- 12 Temmuz 2023
- 115
- 111
- 18
- 40
Kadinlarin erkeklete annesiymis gibi yasak koymalar, erkeklerin kadinlara cocuguymus gibi davranmalar yuzunden insanlar kendilerini bir sure sonra prangalanmis gibi hissettirirAsla kabul edebileceğim bir şey değil benim eve gecenin 2sinde gelmek. Yoldan gelir şehir dışından felan tamam ama yok kahveymiş yok arkadaşmış, istemem.
Kahve alışkanlığı olan biriyle bırak sevgiliyi arkadaş bile olmayın derim ama dinlemezsiniz. Hadi dayı denen boş beleşler veya emekli olmuş amcalar gidiyor, genç erkekler niye gidiyor? İnsan biraz hayatına bir şeyler katar, kendini geliştirir. Kahve delikanlısı dediğin hanzodur kusura bakmayın.Kahve aliskanligi olan biriyle oldugumu 4 ay sonra ogrendim malesef
Sevgiliyken gidebilir ama evliyken gidemezKızlar esinizin ya da sevgilinizin arkadaslari ile aksam 10 da bulusup gece 2 lere kadar kahvede oyun oynamasina ara sira olsa anlayis gosterir miydiniz?
Gecen ctei gitmisti 2.30 da geldi. Bu aksamda birlikteydik. Beni biraktiktan sonra bulusacagini soyledi ben de geldigi saatin normal olmadigini soyledim. O da cok nadir oluyor dedi. Kahvede oyun oynadigindan eminim cunku whatsap yazismalarini gormustum. Hic karismasam mi siz olsaniz ne derdiniz. Bu konusmanin uzerine gitmedi yorgunum gitmiycem dedi ama bozuldu
Dağıtmasın.. ne var bunların kafasında da sürekli bir dağıtma gereksinimi duyuyorlar? Sanki bana Einstein ... kafalarını neyle dolduruyorlar ki kadının gece dışarı çıkarak dağıtma ihtiyacı olmuyorken onlar dağıtıyor... Bizim de canımız gezmek istiyor geziyoruz ama normal saatlerde.. Gece sabaha doğru eve gelen kadından da adamdan da eş olmaz. Kafasını dağıtıyormuş pehhh...10 senelik evliyim eşim haftada bir arkadaşlarıyla buluşur. Kahveye gider yada balık vs tutar.
Bazen geç gider geç gelir.
Bunlar gayet olağan şeyler.
Adam kafasını dağıtmasınmı?
Benim iki kız arkadaşım var mesela. Ayda iki kez akşam bir araya geliriz kafede. Gece 12 ye kadar otururuz. Evliliğimizin ilk yılları belki eşim sorun ederdi bunu ama şimdi 10 yıllık evliyiz. 8 yaşındaki oğlumu da bırakıp kafamı mis gibi dağıtıp eve geliyorum. Eşim de hiç sorun çıkarmaz çünkü güvenir bana. Bence güven meselesi. Keza eşim de çıksa ben de ona güvenirim ama o da binde bir çıkar. Genelde dışarda durmayı seven biri değil.Kızlar esinizin ya da sevgilinizin arkadaslari ile aksam 10 da bulusup gece 2 lere kadar kahvede oyun oynamasina ara sira olsa anlayis gosterir miydiniz?
Gecen ctei gitmisti 2.30 da geldi. Bu aksamda birlikteydik. Beni biraktiktan sonra bulusacagini soyledi ben de geldigi saatin normal olmadigini soyledim. O da cok nadir oluyor dedi. Kahvede oyun oynadigindan eminim cunku whatsap yazismalarini gormustum. Hic karismasam mi siz olsaniz ne derdiniz. Bu konusmanin uzerine gitmedi yorgunum gitmiycem dedi ama bozuldu
Dağıtmasın.. ne var bunların kafasında da sürekli bir dağıtma gereksinimi duyuyorlar? Sanki bana Einstein ... kafalarını neyle dolduruyorlar ki kadının gece dışarı çıkarak dağıtma ihtiyacı olmuyorken onlar dağıtıyor... Bizim de canımız gezmek istiyor geziyoruz ama normal saatlerde.. Gece sabaha doğru eve gelen kadından da adamdan da eş olmaz. Kafasını dağıtıyormuş pehhh...
Valla benim kocam yanımda gece kocam kiminle derdi olan sizsiniz. Tabi adamcagiza çip taktiysaniz o başka. Kocam soğuk olsa zamanını benimle geçirmek yerine sabahlara kadar dışarda olurdu bir de buradan bakın olayaAy yazık kafanıza gerçekten. Böyle hanımların eşlerine cidden acıyorum. Ondan sonra eşim neden soğuk, neden aldatıyor.
Kadınlar kafa dağıtmaya çıkamadım, gece yarısı gelemedim diye hiç soğuyup koca aldatmaya çıkmıyorsa erkeğin de bu bahanesi olmasın bir zahmet. Bence hiç bir erkek "böyle kocaların eşlerine acıyoruumm yaaa ondan sonra karım neden soğuk neden aldatıyor" diye bir cümle kurmaz. Kısaca sorayım kadının da soğumak ve aldatmak hakkı mı tersi durumda?Ay yazık kafanıza gerçekten. Böyle hanımların eşlerine cidden acıyorum. Ondan sonra eşim neden soğuk, neden aldatıyor.
Soğumak aldatmak kısmını çıkarıyorum. Erkekler de acıyor mudur bilmiyorum ama ben istediği zaman dışarı çıkma, kafa dağıtma özgürlüğü olmayan kadınlara üzülüyorum.Kadınlar kafa dağıtmaya çıkamadım, gece yarısı gelemedim diye hiç soğuyup koca aldatmaya çıkmıyorsa erkeğin de bu bahanesi olmasın bir zahmet. Bence hiç bir erkek "böyle kocaların eşlerine acıyoruumm yaaa ondan sonra karım neden soğuk neden aldatıyor" diye bir cümle kurmaz. Kısaca sorayım kadının da soğumak ve aldatmak hakkı mı tersi durumda?
Ben yorum yazan hanımefendinin özgürlükçü ve eşitlikçi bir bakış açısıyla olaya baktığını düşünmüyorum açıkçası. eğer öyle değilse hak verebilirim. Benim kendi adıma çıkamama gibi sorunlarım yok ama ülke genelini biliyoruz, erkeğin dışarıda kafa dağıtması gayet hak olarak sunulurken kadına asla aynı hak tanınmaz ve erkekler de kadınların bu şekilde hakkını savunmaz. Acaba ülkede kaç erkek, sen de gece dışarı çıkmasına izin vermezsen karın senden böyle soğur ve aldatır işte der ki?Soğumak aldatmak kısmını çıkarıyorum. Erkekler de acıyor mudur bilmiyorum ama ben istediği zaman dışarı çıkma, kafa dağıtma özgürlüğü olmayan kadınlara üzülüyorum.
Yok o üyenin görüşünü savunmadım zaten. Ama diğerininkini de savunmadımBen yorum yazan hanımefendinin özgürlükçü ve eşitlikçi bir bakış açısıyla olaya baktığını düşünmüyorum açıkçası. eğer öyle değilse hak verebilirim. Benim kendi adıma çıkamama gibi sorunlarım yok ama ülke genelini biliyoruz, erkeğin dışarıda kafa dağıtması gayet hak olarak sunulurken kadına asla aynı hak tanınmaz ve erkekler de kadınların bu şekilde hakkını savunmaz. Acaba ülkede kaç erkek, sen de gece dışarı çıkmasına izin vermezsen karın senden böyle soğur ve aldatır işte der ki?
Valla benim kocam yanımda gece kocam kiminle derdi olan sizsiniz. Tabi adamcagiza çip taktiysaniz o başka. Kocam soğuk olsa zamanını benimle geçirmek yerine sabahlara kadar dışarda olurdu bir de buradan bakın olayaBir de kahve ne ya bu nasıl bir kekoluk
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?