üzülüyorum.
Ben yorum yazan hanımefendinin özgürlükçü ve eşitlikçi bir bakış açısıyla olaya baktığını düşünmüyorum açıkçası. eğer öyle değilse hak verebilirim. Benim kendi adıma çıkamama gibi sorunlarım yok ama ülke genelini biliyoruz, erkeğin dışarıda kafa dağıtması gayet hak olarak sunulurken kadına asla aynı hak tanınmaz ve erkekler de kadınların bu şekilde hakkını savunmaz. Acaba ülkede kaç erkek, sen de gece dışarı çıkmasına izin vermezsen karın senden böyle soğur ve aldatır işte der ki?

"Kahve" denen yer artik eski dayılarla birlikte yavaş yavaş bitmesi gereken ,bi erkeğe bırakın bi şeyler katmayı ,onu aşağı çeken çok eski bir kültür. Bu tarz yerlere giden bir sevgilim ya da eşim aslaa olamazdı ki şu an kaç yaşındayım halen aynı düşünüyorum.Kahveye giden kişinin profili bellidir .Ha bu tip erkeklerden hoşlanan kadın da vardır, gitmesini normal görür falan o zaman sorun yok.Yine de kim olursa olsun ,haftanın iki günü bu şekil eglenme amacli eve geç gelme asla yapmamalıdır.Kahve bir huydur ,bağımlılıktır, işin ucunda kumar vardır zaten.Derler ki çay parasına oynuyoruz vs inanmam.Gece yarılarına kadar bunun için kim oturur?? Siz de rahatsiz oluyorsanız net istemediğinizi söyleyin.Baska şekilde önünü alamazsınız.

Yok o üyenin görüşünü savunmadım zaten. Ama diğerininkini de savunmadım
İki tarafında kafa dağıtmaya yalnız ya da arkadaşlarıyla zaman geçirmeye ihtiyacı var bence.

Keşke anlayarak okusanız.
Allaha şükür 10 senedir evliyim ve eşimlede mutluyum. Eşiniz sizin köleniz değil.
Nasıl benim arkadaşlarımla vakit geçirmeye ihtiyacım varsa onunda kendine göre arkadaşlarıyla vakit geçirmeye ihtiyacı var. Ayrıca anlayarak okuduysan haftada bir yazıyor. 7/24 yapışık ikizler gibi gezmenin anlamı yok.
Eşim haftada bir arkadaşlarıyla vakit geçirmek istiyorsa buna sadece saygı duyarım.
Ama tabi günlük hayattada burda olduğuz gibiyseniz arkadaş edinmeniz biraz zor olabilir. Bu yüzdende eşinizi darlamanız gayet doğal.
Doğrü düzgün çevresi arkadaşları kendi hayatı olan bir kadın zaten eşiyle 7/24 yapışık gezmek istemez.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…