Eve geç gelme

Aslinda kahve aliskanlihi degil de okey oynamak icin arkadaslariyla haftada bir toplanip oraya gidiyorlar oyle soyliyim

Offf gerçekten lafı nerden nereye çektiniz.
Sıkılan ve bunaltılan her birey, ister eş, ister çocuk, ister arkadaş sizden bunalacaktır.
Kendinizden pay biçin. Eşiniz sizin herşeyde izin almanızı istese, sürekli kontrol altında tutsa, haftada bir arkadaşlarınızla çıkmanıza bile laf etse siz mutlumu olacaksınız?
Gerçekten anlam veremiyorum.
Tamam siz zincire bağlayın kocalarınızı.

Saat 1de maçtan gelirdi eşim en geç. 1-1.5 ay ses etmedim en son kapı açmadım. Kaynanamla altlı üstlü oturduğumuz için ses de çıkaramadı kedi gibi bekledi. En son gorumcemi aramış gel carla uyuyakaldı bana kapıyı aç diye o günden sonra bir daha o saatte eve gelmedi en geç 10.30

Ben kimseyi zincire bağlamam, kendime yakıştıramam zaten kişinin istediği bir şeyi benim zorumla yapmaması durumu bana uygun değil. Lakin soruyorum, siz bambaşka bir şey söylediniz çünkü ve kadın toplantılarında kısır kek yerken falan kullanılan bir cümleyi kullandınız, " sonrada kocam soğudu, kocam aldattı" dersiniz dediniz. geleneksel kadın toplantılarında da tam da bu cümleler kuruluyor. Diyorum ki bir erkekte karısının gece iki buçuk üçe kadar dışarıda kalmasına izin vermezse kadının soğumasını ve aldatmasını hak etmiş oluyor mu? ve hiç aldatma ve soğuma bahanesi olarak bunu öne süren ve toplumsal olarakta kabul gören bir kadın gördünüz mü?

Aslinda kahve aliskanlihi degil de okey oynamak icin arkadaslariyla haftada bir toplanip oraya gidiyorlar oyle soyliyim
Okey oynayacak bir sürü yer var ama. Oyun kafeler var, kadın erkek birlikte gidilen okey kağıt kutu oyunları oynanan yerler var. Bunun için illa dayı kahvesine gerek yok ki.

Böyle buluşmalar genelde senede 2 yada 3 defa olur bizde ben sorun etmem geleceği saati bilmem yeterli aksi halde endişelendigimi bilir bana söylesin sıkıntı yok sabah 5 de geldiği de oluyor tabi bu sık sık olsa sorun yapardım senede 2-3 olduğu için problem değil sık buluştugu arkadaşları ile en geç 12 de evde olur benim eşim Çogunlukla işte oradan evde olduğu için ben buluştugu saatlere pek takılmıyorum onunda rahatlamaya kendine zaman ayırmaya ihtiyacı var diye düşünüyorum

Valla 50lik dayım kahveye gider ama pazar günleri öğlende gider, akşamına döner. Geceyarısı gelmesi ve bunu haftada 3 kez yapması sıkıntı, her gece eve gelmeyen adamı istemem. Ayrıca cumartesi gecesi belki gezmek isticeksiniz, adam kahveye mi gidecek

Ay yazık kafanıza gerçekten. Böyle hanımların eşlerine cidden acıyorum. Ondan sonra eşim neden soğuk, neden aldatıyor.
Ne alaka acaba bu nasıl bi kafa ya gerçekten eşi gevşek bırakan hiç aldatmıyor mu aldatmak karakter meselesidir karşıdaki kişiyle alakası yoktur problemi olan o problemi çözmeye çalışır yada boşanır gidip aldatıyım o bunu hak ediyor diye düşünmez. Annem babama hiç karışmaz onu çok sever mükemmel bir eştir hatta ama babam annemi aldattı bu babamın karaktersizliği zayıflığı annemin yanlış yaptığından değil insanlara güvensek aldatır güvenmeyip ensesinde olsak yine aldatır ne yaparsınız yapın yani bi laf vardır kırk kutuya koyup kırk kilit vursan kilitle oynaşır derler yapacak olan yapıyo bu karaktersizlikle alakalı

Siz rahatsız oluyorsanız bizim nasıl karşıladığımızın ne önemi var? Her ilişkinin dinamiği farklıdır. Sizin eşinizin dışarı çıktığı saatler benim eşimin eve geliş saatleri en geç 11e kadar kalır, öteki türlüsü benim kabul edebileceğim bir şey değil.

Sen niye bu kadar saldirgansin? Diğer tüm yorumlarına baktım sürekli hakaret etmişsin insanlara. Tabi yalnızlık agresyon yapmış belli ki. Kocamla ilişkinin boyutunu şeklini niye merak ediyorsun. Seninki sabaha kadar orda burda geziyorsa bu senin sorunun. Konuyu başka yerlere çekip kavga arama zira tarzın belli ve ben bundan hoşlanmıyorum, kavganı başkasıyla et bye

Kesinlikle katılıyorum ayrıca konunun aldatmayla hiç alakası yoktu. Hanım kızımız konuyu niye aldatmaya bagladiysa artık..

Kesinlikle katılıyorum ayrıca konunun aldatmayla hiç alakası yoktu. Hanım kızımız
Yorum yazan kişiye cevap verdim böyle kişilerin eşlerine acıyorum sonra eşim niye bunaldı niye aldattı tarzı bişey yazmıştı yoksa açılan konunun aldatma ile alakalı olmadığını biliyorum ona göre ayrı bir yorum yaptım zaten

Yok yok sen direkt benim paylaşımımı alintilayip yazdın bunu. B12 baktır bence. Neyse herkesin sıkıntısı neyse yorumlarında çıkıyor ortaya. Allah yardımcın olsun.

Sürekli olmadığı taktirde ben müsade ediyorum. Bana söylüyor, geç geleceğim diye aklım da kalmıyor. Ama geç geleceğini haber vs vermiyorsa o sıkıntı. Bir de haftanın her günü yapsa müsade etmezdim kavga çıkarırdım

Yok yok sen direkt benim paylaşımımı alintilayip yazdın bunu. B12 baktır bence. Neyse herkesin sıkıntısı neyse yorumlarında çıkıyor ortaya. Allah yardımcın olsun.
Kimi alıntıladım iyi bakın bence allah size yardımcı olsun şaka gibisiniz ya KK da ne kadar cins insan var hepsi tek tek görünüyor işinize bakın hadi

Eklentiler

• Screenshot_2023-11-18-11-53-58-495_com.android.chrome.webp
    47,8 KB · Görüntüleme: 45
  • Screenshot_2023-11-18-11-55-37-159_com.android.chrome.webp
    39 KB · Görüntüleme: 49
  • Screenshot_2023-11-18-11-56-26-062_com.android.chrome.webp
    45,6 KB · Görüntüleme: 42
Evli bir insanın sabaha kadar bar bar gezmesinin neresinde vizyon??? Al birini vur ötekine...
Sizinle muhatap olmayı düşünmüyordum ama madem alıntıladınız cevap vereyim.

Bazı barlarda hafta sonları çok kaliteli müzik olur, çok iyi gruplar çıkar. Müzik seven insanlar bunları dinleyip bir kaç bişey içip eğlenmeye giderler. Evlendik diye hayatımızı durağan moda almıyoruz. Yaşamaya devam ediyoruz. Siz ölmeden mezara girmeyi tercih edebilirsiniz evlenince biz etmiyoruz diye bu bizi kötü insan evliliklerimizi kötü evlilik yapmaz. Hatta muhtemelen eğlenip rahatlayabildiğimiz için sizinkinden daha stabil evliliklerimiz vardır.

Kadinlarin erkeklete annesiymis gibi yasak koymalar, erkeklerin kadinlara cocuguymus gibi davranmalar yuzunden insanlar kendilerini bir sure sonra prangalanmis gibi hissettirir

Tam olarak öyle değil aslında. Memur insanlarız, sabah iş var. Akşamları çıkarız elbette ama makul saatte döneriz. Bizim yaşantımızda gece 2lerde 3lerde dışarıda olmak yoktur :)

Herhalde kudra bara gidince herkesin gözü dönüyor fln sanıyorlar . Bar bar gezmek cümlesi mi aşağılama cümlesi .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…