Senin yapman normal de dünürüne yaptırmaması gerekirdi. Ve bir işin ucundan tutmalıydı tabi sonuçta onun evi.geçen kayınvalidem güya bizi terasa mangala çağırdı.annemde vardı mangalı eşim yaptı kardeşiyle. masayı ful ben kurdum ben taşıdım. hiç bir iğne kadar küçük birseye dahi elini sürmedi :/ bu davranış ne demektir?
çok tuafıma gitti sanki misafir kendi gibiydi. ben gelin olarak iş yapmaktan gocunmam ama çok zoruma gitti. sizce bir daha gitmelimiyim yoksa tavrımı koymalımıyım? veya hafiften çıtlatmalımıyım?
veya benmi alındım?
ama özellikle soyluyorum elini iğne kadar bır seye dahi sürmedi. her seyı sıfırdan ben yaptım şuan yazdıkça bile sinir oluyorum. evi dublex üst kata herseyı taşıma salata çay bulaşık kendı hanım hanım oturdu annemle biz yaptık.. şimdi annem tekrar gelıyor onu yemege cagırmıycam ve cagırısa gıtmıycem bu tutumum dogrumu sizce yoksa açık açık konusmalımıyım? bıktım.
iş yapmaktan ziyade zoruma gitti.
arkadaşlar gelcegımızı bılıyor terası bile yıkamamıs terası masayı sandalyeyı ben yıkadım
annem baska sehırden geldi. kadıncagız onun bulasıklarını tasıdı kendı 1 cay kasıgı bıle ellemedı dıyorum annemle aynı ysta ve hasta felan degıl ıkısıde 53 yasında
geçen kayınvalidem güya bizi terasa mangala çağırdı.annemde vardı mangalı eşim yaptı kardeşiyle. masayı ful ben kurdum ben taşıdım. hiç bir iğne kadar küçük birseye dahi elini sürmedi :/ bu davranış ne demektir?
çok tuafıma gitti sanki misafir kendi gibiydi. ben gelin olarak iş yapmaktan gocunmam ama çok zoruma gitti. sizce bir daha gitmelimiyim yoksa tavrımı koymalımıyım? veya hafiften çıtlatmalımıyım?
veya benmi alındım?
ama özellikle soyluyorum elini iğne kadar bır seye dahi sürmedi. her seyı sıfırdan ben yaptım şuan yazdıkça bile sinir oluyorum. evi dublex üst kata herseyı taşıma salata çay bulaşık kendı hanım hanım oturdu annemle biz yaptık.. şimdi annem tekrar gelıyor onu yemege cagırmıycam ve cagırısa gıtmıycem bu tutumum dogrumu sizce yoksa açık açık konusmalımıyım? bıktım.
iş yapmaktan ziyade zoruma gitti.
arkadaşlar gelcegımızı bılıyor terası bile yıkamamıs terası masayı sandalyeyı ben yıkadım
annem baska sehırden geldi. kadıncagız onun bulasıklarını tasıdı kendı 1 cay kasıgı bıle ellemedı dıyorum annemle aynı ysta ve hasta felan degıl ıkısıde 53 yasında
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?